Benjamin

Benjamin Vidovic

Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se

Under hela mitt arbetsliv har jag jobbat med försäljning och service, där min största drivkraft alltid är att överträffa både kundens och mina egna förväntningar. Med min höga ambitionsnivå och min stora målmedvetenhet, så vet jag att hårt arbete och stor noggrannhet gynnar både dig som köpare och säljare. Det som kännetecknar mig som mäklare är mitt genuina engagemang och att du som kund ska känna dig delaktig genom hela processen, tack vare god kommunikation och struktur.

Mitt fokusområde är Östra Centrum men jag är verksam i hela Göteborg med omnejd. Detta ser jag som en klar fördel då jag kan hjälpa både dig och dina nära oavsett var ni bor. Tillsammans med mig få du de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär!

Varmt välkomna att kontakta mig!

Vänlig hälsning,
Benjamin
Jag vill bli kontaktad av Benjamin
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"Alltså!! Benjamin var helt sjukt bra. Sån kontakt man fick, som en kompisrelation. Han lyssnade in allt man sa och tänkte på, vilket gjorde att man kände sig trygg. Jag kommer gladeligen rekommendera Benjamin till alla jag vet ska sälja/köpa. "

Lagerströmsplatsen 4
6 apr 2023

"Benjamin är en mycket duktig och engagerad mäklare som lyckades sälja lägenheten på förhand från hans egna kundregister till det pris jag ville ha under dessa tider! Mycket smidig affär, rekommenderas starkt :)"

Stockholmsgatan 40K
6 apr 2023

"Benjamin gjorde ett riktigt fint jobb! Vi förklarade tidigt att då vi inte hittat något att flytta till kan vår process ta lite tid. Det var absolut inget hinder utan Benjamin var med oss hela vägen. Proffsig, grym kommunikation samt en härlig kille! Kan varmt rekommendera Benjamin!"

Lagerströmsplatsen 4
13 feb 2023

"Benjamin är en fantastisk mäklare! Han är professionell in i minsta detalj. Affärsmässig, driven, varm och social person. Hanterar alla delar av en försäljning på ett utmärkt sätt. Vi är så otroligt nöjda!!"

Rödlönnsgången 26
25 jan 2023
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Benjamin finns här: www.hittamaklare.se/benjamin.vidovic
Benjamin Vidovics

Försäljningar