Välkommen till

Solarvsplan 11

Solarvsplan 11
1,5:a Askim / Vita fläcken

Välplanerad och renoverad lägenhet med uteplats

Välkommen till detta ljusa hem mitt i ett stillsamt och lugnt område. På första plan finner ni denna smart planerade och stilfullt renoverade 1,5:a med tillgång till en helt egen uteplats. Rymligt kök med matplats invid fönstret ut mot föreningens gård. Ljust och härligt vardagsrum med plats för både soffa och tv-möbel. I anslutning till vardagsrummet finns en alkov som utgör sig som perfekt sängplats. Stambytt badrum från 2006/07.

Möjlighet att överta p-plats i nära anslutning.

Läget är perfekt för den som uppskattar närheten till havet och naturen och vill ha lugnet där hemma. Promenadavstånd till Askimsviken samt fina strövområden i Sisjön. Här bor ni i ett mycket trivsamt område med närhet till kommunikationer och mataffärer, butiker, bageri, restauranger och mycket mer. Ett boende för dig som vill bo nära naturen och samtidigt snabbt och lätt kunna ta dig in till centrala stan.

Läs hela beskrivningen
Mats
ansvarig mäklare
Mats Jacobsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0708-68 99 11 mats.jacobsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Mats
ansvarig mäklare
Mats Jacobsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0708-68 99 11 mats.jacobsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på mats.jacobsson@lundin.se.

Interiör: Besök denna hemtrevliga bostad som är mycket bra planerad och där varje kvadratmeter är välanpassad.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Hall
Entréhall med möjlighet till avhängning direkt till vänster. Golvet är belagt med klinkerplattor och ena väggen är beklädd med stendetaljer. Trevlig belysning i vägg och tak - ljuslist i tak med flera färgalternativ livar upp hallen på ett härligt sätt.

Badrum
Till höger om hallen nås det helkaklade badrummet som går i ljusa toner. Utrymmet renoverades i samband med föreningens stambyte 2006/07. Utrustningen består av WC, kommod med underskåp, duschhörna och elektrisk handdukstork.

Vardagsrum
Ljust vardagsrum med sovalkov och fönster ut mot uteplatsen. Vardagsrummet har en vägg med infälld spotbelysning och platsbyggt utrymme för TV och hyllor. I sovalkoven finns gott om plats för säng, även en bredare variant. Ypperlig förvaring av kläder och dylikt i den rymliga walk-in-closet:en mellan hall och sovalkov.
Från vardagrummet har man utgången till den magiska uteplatsen där man kan njuta av sin morgonkaffe i solen. Uteplatsen ligger i skönt österläge och solen har man från tidig morgon till lunch.

Kök
Stilfullt kök som är totalrenoverat 2014 med stengolv, integrerad belysning i tak och ovan arbetsbänken. Det finns gott om plats för matbord invid de två fönsterpartierna som släpper in behagligt ljus, framförallt på förmiddagen. Plexiglas skyddar mot stänk och det är bra med förvarings- och arbetsytor. Vita skåpsluckor och vit bänkskiva. Utrustningen består av häll, fläkt, ugn samt kyl/frys - i rostfritt. Ett strålande kök för dig som gillar att laga mat och kanske även föredrar att bjuda på middag. Helt klart ett arbetsvänligt kök där du/ni och era gäster kommer att trivas.

Detta hem har en skön känsla - harmoniskt och modernt på samma gång. Kom och upplev på plats. Du kommer att gilla det du ser.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Askim Vita Fläcken

Vita segel, skogspromenader och staden om hörnet


Med den västra delen vid Askimsviken och den östra gränsande till Sisjön och Sandsjöbacka naturreservat är Askim en härlig plats att bo på. Redan på 1200-talet låg här Askims by. Askim har sedan dess bebyggts successivt och idag består bebyggelsen av en charmig blandning av äldre sekelskiftesvillor, radhusområden, flerbostadshus och nybyggnationer.

Askim är ett område dit många barnfamiljer gärna flyttar. Här finns flera förskolor och grundskolor att välja på. Föreningslivet är rikt med verksamheter inom bl.a. segling, fotboll, ishockey och ridsport. Askims simhall har simträning, simskola och gym.

Med bil eller buss tar du dig lätt till centrala Göteborg med sitt stora utbud av shopping, matställen och nöjesliv. Sisjöns industriområde har mataffärer, stormarknader, träningsställen och apotek. Alldeles i närheten ligger också Högsbo 421 och Frölunda Torg.

Askim gränsar till Sandsjöbacka naturreservat, ett vidsträckt grönområde med flera vandringsleder och två badsjöar, Sisjön och Oxsjön. Fina havsbad har Askimsbadet, Hovåsbadet och Marholmen. I Askimsviken finns flera småbåtshamnar och strax utanför öppnar sig skärgården. Området längst in i viken kallas Välen och är ett unikt natur- och strövområde.

Askim inbjuder till ett behagligt och aktivt boende nära hav och. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta