Välkommen till

Hovås Hagstig 23

Hovås Hagstig 23
Hovås / Lyckhem

Nybyggd villa med 5 sovrum

Välkommen till ditt nya hem! Detta nybyggda och inbjudande hus från Trivselhus erbjuder 170 kvm boarea med modern och stilren design. Den praktiska och välplanerade planlösningen skapar en varm och hemtrevlig atmosfär. Njut av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, där en braskamin bidrar till extra mysfaktor.

Huset har två sällskapsrum och hela fem sovrum, varav fyra ligger på övre plan. De lyxiga badrummen och en välutrustad tvättstuga gör vardagen bekväm. Utomhus väntar en lättskött tomt med en stor träaltan i söderläge, perfekt för soliga dagar och kvällar med vänner och familj.
Läget med närhet till salta bad, skolor, barnomsorg och bekväma bussförbindelser till stan. Endast fem minuters promenad tar dig till Nya Hovås, där du hittar ett rikt utbud av restauranger, affärer, apotek och en välsorterad ICA. Välkommen hem!

Läs hela beskrivningen
Mats
ansvarig mäklare
Mats Jacobsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0708-68 99 11 mats.jacobsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Mats
ansvarig mäklare
Mats Jacobsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0708-68 99 11 mats.jacobsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på mats.jacobsson@lundin.se.

Hall/Entré rymlig med vackert grå melerade stora klinkerplattor som går i linje med bägge badrum och tvättstuga. Badrumsmöbler från Ballingslöv och speglar från Haven i badrummen och samtliga blandare i huset från Tapwell. Dusch nedre plan och badkar ovanplan. Golvvärme badrum ovanplan. Golvvärme i nedre plan och element på ovanplan. Kök: Ballingslöv med Cosentino bänkskiva "Taj Mahal", alla vitvaror Miele, köksfläkt från Fjäråskupan. Vinkyl från Temptech. Tvättstugan: Stor och praktiskt planerad med inredning från Ballingslöv samt torktumlare och tvättmaskin från Miele.

Beskrivning planlösning
Ekonomi
Fastighet
Området
Hovås Lyckhem
Hovås är beläget mellan Askim och Billdal, på behändigt avstånd från Göteborgs centrum. Karaktäristiskt för området är de eleganta och charmiga villorna utmed havet med anor från förra sekelskiftet. Idag består bebyggelsen av en blandning av dessa äldre villor och moderna bostäder som byggts upp sedan 1960-talet.

Nya Hovås är en ny liten stadsdel i området, där visionen är att skapa en småskalig blandstad i världsklass. När området är färdigställt beräknas det finnas ca 1300 bostäder, 20-30 butiker samt 600 nya arbetsplatser. I området finner vi Spektrumhuset som håller på att utvecklas till en 5000 kvadratmeter stor kunskapsgalleria som erbjuder en mix av aktiviteter, butiker och mötesplatser. På bottenplan finns Small Shops och en restaurang med bowlinghall i källaren. På plan ett finns ett kunskapstorg för kulturverksamheter och i de övre planen färdigställs nu en grundskola för årskurs 4-9 där skolgården ligger på taket.

Både Origohuset och Sisjöns industriområde har mataffärer, stormarknader, frisörer, träningsställen och apotek. Högsbo 421 och Frölunda Torg ligger också på nära avstånd.

Med bil eller buss tar du dig lätt till centrala Göteborg.

Hovås är ett område dit många barnfamiljer gärna flyttar. Här finns flera förskolor och ett par grundskolor att välja på. Hovås har ett rikt föreningsliv med verksamheter inom bl.a. segling, fotboll, ishockey och ridsport.

Östra Hovås gränsar till Sandsjöbacka naturreservat. I detta vidsträckta grönområde finns flera fina vandringsleder och badsjöar. Mer motion och rekreation kan man få på Hovåsvallen samt Hovås legendariska golfbana, Göteborgs Golfklubb. Golfklubben bildades redan 1902 och är Sveriges äldsta.

I Hovås hamn pågår båtlivet året om. Mysiga badvikar ligger som pärlor på rad och utmed havet går en promenad- och cykelväg. Hovås Kallbad med sina pittoreska badhus och restaurang är en privat anläggning öppen för allmänheten.

Hovås inbjuder till välbefinnande i ett exklusivt och bekvämt boende nära havet och vacker natur. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta