Benjamin

Benjamin Vidovic

Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se

Under hela mitt arbetsliv har jag jobbat med försäljning och service, där min största drivkraft alltid är att överträffa både kundens och mina egna förväntningar. Med min höga ambitionsnivå och min stora målmedvetenhet, så vet jag att hårt arbete och stor noggrannhet gynnar både dig som köpare och säljare. Det som kännetecknar mig som mäklare är mitt genuina engagemang och att du som kund ska känna dig delaktig genom hela processen, tack vare god kommunikation och struktur.

Mitt fokusområde är Östra Centrum men jag är verksam i hela Göteborg med omnejd. Detta ser jag som en klar fördel då jag kan hjälpa både dig och dina nära oavsett var ni bor. Tillsammans med mig få du de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär!

Varmt välkomna att kontakta mig!

Vänlig hälsning,
Benjamin
Jag vill bli kontaktad av Benjamin
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"Lyhörd och driven. Rekommenderas starkt."

Carl Larssonsgatan 5A
18 feb 2024

"Vi är jättenöjda med Benjamin som var engagerad, pålitlig och så trevlig att ha att göra med! "

Rosengatan 5A
24 jan 2024

"Benjamin var framförallt lyhörd för önskemål, engagerad och närvarande under hela försäljningen. Kan verkligen rekommendera honom. "

Linnégatan 53
11 jan 2024

"Marknaden föll kraftigt från den tid då de första diskussionerna om pris fördes till tiden för försäljning. Både mäklaren och vi hade för stora förväntningar initialt. "

Kungälvsgatan 11
21 dec 2023

"Vänlig,tillmötesgående och " lagom.""

Barrskogsgatan 9E
26 okt 2023

"Benjamin har varit fantastisk från start och hållit god anda in i mål trots en negativ marknad. Enormt lyhörd, engagerad och väldigt genuin. Han fanns alltid till hands för frågor och uppdaterade oss hela tiden om framsteg och hade alltid en plan framåt. En ödmjuk mäklare som vi rekommenderar varmt. "

Grafiska vägen 4C
11 okt 2023
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Benjamin finns här: www.hittamaklare.se/benjamin.vidovic
Benjamin Vidovics

Försäljningar