Lundin Trainee

Rätt förutsättningar för att lyckas!

Studerar du till mäklare och har upp till 14 månader kvar till examen? Då kan du söka till vårt traineeprogram. Med Lundin Trainee får du rätt förutsättningar för en bra start på din nya karriär. Att som nyregistrerad mäklare komma igång med försäljningar och kundmöten har på senare år ställt allt högre krav på både mäklaren och mäklarföretaget. Vi ser till att ge dig de praktiska och teoretiska kunskaper du behöver för att lyckas. Vi hjälper dig att hitta ditt personliga varumärke och den approach som är rätt för dig. I vårt trainee-program varvar vi praktik med lärarledda lektioner. Du får följa med några av Göteborgs vassaste mäklare i deras vardag. Du får agera visningsvärd, ansvara för tillträden, följa budgivningen inifrån, lära dig hur man förbereder intag, hur man värderar, hur man bearbetar kunder och skapar nya affärer och inte minst hur man gör det bättre än andra.

Skiljer du också ut dig från mängden? Har du talang, vilja och är beredd att lägga ner den tid det krävs för att lyckas? Är svaret ja är även vi beredda att satsa på dig!

Välkommen att kontakta Christian Lundin på christian.lundin@lundin.se eller Niklas Kocev på niklas.kocev@lundin.se.
Konfidentiell behandling.

Lundin Fastighetsbyrå är ett väletablerat familjeföretag som gjort framgångsrika bostadsaffärer sedan starten 1979. Tack vare nöjda kunder har vi vuxit till en av Göteborgsområdets mest anlitade fastighetsbyråer. Hos oss arbetar närmare 50 kunniga och drivna personer i en trivsam miljö på ett stort kontor mitt i Vasastaden, Göteborg.