Välkommen till

Mölndalsvägen 57A

Mölndalsvägen 57A
4:a Almedal

Gavelfyra med generösa sällskapsytor i öppen planlösning

Välplanerad gavelfyra med fina materialval som passar perfekt för barnfamiljen! Generösa sällskapsytor med kök och vardagsrum i öppen planlösning där det finns gott om plats för både familj och vänner. Härligt ljusinsläpp från fönster i två väderstreck med rogivande grönska utanför. Lägenheten har tre bra sovrum, goda förvaringsmöjligheter och badrum med tvättpelare. Här kan ni bara att flytta in och trivas direkt!

Citynära läge med allt ni kan önska på bekvämt avstånd, goda kommunikationer samt närhet till de stora lederna vilket underlättar om ni har bil.

Läs hela beskrivningen
David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

David
ansvarig mäklare
David Söderholm
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se
Lundin Innerstaden

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på david.soderholm@lundin.se.

Innanför ytterdörren möts man av en stor möblerbar hall som binder samman alla rum. Här finns plats för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i flertalet garderober. Lägenhetens golv är genomgående i mörk trälaminat och väggarna är vitmålade.

Lägenhetens generösa sällskapsytor med vardagsrum och kök i öppen planlösning är hemmets hjärta. Eftertraktat gavelläge med ljusinsläpp från fönster i två väderstreck som har grönskande utsikt. Här kan man inreda med soffgrupp och matsalsbord för stora sällskap. Den öppna planlösningen skapar rymd och ger ett luftigt intryck.

Köket är renoverat 2016 och har en trevlig disposition med köksö så man har utblick över matplatsen och vardagsrummet när man står och lagar mat. Köksinredning från Marbodal i vitt med vitrinöverskåp och fina beslag. Arbetsytor i grått med infälld vask och häll samt stänkskydd i vit mosaik ovan diskbänken. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, fläkt i rostfritt, inbyggnadsugn med varmluft kombinerad med mikro, diskmaskin i rostfritt samt kyl och frys i fullhöjd i rostfritt utförande. Samtliga vitvaror är från Siemens. Fönstret i köket har rofylld utsikt mot grönska.

Lägenheten har tre sovrum som ligger i fil med varandra. Ett av sovrummen har plats för dubbelsäng medan de två mindre kan inredas som barnrum och kontor. Alla sovrummen har förvaringsmöjligheter i garderober.

Stilrent badrum med grått klinkergolv som har underliggande golvvärme och helkaklade väggar i vitt. Inredningen består av wc, handfatskommod, spegelskåp med belysning och duschhörna med rundade vikväggar i klarglas. Badrummet har även en tvättpelare med tvättmaskin och torkumlare från Siemens installerade 2017. I taket sitter infällda spotlights.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Karta