Lundin Kundvård

Studerar du till fastighetsmäklare och söker extraarbete eller praktik?

Just nu söker vi fler kundvårdare till vår avdelning!

Studerar du till fastighetsmäklare och vill fördjupa dina kunskaper genom extraarbete eller praktik?
Vill du vara en del av en modern arbetsplats mitt i Göteborg city?
Vi ger dig de verktyg du behöver för att starta din mäklarkarriär och snabbt nå dina mål. Hos oss får du möjlighet att gå bredvid och lära dig yrket från några av Göteborgs toppmäklare.

På Lundin Kundvård arbetar vi tillsammans för att ständigt förbättra och öka kundnöjdheten. Som kundvårdare kommer du att vara placerad på Vasagatan 26 i centrala Göteborg där du kommer att arbeta tätt ihop med övriga på kundvård, samt kundvårdsansvarig. Din huvudsakliga arbetsuppgift kommer att vara försäljningsdrivande och uppsökande kontakt samt uppföljning av våra kunder. Du kommer även att vara behjälplig på vår hemsida, genom att via vår chatt möta kunder med diverse frågor.

Vi söker dig som är driven och orädd att ta eget ansvar. Vi ser gärna att du ska kunna arbeta 1-2 dagar i veckan.
Kontorstider 9-17. Visningsvärd under kvällar och helger kommer att erbjudas. I slutet av dina studier erbjuder vi en spännande praktikplats där du får branscherfarenhet och en bra uppstart inför din mäklarkarriär.

Har du nära till examen eller nyligen påbörjat mäklarstudierna? Oavsett om du söker extrajobb eller praktikplats så är du välkommen att skicka in din ansökan. Kravet är att du studerar eller har studerat till fastighetsmäklare.
Ansökan med CV och personligt brev skickas till martina.thoren@lundin.se

Läs gärna mer om oss på Kundvård här.

Lundin Fastighetsbyrå är ett väletablerat familjeföretag som gjort framgångsrika bostadsaffärer sedan starten 1979.
Tack vare nöjda kunder har vi vuxit till en av Göteborgsområdets mest anlitade fastighetsbyråer. Hos oss arbetar närmare 50 kunniga och drivna personer. Vårt starka varumärke och framgångsrika koncept sticker ut, och har därför lockat många av Göteborgs bästa mäklare. Vi skiljer ut oss då vi sedan ett par år tillbaka erbjuder branschens bästa partnersystem för våra mäklare.