Lundin Senior Partner

Nystart. Inspiration. Utveckling.

Lundin Senior Partner - ett nytt karriärsteg, lanserat senhösten 2023 som ett resultat av ett arbete att skapa och erbjuda marknadens bästa villkor rent ersättningsmässigt. Men också för att möta behovet från seniora och drivna mäklare att på ett affärsmässigt och motiverande sätt kunna ge tillbaka till nya mäklare.

Ambitionen var hitta hållbara sätt för våra partners och blivande partners att utvecklas över tid och samtidigt bygga upp en trygg plattform. Där är vi nu i mål och i samband med att vi lanserade detta, gick 12 befintliga partners in som Senior Partners.

Vill du maximera din förtjänst och ha möjlighet till utveckling? Kanske behöver du en nystart och söker en framåtlutad arbetsplats med kollegor som ger dig inspiration samtidigt som du bygger en stabil och trygg framtid? Är du en lagspelare men där personligt ansvar och eget driv kommer naturligt? Har du något speciellt och utöver det vanliga? Omsätter du redan eller har du ambitionen att omsätta mer än snittet?

Känner du igen dig i ovan så hör av dig till oss så vågar vi påstå att vi har ett erbjudande till dig som du inte kommer tacka nej till. Konfidentiell hantering.