Välkommen till

Smörgatan 12

Smörgatan 12
5:a Kallebäck

Optimalt planerad bostad med öppen spis & inglasad balkong

Välkommen till expansiva Kallebäck och Smörgatan! Nu presenteras en mycket välplanerad bostad med inglasad balkong, mysig öppen spis, fina detaljer och en social planlösning mellan vardagsrum, matsal och kök. Här fås en lägenhet som är belägen med högt och fritt gavelläge tre våningar upp i huset. På balkongen avnjuter du solen från mitt på dagen fram till sen kväll. Här bor du nära både naturen vid Delsjöområdet lika väl som du snabbt och smidigt tar dig in till city. Bara ett par minuter från lägenheten finner du ett närlivs, gym och restaurang.

Läs hela beskrivningen
Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på johanna.hakansson@lundin.se.

Bostaden disponeras enligt följande:

Innanför ytterdörren möts ni av en välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder och skor. I en inre hall finns dessutom en garderob för ytterligare förvaring. Från hallen nås en gästtoalett, som nyligen är renoverad i samband med föreningens stambyte, i stilrena färg- och materialval. Hallgolvet täcks av en vacker originalparkett i holländsk läggning som löper vidare in genom större delar av lägenheten. Väggarna är vitmålade.

Vidare från hallen nås ett rum som idag nyttjas som ett allrum. Här kan med fördel möbleras för ett hemmakontor eller varför inte som en avkopplande loungedel? Även här är väggarna vita och på golvet ligger samma originalparkett som sedan löper tröskelfritt mot vardagsrummet.

Det sociala vardagsrummet präglas av fint ljusinsläpp från två väderstreck. Här kan man med lätthet möblera med en stor soffgrupp, soffbord och tillhörande möblemang. Den öppna spisen höjer mysfaktorn rejält! Från vardagsrummet nås bostadens väl tilltagna och inglasade balkong. Denna ligger belägen med högt och fritt läge och här fås sol från mitt på dagen till sen kväll. Balkongen är utrustad med spottar i tak samt praktiska persienner.

Med öppen anslutning från vardagsrummet nås matsalen. Här finns utrymme för ett större matbord och stolar för många middagsgäster.

Bostadens kök genomgick en renovering år 2014 och består av släta svarta skåpsluckor samt en bänkskiva i granit. Köket är utrustat med en kombinerad kyl/frys, en extra frys, diskmaskin, varmluftsugn, induktionshäll, spisfläkt och en integrerad mikrovågsugn. Invid fönstret finns en naturlig plats för matbord. Golvet täcks av en parkett i ask och även här är väggarna målade i vitt.

Bostadens nyrenoverade badrum går i stilrena materialval samt har flertalet tillval i form av en kombinerad dusch/badkar, golvvärme och spottar i taket. Här finns dessutom en tvättmaskin, handdukstork, handfat med underliggande kommod, spegelskåp och WC. Ett fönster bidrar med trevligt dagsljus och vädringsmöjligheter. Väggarna täcks av ett större vitt kakel, och på golvet ligger ett mörkgrått klinkergolv.

Lägenheten erbjuder tre väl tilltagna sovrum där alla inrymmer en dubbelsäng vilket ger dig möjlighet att själv välja vilket du vill nyttja som masterbedroom. Två av rummen erbjuder goda förvaringsmöjligheter i en garderobsvägg. Rummen är stilrent renoverade med vita väggar och golven täcks av ett ljust parkettgolv i ask.

Innan två av sovrummen och badrummet finns en inre hall med en hel garderobsvägg för ytterligare förvaring.

Alla ytskikt i bostaden gicks igenom år 2014.

Till bostaden hör ett källarförråd.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Kallebäck
Kallebäck är ett stadsnära område som gränsar till stora skogspartier och med Delsjöområdet som närmsta granne.

Tidigare låg Arlas mejeri i området, vilket gett namn till flera av stadsdelens gator, såsom Ostgatan, Gräddgatan och Smörgatan. Bebyggelsen består av välhållna flerfamiljshus från 50- och 60-talen i kombination med toppmoderna höghus. Kallebäck är i en expansiv fas där stor utveckling kommer ske framöver vilket gör det till en attraktiv stadsdel.

Här bor man med närhet till bekvämligheter och vardaglig service. I området finns bland annat en stor mataffär, servicebutik, restauranger, gym, pizzeria, vårdcentral och apotek. Det finns även en ny skola och förskola. I stadsdelsutvecklingen ingår även ett torg med restauranger, kaféer och butiker samt den nya parken Terrassparken.

På kort promenadavstånd finns bland annat Delsjö Golfklubb och Golfkrog samt Delsjöområdet med vidsträckta skogar och badsjöar. Vid Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Kommunikationerna är utmärkta och området trafikeras av flera busslinjer med täta turer. Med buss tar man sig in till Korsvägen på cirka tio minuter. Det är även bekvämt cykelavstånd till hela city.

Kallebäck erbjuder den perfekta kombinationen för den som vill bo naturnära och samtidigt ha nära till vardaglig service och stadspuls. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta