Välkommen till

Brottkärrsvägen 7

Brottkärrsvägen 7
Hovås

Etagelägenhet med två balkonger

Upplev en oöverträffad känsla av rymd och ljus i denna fantastiska etagelägenhet i Nya Hovås. Med imponerande högt i tak och generösa fönster som släpper in naturligt ljus från både söder och norr, erbjuder denna bostad en atmosfär av ljus och luftighet som skapar en harmonisk och inbjudande miljö.

Njut av den ständiga närvaron av solen på balkongen på södersidan för att njuta av varma sommardagar och en balkong på nordsidan för att beundra morgonsolen och kvällsljuset och den fina gården. Dessa utomhusutrymmen är perfekta för avkoppling, underhållning och att njuta av det bästa av alla årstider.

Med en perfekt balans mellan modern design och funktionella utrymmen erbjuder denna etagelägenhet den ultimata livsstilen i Nya Hovås. Varje dag är en ny upplevelse i detta hem, där ljus, rymd och bekvämlighet förenas för att skapa en behaglig bostadsupplevelse, allt för att din vardag skall vara bekväm. Välkommen till ditt drömhem!

Läs hela beskrivningen
Mats
ansvarig mäklare
Mats Jacobsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0708-68 99 11 mats.jacobsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Mats
ansvarig mäklare
Mats Jacobsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0708-68 99 11 mats.jacobsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på mats.jacobsson@lundin.se.

Högt upp i huset välkomnas man av en välplanerad hall med klädförvaring, stort vardagsrum i öppen planlösning med det lyxiga köket och matplatsen samt direktutgång till de båda terrasserna i söder och norr. Marbodal-kök med Siemens vitvaror. Två fräscha, helkaklade badrum med Höganäs kakel och klinker samt handdukstorkar och dusch, wc och tvättställ. Tvättmaskin och torktumlare finns i ett badrum och ett badrum har badkar. Genomgående trestavig ekparkett från Kährs i lägenheten och klinkergolv i badrummen. Välplanerade sovrum med garderober. Fönster i solläge har automatiska solskydd. Man kan lätt skapa ett 3.e sovrum om man behöver.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Nya Hovås
Välkommen till Nya Hovås! Här, mittemellan vackra Amundö Marina och Oxsjön i Sandsjöbackas naturreservat, växer denna nya och unika stadsdel fram. Den härliga blandningen av bostäder, butiker, caféer, restauranger och kontor gör att du har det mesta du behöver precis runt hörnet.

Arkitekturen i området bjuder på en fin dynamik genom varierande material på fasader, olika takhöjder och placeringar av huskroppar. Här är det lätt att trivas för såväl barnfamiljen som unga och äldre.

Närheten till naturen är påfallande med Sandsjöbackas populära naturreservat på kort avstånd. I detta vidsträckta grönområde finns flera fina vandringsleder och badsjöar. För den som föredrar salta bad finns flera mysiga badvikar på kort promenad- och cykelavstånd. Däribland är Hovås Kallbad, T-bryggan och Amundöarna populära utflyktsmål. För den golfintresserade finns Hovås legendariska golfbana Göteborgs Golfklubb på nära avstånd. Golfklubben bildades redan 1902 och är Sveriges äldsta.

Mycket goda kommunikationer in till Göteborgs centrum finns precis i anslutning till området.

Nya Hovås inbjuder till välbefinnande i ett unikt och bekvämt boende nära havet och vacker natur. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta