Alexander

Alexander Jelicic

Fastighetsmäklare
0736-58 24 94 alexander.jelicic@lundin.se

Min stora drivkraft som fastighetsmäklare är att du som kund alltid ska känna en trygghet och delaktighet genom hela processen. Jag har i grunden en idrottskarriär som sträcker sig långt bak i tiden, där tävlingar, tålamod och noggrannhet har format mig till den jag är idag. Mitt självklara mål är att i varje affär överträffa kundens förväntningar. Att skapa långsiktiga relationer som grundas i tillit, trygghet och goda resultat, är något jag sätter stort värde i. Som din mäklare finns jag alltid tillgänglig oavsett om du behöver ett värdeutlåtande, letar bostad eller går i säljtankar.

Mitt fokusområde är Guldheden, men jag är verksam i hela Göteborg med omnejd. Detta är något som jag helt klart ser som en fördel då jag kan hjälpa både dig och dina nära oavsett var ni bor.

Varmt välkommen att kontakta mig!

Vänlig hälsning,
Alexander
Jag vill bli kontaktad av Alexander
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"Superbra insats. Professionell, trevlig och exemplariskt fortlöpande uppdatering. "

Doktor Lindhs gata 6
3 nov 2022

"I en lång och utdragen process var Alexander oerhört uthållig och professionell genom hela processen. Hade det inte varit för fel tajming i försäljningstid hade utgångspriset varit fel. Men det var utanför hans kontroll och jag tackar för ett väl genomfört uppdrag trots förutsättningarna."

Vidblicksgatan 1
24 aug 2022

"Uppskattade att Alexander kunde hjälpa till med vissa saker som vi inte kunde göra pga. att vi inte var på plats. Vi hade smärre problem under försäljningen med till exempel bilderna men upplevde att Alexander/Lundin löste det snabbt och bra. "

Egnahemsvägen 20C
9 aug 2022

"Mycket duktig och kompetent mäklare. Var tillgänglig under hela säljprocessen oavsett tid och veckodag. Kan varmt rekommendera att anlita Alexander. "

Doktor Lindhs gata 6
1 aug 2022
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Alexander finns här: www.hittamaklare.se/alexander.jelicic
Alexander Jelicics

Försäljningar