Välkommen till

Resliden 20

Resliden 20
5:a Billdal

Skuldfri förening från 2017

Upptäck ditt drömboende i denna fantastiska lägenhet uppförd 2017 med 1-1/2 plan, perfekt belägen för en harmonisk och bekväm livsstil. Vid entrén välkomnas du av en öppen planlösning som skapar en inbjudande atmosfär för social samvaro i vardagsrum och kök – idealiskt för hela familjen. Generösa fönster släpper in rikligt med naturligt ljus från öster, söder och väster, där en balkong bjuder in till avkoppling i den sena kvällssolen.

Njut av ett stilfullt Ballingslöv-kök utrustat med högkvalitativa vitvaror och en stor vinkyl, vilket gör matlagning till en ren fröjd. Två badrum varav det ena är utrustat med tvättmaskin och torktumlare. Föreningen är skuldfri och stabil, med en låg månadsavgift som inkluderar värme, vatten, bredband och parkeringsplats + stort förråd (10 kvm).

Den gemensamma trädgården och uteplatsen med sydvästläge är en grön oas, perfekt för både festligheter och avkoppling, med utrymme för partytält, lek och hobbyaktiviteter.

Belägen i ett omtyckt och havsnära område, erbjuder denna bostad en lugn och trivsam villamiljö. På bara 10 minuters promenad når du Nya Hovås, med gång- och cykelavstånd till Skintebo hamn och Amundön. Området har även förskola, skola, bra kommunikationer, trevliga promenadstråk, fotbollsplan, ishall och gym.

Välkommen hem till en plats där varje dag känns som en semester!

Läs hela beskrivningen
Mats
ansvarig mäklare
Mats Jacobsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0708-68 99 11 mats.jacobsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Mats
ansvarig mäklare
Mats Jacobsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0708-68 99 11 mats.jacobsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Entréhallen imponerar med en design-industrivägg i glas som skapar en modern och avskild känsla.

I den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök möts du av vackra parkettgolv och en rymlig atmosfär. Det stora badrummet är utrustat med dusch, wc, tvättställ, Siemens tvättmaskin och torktumlare, vilket gör vardagen bekväm och praktisk.

Kvalitets kök från Ballingslöv, komplett med fullstor vinkyl, Siemens spis, fläkt, mikrovågsugn, diskmaskin, kyl och frys samt eleganta stenbänkskivor. Från köksfönstret har du en vacker utsikt över föreningens bergiga bakgård. Vardagsrummets västra sida pryds av stora fönsterpartier som sträcker sig upp mot taket och är utrustade med automatiska solskydd. Härifrån når du också den underbara balkongen, perfekt för grillkvällar och avkoppling i eftermiddags- och kvällssolen.

På första plan finns två sovrum med fönster mot söder och mörkläggningsgardiner för en god natts sömn.

Övre plan erbjuder ett allrum, ett sovrum med söderfönster och takfönster med mörkläggning samt flera garderober för optimal förvaring. Här finns också en extra wc med tvättställ.
Verisure larm och YaleDoorman lås.

Denna lägenhet är ett hem som förenar modern design med bekväma lösningar, allt för att skapa en trivsam och lyxig vardag. Välkommen hem!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Bostad
Förening
Området
Billdal

Blå horisont, skogspromenader och staden om hörnet


Att bo i Billdal innebär att man får njuta av hav och vacker natur och ändå ha nära till storstadslivet. Avståndet till Göteborg är behändigt och nås lätt med bil eller buss.

Billdal, Skintebo och Svindal är namn på byar som en gång låg här. För hundra år sedan var Billdal ett bondesamhälle som tågen på Säröbanan passerade. Idag har området stor charm med vindlande vägar och blandad bebyggelse.

Området är populärt bland barnfamiljer. Här finns flera förskolor och grundskolor, föreningslivet är rikt med verksamheter inom bl.a. segling, fotboll, innebandy och ridsport.

I Billdals olika områden som Skintebo, Uggledal och Lindås hittar man butiker och matställen. Kungsporten och Kodakhuset har ett större utbud av detta.

Billdal är både skogs- och skärgårdsmiljö. Här finns flera lummiga lövskogar med stigar och motionsslingor. Billdals park är en härlig oas och varje år ordnas här traditionellt midsommarfirande. Utmed kustlinjen ligger flera småbåtshamnar och strax utanför möts man av en vacker skärgård. Mysiga badvikar ligger som pärlor på rad.

I Billdal lever man ett aktivt och behagligt liv i vacker miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta