Välkommen till

Nybyggaregatan 11

Nybyggaregatan 11
Mölndal Kikås

Välrenoverad villa med ett högt & soligt läge i Kikås

Är tiden inne för att lämna citylivet, flytta ihop med kärleken och finna ro med närheten till naturen och Stensjön - Ja, då är den här omsorgsfullt renoverade villan om 160 kvm inredd med tidlösa materialval ett utmärkt alternativ att växa i. Den grönskande naturen ombonar huset som är beläget på höjden med utsikt över Kikås. Villan disponeras över två plan, vilket skapar bra förutsättningar för en familj eller för de som önskar ha valmöjligheter i våningsplanens funktion.

Läs hela beskrivningen

Bilder

Planritning

Beskrivning


Entréplan:

Redan i hallen förstärks de ljusa ytskikten av ljusinsläppet från det övre planet som sprids ner för trappan. Entréplan överlåts helt till återhämtning och blir en privat avgränsning från sällskapsytorna på det övre planet. Här finns ett gediget sovrum med nära anslutning till gäst-WC, badrum med bastu. Den stora tvättstugan är genomtänkt i sin utformning och har bra arbetsytor på båda sidorna av rummet med förvaringsmöjligheter i underskåp. Det finns flera förvaringsmöjligheter som utgörs av förråd samt ingång till garaget nås även från entréplan.

Övre plan:

Utformningen av det övre planet har en inbjudande öppen planlösning som lämpar sig utmärkt för större middagar och sällskapskvällar. Fönster i fyra väderstreck med fritt läge bringar ett fantastiskt ljusinsläpp över sällskapsytorna.

Köket från Myresjö inreds med släta skåpsluckor i massiv ek och dekoreras med avlånga rostfria beslag. Bra förvaringsmöjligheter utgörs i över- och underskåp. Den mörka bänkskivan i natursten bryter av fint till skåpssnickeriet och kaklet. Bra belysning från spotlights i både överskåpen samt taket. Köksön har sin givna plats i köket oavsett om det gäller läxläsning eller maximera arbetsytorna. Vitvaror från Husqvarna utgörs av induktionshäll, varmluftsugn, inbyggd mikro i ergonomisk höjd, diskmaskin samt kyl & frys. Frånluftsfläkt från Cylinda.

I anslutning till köket finns utgången till balkongen med ett fritt västerläge som löper längsmed gaveln och övergår till en uteplats med ett inglasat uterum, en perfekt tillgång för att förlänga säsongen.

På övre plan finns tre sovrum varav det ena används idag som klädkammare. Från de stora sovrummet finns även en utgång till balkongen som löper längsmed gaveln.

Badrummet på de övre planet är helkaklat och inreds med dubbla handfat, WC och badkar.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Karta