Välkommen till

Bromeliusgatan 14G

Bromeliusgatan 14G
2:a Munkebäck

Charmig och välplanerad tvåa med solig balkong

Välkommen till denna mycket charmiga bostad belägen högst upp i huset! Detta är den perfekta tvåan för dig som vill bo nära bra kommunikationer in till stadskärnan men samtidigt ha gångavstånd till natur och grönska. Här fås en solig balkong, helkaklat badrum med tvättmaskin, framtagna originalgolv, fint kök med mycket förvaring samt ett rymligt och socialt vardagsrum. Dessutom bor du i en av Munkebäcks bästa föreningar i form av SKFs anställda nr 3 som endast har 1 147 kr i lån per kvadrat!

Läs hela beskrivningen
Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Simon
assisterande mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Simon
assisterande mäklare
Simon Stark
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se
Lundin Östra Centrum

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på johanna.hakansson@lundin.se.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Här välkomnas du in i en hall med plats för avhängning av ytterkläder och gott om förvaring i flera garderober. Väggarna är vitmålade och golvet täcks av en fin trestavsparkett som sedan löper vidare in i vardagsrummet.

Rymligt och lättmöblerat vardagsrum med fint ljusinsläpp tack vare stora fönsterpartier. Här finns plats för soffgrupp med tillhörande möblemang och ett matsalsbord om så önskas. Väggarna är ljusa och här finns fina detaljer såsom ett gammalt gjutjärnselement och bred fönsterbänk. Från vardagsrummet nås bostadens soliga balkong som ligger belägen med högt och fritt läge.

Köket från 2019 är stilrent med gråa luckor, svart bänkskiva i laminat och ovan denna sitter ett vitt kakel. Här finns generöst med förvaring och arbetsyta. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, ugn, spisfläkt, kyl/frys och en diskmaskin - samtliga i rostfritt utförande. Väggarna är målade i vitt och på golvet ligger ett plankgolv i original som också är vitmålat.

Sovrummet ligger lugnt belägen mot föreningens gård. Här kan du med lätthet möblera med en dubbelsäng och tillhörande sängbord. Förvaring fås i en garderob med originalstommar och beslag. Golvet täcks av samma vitmålade plankgolv och väggarna är målade i en behaglig grön ton.

Bostadens badrum är helkaklat i vitt och ett svart klinker täcker golvet. Här finns en dusch med vikbara duschväggar, handfat med underliggande kommod, spegel, WC och en toppmatad tvättmaskin.

Till lägenheten hör två förråd, ett i källaren samt ett stort förråd på vinden.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Munkebäck

Munkebäck är beläget i Göteborgs östra centrum, omgivet av vackra naturmiljöer. Bebyggelsen i denna del av staden är varierad och består både av höghus, landshövdingehus och av villaområden.

Munkebäcks torg och kvarteren däromkring har ett gott utbud, här finns mataffärer, butiker och restauranger. Torpavallens handelsplats ligger vid Munkebäcksmotet, ett köpcentrum med ett stort utbud av shopping, träning och service.

I Härlanda park ligger kulturhuset Kåken. Här finns bl.a. bibliotek, hälsotek, öppen förskola, och café. I parken som omger byggnaderna finns gräsytor och bollplaner. Munkebäck har flera aktiva föreningar inom exempelvis fotboll och innebandy. Det finns gott om förskolor och grundskolor att välja på, både kommunala och fristående.

Vacker natur finns på nära avstånd. Delsjöns naturreservat är ett vidsträckt grönområde med vandringsleder, motionsslingor och badsjöar. För Munkebäcksborna ligger Härlanda Tjärn närmast till hands. I området kring Skatås Motionscentral har flera idrotts- och friluftsklubbar sina verksamheter.

Cykelvägar och goda kommunikationer i området gör att Göteborgs city lätt nås med cykel, buss eller spårvagn.

Munkebäck inbjuder till ett behagligt och centralt boende nära naturen.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta