Välkommen till

Backatorpsvägen 4

Backatorpsvägen 4
Landvetter

Tvåplansvilla med högt och fritt läge

Nu presenteras ett välskött hus beläget i det populära området Backa med närhet till förskola och den nybyggda Backaskolan. Huset erbjuder bland annat fyra bra sovrum, två nyrenoverade badrum, tvättstuga, garage, dubbla uteplatser, en balkong och gott om förvaringsmöjligheter. Huset är beläget med högt och fritt läge vilket gör att du kan avnjuta solen under hela dagen. Här bor du med promenadavstånd in till Landvetter centrum och till Göteborg tar du dig med bil på cirka 15 minuter.

Läs hela beskrivningen
Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Niklas
assisterande mäklare
Niklas Kocev
Försäljningschef & Fastighetsmäklare
0735-16 22 68 niklas.kocev@lundin.se
Lundin Härryda

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Johanna
ansvarig mäklare
Johanna Håkansson
Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 79 johanna.hakansson@lundin.se
Niklas
assisterande mäklare
Niklas Kocev
Försäljningschef & Fastighetsmäklare
0735-16 22 68 niklas.kocev@lundin.se
Lundin Härryda

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på johanna.hakansson@lundin.se.

Entréplan

Innanför ytterdörren möts ni av en ljus och nyrenoverad hall med gott om utrymme för fri avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i en klädkammare samt en skjutdörrsgarderob placerad under trappan. Golvet kläs av ett parkettgolv och precis innan entrén ligger ett praktiskt klinkergolv, väggarna är vitmålade.

Från hallen nås två av bostadens sovrum som erbjuder gott om plats för säng och ytterligare möblemang samt förvaring i garderober. Från det ena av sovrummen fås en glasdörr med utgång till husets baksida.

Vidare erbjuds på detta plan en praktisk tvättstuga och i anslutning till denna ett badrum med spabad, båda renoverade år 2019. Tvättstugan är utrustad med tvättmaskin och torktumlare från Cylinda och här finns även husets luft/vatten-värmepump. Badrummet är utöver spabadkaret utrustat med WC, handfat med underliggande kommod och ett spegelskåp. I båda utrymmena finns vattenburen golvvärme installerad.

Övre plan

Genom att ta trappan upp en våning möts du, efter att passera en inre hall, av husets sociala vardagsrum som ligger i öppen anslutning till köket. Här fås en fin öppen spis och utgång till balkongen där du avnjuter solen fram till strax efter lunch. Vardagsrummet erbjuder gott om plats för stor soffgrupp och tillhörande möblemang.

Bostadens kök genomgick en renovering år 2010 i tidlösa färg- och materialval. Köket är utrustat med diskmaskin, köksfläkt (frånluft), mikrovågsugn, ugn, induktionshäll och kyl och frys i fullhöjd. Mellan kök och vardagsrum finns given plats för ett stort matbord som rymmer alla dina middagsgäster.

Övervåningens badrum genomgick en renovering år 2017 även det i tidlösa färgval. Här täcks golvet av ett mörkt klinker och väggarna är klädda i ett vitt kakel. Utrustning i form av handfat med underliggande kommod, spegelskåp, WC, dusch med vikbara duschväggar, handdukstork och ett skåp för förvaring. Ljusinsläpp och vädringsmöjligheter tack vare ett fönster. Även här finns en härlig golvvärme installerad.

På detta våningsplan finns de två andra sovrummen belägna varav ett masterbedroom. I båda sovrummen finns gott om plats för säng med tillhörande sängbord och förvaring i varsin garderobsvägg. Från de större av de två sovrummen når man husets härliga terass!

Till bostaden hör även ett garage med plats för en bil.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Landvetter
Natursköna omgivningar och närhet till storstadspuls
Välkommen till populära Landvetter! Området är beläget i Härryda kommun, omkring 15 kilometer öster om Göteborg. Närheten till både storstaden och naturen har bidragit till att Landvetter expanderat stort på senare år. Här finns idag flera bostadsområden, såsom Önneröd, Salmered, Stommen och Tahult. Bebyggelsen är en blandning av äldre villor, nybyggnationer, rad- och kedjehusområden samt flerbostadshus.

Landvetter är ett område dit många barnfamiljer gärna flyttar. Här finns flera förskolor och skolor att välja bland. Utbudet på fritidsaktiviteter är brett med bland annat ishall, sporthallar, fotbollsanläggningar, ridklubbar samt simskola. Därtill finns den närliggande golfklubben Chalmers Golfklubb. Vintertid finns det möjlighet till skidåkning vid friluftsanläggningen Landehof.

I Landvetter centrum finns bland annat butiker, restauranger, bibliotek, vårdcentral och gym. Här ligger även Landvetters surdegsbageri som varmt rekommenderas.

För den som vill njuta av friluftslivet och Landvetters natursköna omgivningar erbjuder bland annat naturreservatet Gallhålan vackra strövområden. Fina sjöar i närheten är Hornasjön och Sandsjön, som båda erbjuder härliga promenadvägar samt fiske- och badmöjligheter.

Kommunikationerna i området är goda med flera busslinjer och från Resecentrum tar du dig via busslinjen Röd Express till centrala Göteborg på cirka 20 minuter. För den bilburne är pendlingsavståndet till Göteborg bra, då man snabbt kan ta sig ut på riksväg 40. Vill du vidare ut i landet eller i världen ligger Landvetter flygplats på behändigt avstånd.

I Landvetter lever du i en trivsam småstadsmiljö nära både vacker natur och storstaden. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta