Carl

Carl Larsson

Fastighetsmäklare
0705-81 21 33 carl.larsson@lundin.se

I mitt arbete som fastighetsmäklare är det en självklarhet för mig att vara engagerad, kunnig och lättillgänglig. Du som kund står alltid i fokus och mitt mål är att du, oavsett om du är säljare eller köpare, ska minnas vårt samarbete som den smidiga och trygga bostadsaffären.

Med lång erfarenhet av försäljning, projektledning och fastighetsteknik brinner jag för att ge bästa möjliga service till mina kunder. Genom personligt bemötande, stort engagemang, brett kunnande och hög affärsmässighet skapas goda och långsiktiga kundrelationer, något jag värdesätter högt. Som person beskrivs jag ofta som positiv, omtänksam och ambitiös.

Jag är verksam i hela Göteborg med omnejd med fokus på Västra Göteborg, där jag är uppvuxen och därmed känner till området väldigt väl. Tillsammans med mig få du de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär!

Varmt välkommen att kontakta mig!

Vänlig hälsning,
Carl
Jag vill bli kontaktad av Carl
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"Bra på att prat för vår lgh. Lugn och samlad i svåra situationer. Med facit i hand var den vägledande rådgivning helt rätt från mäklarens sida, då utfallet blev bra. "

Björklundavägen 34
13 okt 2022

"Mäklaren var mycket bra, lyhörd, engagerad och mycket kompetent. Han höll oss underrättade kontinuerligt och vi är mycket nöjda med utfört uppdrag!"

Skogsmilsgatan 7
30 aug 2022
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Carl finns här: www.hittamaklare.se/carl.larsson
Carl Larssons

Försäljningar