Lundin Nyproduktion

Lundin Nyproduktion växer och söker mäklare!

Göteborg med omnejd växer, och det gör även vår Nyproduktionsavdelning. Nu söker vi nya medarbetare som vill arbeta med nyproduktion! Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter, en bra fast lön plus provision samt en grym arbetsplats med härliga kollegor.

Är du registrerad mäklare och redo att hugga i?

Vi på Lundin samarbetar med både små, mellanstora och stora bostadsutvecklare. I din roll kommer du att vara en viktig kugge i försäljningen utav våra pågående projekt. Vi ser gärna att du också är med i arbetet att ta in nya uppdrag och att vidareutveckla vår tjänst. Lundin Nyproduktion är ofta med tidigt i projekten och du kommer därför arbeta tätt med våra samarbetspartners. Det är inget krav men vi ser gärna att du har erfarenhet av att bistå utvecklare med att ta fram rätt produkt, prissättning, försäljningsstrategi och inte minst själva försäljningsarbetet.

Välkommen att kontakta vår försäljningschef Niklas Kocev på 073-5162268 eller niklas.kocev@lundin.se redan idag!
Konfidentiell behandling.

Lundin Fastighetsbyrå har gjort många nyproduktionsprojekt genom åren, stora som små. Vi har stor erfarenhet av såväl helt nyproducerade bostäder som ombildade och totalrenoverade bostäder. Läs gärna mer om Lundin Nyproduktion här.