Välkommen till

Hökåsvägen 22A

Hökåsvägen 22A
Hovås

Charmigt 30-tals hus i lugna Hovås

På en förtjusande uppvuxen, prunkande trädgård står den här söta villan. I behov av en del renovering, men med potential att bli ett fantastiskt vackert hem!
Nära salta bad, natur, båtliv, golfbana, skolor, restauranger, service, kommunikationer bland mycket annat!

Läs hela beskrivningen
Anne
ansvarig mäklare
Anne Jonson
0735-16 22 65 anne.jonson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Anne
ansvarig mäklare
Anne Jonson
0735-16 22 65 anne.jonson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

En unik oas mitt i Hovås!
På trivsam återvändsgata.
Vackra snickerier och material, öppen spis, och inte minst en helt fantastisk trädgård! Med importerade ädelträd och växtlighet från England och Wales.

Genom åren har det fungerat väl som bostad för två familjer, tack vare de väl skilda huskropparna och separata kök- och badrummen.
Perfekt som generationsboende!

Hoppas det här blir er pärla att putsa!

Besiktningsprotokoll, lista över växter i trädgården och mer information finns under ”Dokument och länkar.”

Varmt välkommen att trivas!

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Hovås
Hovås är beläget mellan Askim och Billdal, på behändigt avstånd från Göteborgs centrum. Karaktäristiskt för området är de eleganta och charmiga villorna utmed havet med anor från förra sekelskiftet. Idag består bebyggelsen av en blandning av dessa äldre villor och moderna bostäder som byggts upp sedan 1960-talet.

Hovås är ett område dit många barnfamiljer gärna flyttar. Här finns flera förskolor och ett par grundskolor. Hovås har ett rikt föreningsliv med verksamheter inom bland annat segling, fotboll, ishockey och ridsport.

Östra Hovås gränsar till Sandsjöbacka naturreservat. I detta vidsträckta grönområde finns flera fina vandringsleder och badsjöar. Mer motion och rekreation kan man få på Hovåsvallen samt på Hovås legendariska golfbana, Göteborgs Golfklubb. Golfklubben bildades redan 1902 och är Sveriges äldsta.

I Hovås hamn pågår båtlivet året om. Mysiga badvikar ligger som pärlor på rad och utmed havet går en promenad- och cykelväg. Hovås Kallbad med sina pittoreska badhus och restaurang är en privat anläggning som delvis även är öppen för allmänheten. Det vackra naturområdet på Amundöarna är också en populär utflykt, för såväl promenader som salta bad.

Söderöver har den nya stadsdelen Nya Hovås vuxit fram med en härlig blandning av bostäder, butiker, restauranger och kontor. Här finns det mesta man kan tänka sig! Utöver Nya Hovås så erbjuder bland annat även Sisjöns industriområde, Kodakhuset och Frölunda Torg ett brett utbud av service på nära avstånd.

Hovås inbjuder till välbefinnande i ett exklusivt och bekvämt boende nära havet och vacker natur. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta