Välkommen till

Valthornsgatan 6

Valthornsgatan 6
1,5:a Västra Frölunda

Eftertraktad nyproduktion med inglasad balkong i optimalt sydvästläge

Nu finns det chans för er att förvärva en nyproducerad bostad i Brf Sjöstjärnan, första etappen i Frölunda park. Här bor ni i en öppen, levande och härlig miljö med plats för spontana samtal och sociala mötesplatser. Bostaden har modern och hög standard med smarta lösningar. Kvadratsmart med goda förvaringsmöjligheter. Social planlösning där kök och vardagsrum går i ett tillsammans med utgång till den trevliga inglasade balkongen i perfekt sydvästläge. Utmärkt plats för umgänge i goda vänners lag. Rofyllt sovrum och till sist ett helkaklat badrum intill hallen med en kombinerad tvätt – och torktumlare som underlättar vardagssysslorna. Ett fantastiskt boende att trivas i!

Kommunikationerna är utomordentliga tack vare närheten till Frölunda Torg som är en av de största knutpunkterna för buss och spårvagnstrafik. Frölunda erbjuder även en mängd härliga restaurangalternativ och mycket shopping. En cykeltur bort (även buss går hit) så kommer man snabbt till salta bad och härliga klippor och sandstränder ute på Näset. Bättre blir det inte!

Läs hela beskrivningen

Bilder

Planritning

Beskrivning

Bostadens 36 kvadratmeter disponeras enligt följande:

Hjärtligt välkomna in i den rymliga hallen. Mycket goda förvaringsmöjligheter för kläder och skor via skjutdörrsgarderober. Lägenhetens förråd hittar man också här i anslutning till entrén, praktiskt! Ljuset letar sig hela vägen till hallen från den öppna planlösningen. Bostadens har genomgående ljusa ytskikt.

Vardagsrum och köksdelen går i en öppen härlig planlösning. Köket, är optimalt planerat med goda förvaringsmöjligheter via både över – och underskåp. Den maskinella utrustningen består av spishäll, inbyggd ugn, inbyggd mikro, diskmaskin och en kombinerad kyl med frys. I rummet finner ni plats för olika möbleringslaternativ som inkluderar soffa, bord, tv – möbel och ett matbord för fyra gäster.

Från denna del av bostaden når ni också den stora härliga inglasade balkongen. Här finner ni gott om plats för möblering med en loungegrupp och bord för att kunna sitta ned och njuta av tillvaron.

I anslutning från vardagsrummet finner ni även en sovalkov med plats för en dubbelsäng och tillhörande avlastningsmöbler.

Intill hallen finner ni ett helkaklat badrum med stilrena materialval. Inredningen består av WC, handfat med kommod och ovansittande spegelskåp, duschhörna med vikbara väggar i glas samt en kombinationsmaskin med tvätt – och torktumlare som underlättar vardagssysslorna. Skönt disponerad lägenhet med potential för både socialt umgänge och sena filmkvällar.

Kontakta mäklaren för mer information!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Frölunda
Bebyggelsen i Frölunda består till största del av flerfamiljshus. Höga hus som sträcker sig mot himlen, skapar Frölundas karaktäristiska siluett. Kring bostadshusen finns fina gårdar med prunkande rabatter och ståtliga träd.

Frölunda erbjuder mycket god service för de boende, både i de egna kvarteren och vid Frölunda torgs moderna köpcentrum. Frölunda Kulturhus, alldeles intill, är ett hus för alla sinnen och alla åldrar. Vill man få mer av stadsliv, ligger Göteborgs centrum på nära avstånd. Frölunda Torg är knutpunkt för ett stort antal buss- och spårvagnslinjer.

För barnfamiljer finns flera skolor och föreningsverksamheter att välja mellan. Familjehuset Trädet och Ungdomens hus 1200 kvadrat är två mötesplatser för familjer, barn och ungdomar.

Möjligheterna till ett aktivt liv är många. Ruddalens Idrottscentrum har bl.a. skrinnarbana, motionsslingor och bollplaner. I närheten av Frölunda Torg ligger flera träningsanläggningar. Vid Välen finns golfbana, bollplaner och baskethall.

Skogen och havet ligger på nära avstånd. Ruddalens stora grönområde inbjuder till promenader, utflykter och friluftsliv. Med cykel eller buss tar man sig lätt ner till Askimsvikens eller Näsets badplatser.

Frölunda inbjuder till ett behagligt boende med natur, service och storstadsliv inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta