Välkommen till

Humlekärret 68

Humlekärret 68
Billdal, Skintebo

Inbjudande gavelradhus på hela 146 kvm med mysigt läge

Upptäck detta fantastiska radhus med villakänsla, perfekt beläget i områdets västra ytterkant. Här erbjuds en inbjudande radhusgavel om hela 146 kvm, full av ljus och charm. Fönster i gaveln på alla tre våningar ger en ljus och luftig känsla genom hela hemmet.

På entréplanet välkomnas du av ett kvadratsmart vardagsrum med utgång till en härlig uteplats, ett helkaklat duschrum och ett trivsamt kök med matplats. Kökets platsbyggda soffa med förvaring är både praktisk och stilren.

Övervåningen bjuder på tre rymliga sovrum och ett helkaklat duschrum med badkar och tvättmaskin. Den inredda vinden har ett mysigt allrum/TV-rum och extra förrådsutrymme – perfekt för familjens alla behov.

Barnvänligheten är ett faktum i detta bil- och mopedfria område med bekvämt avstånd till flera lekplatser och fotbollsplaner. Här bor du nära bussen till city, med gångavstånd till Nya Hovås, Skintebo hamn och natursköna Amundön. Området erbjuder dessutom nybyggd förskola, skola, bra kommunikationer, trevliga promenadstråk, ishall och gym.

Missa inte chansen att bo i ett hem som kombinerar bekvämlighet, stil och enastående läge. Välkommen till ditt nya hem!

Mats
ansvarig mäklare
Mats Jacobsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0708-68 99 11 mats.jacobsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Mats
ansvarig mäklare
Mats Jacobsson
Fastighetsmäklare & Senior Partner
0708-68 99 11 mats.jacobsson@lundin.se
Lundin Västra Göteborg

Med oss får du en lokal, heltäckande och modern mäklartjänst med stort personligt engagemang. Läs mer här.

Bilder

Planritning

Ekonomi
Fastighet
Området
Billdal Skintebo

blå horisont, skogspromenader och staden om hörnet


Att bo i Billdal innebär att man får njuta av hav och vacker natur och ändå ha nära till storstadslivet. Avståndet till Göteborg är behändigt och nås lätt med bil eller buss.

Billdal, Skintebo och Svindal är namn på byar som en gång låg här. För hundra år sedan var Billdal ett bondesamhälle som tågen på Säröbanan passerade. Idag har området stor charm med vindlande vägar och blandad bebyggelse.

Området är populärt bland barnfamiljer. Här finns flera förskolor och grundskolor, föreningslivet är rikt med verksamheter inom bl.a. segling, fotboll, innebandy och ridsport.

I Billdals olika områden som Skintebo, Uggledal och Lindås hittar man butiker och matställen. Kungsporten och Origohuset har ett större utbud av detta.

Billdal är både skogs- och skärgårdsmiljö. Här finns flera lummiga lövskogar med stigar och motionsslingor. Billdals park är en härlig oas och varje år ordnas här traditionellt midsommarfirande.

Utmed kustlinjen ligger flera småbåtshamnar och strax utanför möts man av en vacker skärgård. Mysiga badvikar ligger som pärlor på rad.

I Billdal lever man ett aktivt och behagligt liv i vacker miljö. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Karta