Benjamin

Benjamin Vidovic

Fastighetsmäklare
0730-36 38 36 benjamin.vidovic@lundin.se

Under hela mitt arbetsliv har jag jobbat med försäljning och service, där min största drivkraft alltid är att överträffa både kundens och mina egna förväntningar. Med min höga ambitionsnivå och min stora målmedvetenhet, så vet jag att hårt arbete och stor noggrannhet gynnar både dig som köpare och säljare. Det som kännetecknar mig som mäklare är mitt genuina engagemang och att du som kund ska känna dig delaktig genom hela processen, tack vare god kommunikation och struktur.

Mitt fokusområde är Östra Centrum men jag är verksam i hela Göteborg med omnejd. Detta ser jag som en klar fördel då jag kan hjälpa både dig och dina nära oavsett var ni bor. Tillsammans med mig få du de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär!

Varmt välkomna att kontakta mig!

Vänlig hälsning,
Benjamin
Jag vill bli kontaktad av Benjamin
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"Benjamin är en fantastisk mäklare! Han är professionell in i minsta detalj. Affärsmässig, driven, varm och social person. Hanterar alla delar av en försäljning på ett utmärkt sätt. Vi är så otroligt nöjda!!"

Rödlönnsgången 26
25 jan 2023

"Benjamin är super proffsig, driven och motiverad! Man kände sig trygg under hela processen då han ständigt uppdaterar och ger råd! Vill man ha en mäklare som ger det lilla extra, speciellt i dessa tider är det Benjamin man ska välja! Super nöjd! "

Åbäcksgatan 4B
22 nov 2022

"Benjamin är en stjärna, han ser inga hinder och håller fantastik kommunikation. Rekommenderar starkt 10/10"

Gamla Kronvägen 49
22 nov 2022

"Extra bra med Benjamin var att han var lätt att få tag på och svarade på ens frågor! "

Gustavsplatsen 1I
25 okt 2022

"Benjamin har skött försäljningen klockrent. Trots en instabil marknad fick han sålt lägenheten. Det kallar jag en skicklig mäklare. Kan varmt rekommendera"

Norra Gubberogatan 23B
21 okt 2022

"Vi hade turen att bli rekommenderade Benjamin. Han har en otroligt positiv attityd vilket färgade hela processen. Benjamin är lätt att komma i kontakt med, lyhörd och de frågor som kom upp under vägen löstes på ett smidigt sätt. Tack vare ett vaket och proffsigt arbetssätt, gick försäljningen långt mycket bättre än vad man kan förvänta sig i dagens bostadsmarknad. Vi har haft ett fullkomligt förtroende för Benjamin och rekommenderar honom varmt vidare. "

Träkilsgatan 44
19 sep 2022
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Benjamin finns här: www.hittamaklare.se/benjamin.vidovic
Benjamin Vidovics

Försäljningar