Carl

Carl Hogéus

Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 60 carl.hogeus@lundin.se

Jag är en person som brinner för att knyta nya kontakter och bygga långsiktiga affärsrelationer. Som er fastighetsmäklare kommer jag leverera ett engagemang av hög kvalité och tydlighet, för att ni skall känna en trygghet genom hela försäljningsprocessen. Att med min affärsmässighet vara med och bidra till den fortsatta utvecklingen av familjeägda Lundin, är en stor ära.

Oavsett ort och boendeform ser jag med glädje fram emot förtroendet att hjälpa just er med försäljningen!

Välkommen att kontakta mig!

Vänlig hälsning,
Carl
Jag vill bli kontaktad av Carl
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"Carl ordnade försäljningen med bravur samtidigt som han var en bra kommunikatör i alla lägen."

Odens väg 48G
5 maj 2023

"Carl avger mycket god energi och sätter alltid rätt förväntningar. "

Kärnvedsgatan 65
5 apr 2023

"Carl va jättebra i alla led, tydlig kommunikation och en person som man skapade bra kontakt med och kände sig väldigt trygg med. Rekommenderar starkt denna person!"

Svängrumsgatan 65
29 mar 2023

"Vi vill varmt rekommendera Carl som mäklare då vi är väldigt nöjda med hans insats under hela processen från dag ett till affären gick i lås. Han är enkel att ha att göra med, lyhörd, trevlig och professionell. "

Hedtångsvägen 31B
27 feb 2023

"Carl är en fantastisk mäklare med en positiv inställning och ett engagerat arbetssätt. Vi har uppskattat hans uppriktighet men också förmåga att vara lyhörd för våra önskemål och förväntningar. Vi är positivt överraskade över hur enkel och smidig vår försäljningsprocess varit, där Carl alltid har tagit sig tid och gjort det lilla extra för att nå resultaten. Vi har varit jättenöjda med Carl under hela processen och kan varmt rekommendera honom till andra. "

Kvarnbygatan 31
5 feb 2023

"Lätt att tycka om och otroligt målinriktad. Han gjorde allt han kunde för att jag skulle bli så nöjd som möjligt! Kan starkt rekommendera Carl. "

Gibraltargatan 40
16 jan 2023
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Carl finns här: www.hittamaklare.se/carl.hogeus
Carl Hogéuss

Försäljningar