Välkommen till

Krokavägen 7B

Krokavägen 7B
Kärradal

Stilsäker och klassiskt modern villa nära havet

Drömmer du om att bo nära havet i ett fräscht och bekvämt enplanshus? I så fall är denna villa i Varbergsidyllen Kärradal något du inte får missa! Huset som uppfördes 2017 har påkostade smakfulla materialval och välplanerade rum. Skön takhöjd och rymliga sällskapsytor som gjorda för dig som vill njuta av hemmalivet och samtidigt ha möjlighet att bjuda in till festligheter. Vattenburen golvvärme ger extra skön komfort och bostaden erbjuder både ett uterum samt uteplats i soligt sydvästligt läge. Välkommen på visning av denna bostad som upplevs bäst på plats!

Läs hela beskrivningen
Annie
ansvarig mäklare
Annie Mälarborn
Fastighetsmäklare
0707-63 04 57 annie.malarborn@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Annie
ansvarig mäklare
Annie Mälarborn
Fastighetsmäklare
0707-63 04 57 annie.malarborn@lundin.se
Lundin Fastighetsbyrå

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang.

Bilder

Beskrivning

Bostadens disposition:
Huvudentrén leder in till en hall med klinkergolv. Skön underliggande vattenburen golvvärme i alla rum. Kläd- och skoförvaringen löses enkelt i garderoben och det finns även sko och hatthylla innanför entrédörren.

Vi fortsätter in i huset där man möts av fantastiska rum med stora ytor och högt i tak. Vardagsrummet, master bedroom, köket, matplatsen och allrummet har samma vackra ekplank-parkettgolv från Kährs vilket ger ett enhetligt och lugnt utseende. Vardagsrummet har en härlig rymd, är lätt att möblera och detaljer som höga fotlister ton i ton med väggarna ger en exklusiv känsla. Täljstenskaminen från Contura är ett fint inslag i rummet och ger både värme och trivsel. Dubbeldörrar leder direkt ut till altanen och härifrån har men även utsikt över havet på håll.

Master Bedroom nås från vardagsrummet och här inryms både dubbelsäng samt sängbord. Badrummet är bekvämt beläget innanför sovrummet och här startar man dagen till naturligt ljus från badrumsfönstret. Helkaklat med vitt kakel på väggarna och svartvitt klinkergolv. Dusch med glasdörr samt wc, handfat med kommod samt högskåp. Innanför badrummet finns en inredd walk-in closet som löser klädförvaringen perfekt.

Köket har en trivsam utformning med högkvalitativ köksinredning och vitvaror. De ljusgråbeiga luckorna och lådfronterna från Ilve harmoniserar väl med golvet samt bänkskivorna. Den maskinella utrustningen kommer från Siemens och består av hel kyl och frys i rostfritt utförande, varmluftsugn samt mikrovågsugn, båda i bekväm arbetshöjd. Induktionshäll samt integrerad fläkt. Fina detaljer är förvaringslådorna i glas som är placerade över arbetsbänken intill spishällen samt stänkskyddet i glas. Från köket leder en dörr ut till baksidans altangång.

Matsalsgruppen har sin självklara plats framför köket och här leder också dubbeldörrar ut till altanen. Här får man plats för stora sällskap och långbord. Praktiskt med köksskåp med belysta vitrindelar även vid matplatsen på båda sidor av rummet. Matsalen gränsar mot avdelningen med allrummet samt de två mindre sovrummen mm. Rustika skjutdörrar i svart trä/glas delar av husets två delar när man önskar.

Allrummet har plats för soffa och härifrån nås två sovrum, uterummet samt badrum och tvättrum.

Uterummet har eluppvärmd golvvärme samt ett grått klinkergolv. Öppningsbara skjutdörrar i lackerat stål och glas samt solskydd gör utrymmet perfekt för alla årets dagar och härifrån nås också den stora altanen. Praktisk platsbyggd förvaring/avställningsbänk.

Två sovrum som båda är av bra storlek och enkla att möblera. Tåligt grått laminatgolv i båda rummen.

Badrummet är helkaklat med vitt kakel på väggarna samt svart och vitt golvklinker. Duschhörna samt wc, handfat och kommod.

Tvättrummet/Groventrén är genomtänkt och här finns bland annat både tvättmaskin och torktumlare i bekväm arbetshöjd. Tvättho samt arbetsbänk med fönster ovanför. Gott om skåp och lådor löser förvaringen enkelt. Här finns även frånluftsvärmepannan (Nibe F730) samt övrig teknik/styrning såsom vattenmätare, styrreglage.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Karta