Välkommen till

Brunnehagen 15

Brunnehagen 15
3:a Tuve

Renoverad genomgångstrea med inglasad söderbalkong

Välkommen till detta välplanerade hem i populära Brunnehagen. Denna genomgångslägenhet har en yteffektiv layout som skapar en trivsam atmosfär. Vid entrén möts du av en ljus och välkomnande hall med gott om plats för förvaring. Köket är modernt och välutrustat med alla nödvändiga apparater och generösa arbetsytor. Stambytt badrum som är smakfullt inrett med moderna detaljer och bekvämligheter. Här finns både dusch och tvättmöjligheter, samt praktiska förvaringslösningar. Trivsamt vardagsrum och två bra sovrum.

Ett av bostadens mest förtjusande drag är den inglasade balkongen som sträcker sig längs med ena sovrummet och erbjuder en fin utsikt över omgivningarna. Balkongen är insynsskyddad och belägen i soldränkt läge, vilket gör den till en idealisk plats för avkoppling och sociala tillställningar stora delar av året.

I området finns utmärkta kommunikationsmöjligheter. Dessutom finns det gott om grönområden och promenadvänliga miljöer för den naturintresserade.

Varmt välkomna på visning!

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anders
ansvarig mäklare
Anders Pettersson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se
Lundin Hisingen

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Tuve
I Tuve bor man bekvämt och stadsnära i vackra och vidsträckta naturmiljöer, bara 10 minuter från Göteborgs centrum. Bebyggelsen består av en blandning av flerbostadshus, villaområden och ett flertal radhusområden. De olika områdena förbinds med cykel- och gångvägar.

Tuve Torg har ett köpcentrum med bland annat apotek, matbutiker, blomsteraffär och frisör. Vid torget ligger även vårdcentral och Kulturpunkten med bibliotek och kulturskola.
Ett större utbud av stormarknader och affärer finner man vid Backaplan och i Bäckebol.

För barnfamiljer finns det gott om förskolor och grundskolor i området. Här finns också flera aktiva föreningar med verksamheter inom exempelvis tennis, fotboll, friidrott och innebandy. Stora möjligheter till motion och friluftsliv hittar man vid Tuvevallens motionscentral. Alldeles intill ligger Kättilsröds 4H-gård.

Här finns vacker natur på nära avstånd. Från Tuve har man direkt tillgång till Hisingsparken och dess vackra promenadstråk och motionsslingor. Sankt Jörgen Park erbjuder både rekreation och motion. Här finns golfbana, sportklubb, spa och restaurang. Havet nås på kort tid med bil eller buss. Om sommaren ligger badvikarna Lilleby och Sillvik närmast till hands.

Tuve inbjuder till ett behagligt boende nära naturen och storstadslivet.
Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta