Välkommen till

Uggleberget 10

Uggleberget 10
4:a Nya Hovås

Attraktivt läge

Något alldeles extra finner man i denna inbjudande och nyproducerade 4:a som ligger högt upp i huset med kvällssolen i västerläge på balkongen. Perfekt planerad gavellägenhet med fönster i tre väderstreck som man kan bli den första som flyttar in i. Här har man lagt fokus på vardagsrum och kök med öppna och genomtänkta ytor med mycket ljusinsläpp genom stora fönsterpartier. Stilrent fullutrustat Marbodalkök. Smakfulla tillval. Vacker innergård kring en grön oas av växlighet i en småskalig stadsdel med varierad arkitektur. Här finns naturstigar, gångstråk och ett brett shoppingutbud med smallshops, restauranger, caféer och mycket mer. Gångavstånd ner till Amundön och fina havsbad.

Läs hela beskrivningen
Ing-Marie
ansvarig mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0730-62 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Ing-Marie
ansvarig mäklare
Ing-Marie Larsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0730-62 08 50 ing-marie.larsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Välkommen till denna ljusa och nyproducerade 4:a med fönster i tre väderstreck. Entrédörren har ett smart Yale lås med elektroniskt kodlås.

Hallen har ett ljusflöde redan vid entrén. Fina material val och vackert enstavigt parkettgolv i hela lägenheten.
I hallen finns en skjutdörrsgarderob med spegeldörrar och en gästtoalett med helkaklade väggar och klinkergolv.

Ljust och behagligt vardagsrum och kök i en öppen planlösning. Härifrån når man den fina balkongen med ett högt fritt och soligt läge.
Stilrent fullutrustat Marbodalkök med vita köksluckor Form frost, exklusiva granitskivor Nero assoluto och stänkskydd.
Maskinpark i rostfritt Siemens såsom kyl och frys i fullhöjd, induktionshäll, fläkt och diskmaskin.

Rofyllt Masterbedroom med skjutdörrsgarderob med spegeldörrar.

Tilltalande badrum med ljusa kaklade väggar och ett mörkt klinkergolv. Dusch med vikbara duschväggar INR, handdukstork, kommod med tvättställ, spegel med belysning, spotlights i tak, tvättmaskin och torktumlare Siemens som har en arbetsbänk ovanpå samt vägghängda skåp.

Trivsamma mindre sovrum alternativt arbetsrum.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Nya Hovås
Välkommen till Nya Hovås! Här, mittemellan vackra Amundö Marina och Oxsjön i Sandsjöbackas naturreservat, växer denna nya och unika stadsdel fram. Den härliga blandningen av bostäder, butiker, caféer, restauranger och kontor gör att du har det mesta du behöver precis runt hörnet.

Arkitekturen i området bjuder på en fin dynamik genom varierande material på fasader, olika takhöjder och placeringar av huskroppar. Här är det lätt att trivas för såväl barnfamiljen som unga och äldre.

Närheten till naturen är påfallande med Sandsjöbackas populära naturreservat på kort avstånd. I detta vidsträckta grönområde finns flera fina vandringsleder och badsjöar. För den som föredrar salta bad finns flera mysiga badvikar på kort promenad- och cykelavstånd. Däribland är Hovås Kallbad, T-bryggan och Amundöarna populära utflyktsmål. För den golfintresserade finns Hovås legendariska golfbana Göteborgs Golfklubb på nära avstånd. Golfklubben bildades redan 1902 och är Sveriges äldsta.

Mycket goda kommunikationer in till Göteborgs centrum finns precis i anslutning till området.

Nya Hovås inbjuder till välbefinnande i ett unikt och bekvämt boende nära havet och vacker natur. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta