Välkommen till

Liedstrandsgatan 10

Liedstrandsgatan 10
1:a Lunden

Högt läge med otrolig utsikt från stor söderbalkong

På top floor (våning 10 av 10) finner ni denna mycket luftiga etta med ett härligt och privat gavelläge. Njut av en stor balkong i söderläge som bjuder på sol hel dagen. Dessutom med utsikt mot både stan och över grönskande omgivningar. Bostaden upplevs mycket ljus då den har stora fönsterpartier i två väderstreck. Kvadratsmart utformad med genomgående stilrena materialval. Myresjökök med kvalitativa vitvaror från Siemens, lättmöblerat allrum, rymlig klädkammare samt stort badrum med tvättmöjlighet. Här är det bara att flytta in och trivas!

Läs hela beskrivningen
Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Jennieann
ansvarig mäklare
Jennieann Bergström
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Innanför ytterdörren möts du av en hall med plats för fri avhängning samt förvaringsmöjligheter i en rymlig skjutdörrsgarderob med spegelglas.
Lägenheten har genomgående enstavsparkett och vitmålade väggar.

Stilrent kök från Myresjö med köksinredning i vitt, bänkskiva i laminat med ovansittande vita kakelplattor. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, inbyggnadsugn med varmluftsfunktion, frånluftsfläkt, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl med frys. Invid fönstret ryms ett bord med tillhörande stolar. Öppen planlösning mot allrummet skapar en känsla av rymd.

Härligt allrum med rikligt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier samt utgång till en stor balkong. Balkongen har ett eftertraktat söderläge som bjuder på många soltimmar samt fin utsikt över både grönskande omgivningar och stadens takåsar. Allrummet kan inredas med soffa och säng med möjlighet att skärma av. Här finns även goda förvaringsmöjligheter i en klädkammare som avskiljs med smarta skjutdörrar.

Stort badrum med tidlösa materialval som grått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Inredningen består av wc, handfat, spegel, handdukstork samt duschhörna. Här finns även tvättsektion med kombinerad tvättmaskin/torktumlare från Siemens, arbetsbänk och överskåp.

Lunden är ett lugnt och populärt område som ligger rakt öster om city. Ni kan promenera eller cykla in till stan men det finns även goda kommunikationer med både buss och spårvagn. I närområdet ligger Danska vägen som kantas av diverse verksamheter såsom mataffärer, restauranger, café, konditori, inrednings- och möbelbutik, färgaffär och stadens godaste glass hos Lejonet & Björnen - ja, det mesta man kan önska sig helt enkelt. Lockar fin natur, motion eller bad så ligger Delsjöområdet på bekvämt gångavstånd.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Lunden

Bebyggelsen i denna del av staden är varierad. Charmiga landshövdingehus från 1920-talet blandas med stilren 50-talsarkitektur och moderna bostadsområden. Stadsdelen karaktäriseras av backiga, trädkantade gator som skapar en gemytlig småstadskänsla. De stora nivåskillnaderna ger Lunden sitt typiska utseende.

I Lundens mysiga kvarter finns allt man behöver. Utmed Danska vägen ligger flera trevliga butiker och matställen. Flera träningsanläggningar ligger på nära avstånd. Göteborgs city nås lätt med cykel, buss eller spårvagn.

För barnfamiljen finns gott om förskolor och skolor. Det finns också många föreningar som erbjuder aktiviteter för alla åldrar. Kulturhuset Kåken i Härlanda Park är ett hus för alla sinnen med bl.a. bibliotek, hälsotek och café. För studenten finns flera av Göteborgs universitets institutioner på nära avstånd.

Det stora Delsjöreservatet är en stor tillgång för de boende i Lunden. I vidsträckta skogar finns härliga ytor för motion och rekreation. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Lunden inbjuder till ett trivsamt boende i en av Göteborgs charmigaste stadsdelar.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta