Välkommen till

Värslevägen 31

Värslevägen 31
5:a Askim

Välplanerad lägenhet med generösa utrymmen och en vacker original kamin i vardagsrummet

Välkomna till denna välplanerade lägenhet. Ytskikten behöver renoveras men badrummet och gästtoaletten är renoverad i samband med föreningens stambyte. Vackra originaldetaljer är bevarade såsom kamin i vardagsrummet, ekparketter och fönsterbänkar i natursten.

Läs hela beskrivningen
Patrik
ansvarig mäklare
Patrik Henningsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Patrik
ansvarig mäklare
Patrik Henningsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0709-16 22 68 patrik.henningsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Hall med plats för ytterkläder och skor, ekparkett. Mycket bra förvaring med två klädkammare i anslutning till hallen. Gästtoalett i anslutning till entrén, kakel på väggar och klinker på golvet.
Ljust och luftigt vardagsrum med matplats i anslutning till köket. Kamin och vacker fiskbensmönstrad ekparkett.
Kök med bra förvaring och arbetsytor. Ljusa luckor och bänkskivor i rostfritt utförande.
Fyra sovrum varav ett med utgång till balkong mot den lugna gården.
Fräscht badrum med badkar, duschvägg i glas och handdukstork. Tvättstuga i anslutning med fönster, tvättmaskin och torktumlare. Enhetligt och smakfullt kakel på väggar och klinker på golvet.

Mycket välskött och stabil bostadsrättsförening. I avgiften ingår värme, vatten, kabel-tv, bredband 250 samt hushållsel och bostadsrättstillägget för hemförsäkringen.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Askim

Vita segel, skogspromenader och staden om hörnet


Med den västra delen vid Askimsviken och den östra gränsande till Sisjön och Sandsjöbacka naturreservat är Askim en härlig plats att bo på. Redan på 1200-talet låg här Askims by. Askim har sedan dess bebyggts successivt och idag består bebyggelsen av en charmig blandning av äldre sekelskiftesvillor, radhusområden, flerbostadshus och nybyggnationer.

Askim är ett område dit många barnfamiljer gärna flyttar. Här finns flera förskolor och grundskolor att välja på. Föreningslivet är rikt med verksamheter inom bl.a. segling, fotboll, ishockey och ridsport. Askims simhall har simträning, simskola och gym.

Med bil eller buss tar du dig lätt till centrala Göteborg med sitt stora utbud av shopping, matställen och nöjesliv. Sisjöns industriområde har mataffärer, stormarknader, träningsställen och apotek. Alldeles i närheten ligger också Högsbo 421 och Frölunda Torg.

Askim gränsar till Sandsjöbacka naturreservat, ett vidsträckt grönområde med flera vandringsleder och två badsjöar, Sisjön och Oxsjön. Fina havsbad har Askimsbadet, Hovåsbadet och Marholmen. I Askimsviken finns flera småbåtshamnar och strax utanför öppnar sig skärgården. Området längst in i viken kallas Välen och är ett unikt natur- och strövområde.

Askim inbjuder till ett behagligt och aktivt boende nära hav och. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta