Carl

Carl Larsson

Fastighetsmäklare
0705-81 21 33 carl.larsson@lundin.se

I mitt arbete som fastighetsmäklare är det en självklarhet för mig att vara engagerad, kunnig och lättillgänglig. Du som kund står alltid i fokus och mitt mål är att du, oavsett om du är säljare eller köpare, ska minnas vårt samarbete som den smidiga och trygga bostadsaffären.

Med lång erfarenhet av försäljning, projektledning och fastighetsteknik brinner jag för att ge bästa möjliga service till mina kunder. Genom personligt bemötande, stort engagemang, brett kunnande och hög affärsmässighet skapas goda och långsiktiga kundrelationer, något jag värdesätter högt. Som person beskrivs jag ofta som positiv, omtänksam och ambitiös.

Jag är verksam i hela Göteborg med omnejd med fokus på Västra Göteborg, där jag är uppvuxen och därmed känner till området väldigt väl. Tillsammans med mig få du de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär!

Varmt välkommen att kontakta mig!

Vänlig hälsning,
Carl
Jag vill bli kontaktad av Carl
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"Pålitlig, lyhörd, betryggande"

Västra Stillestorpsgatan 11
19 aug 2023

"Även i en tid då marknaden var svår för säljare kände vi oss inte stressade tack vare mäklaren. Ordnade allt. Kändes bra och tryggt från början till slut i kontakten med mäklaren. Om vi ska sälja igen kommer vi anlita denna mäklare igen. "

Sjupundsgatan 41
10 apr 2023
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Carl finns här: www.hittamaklare.se/carl.larsson
Carl Larssons

Försäljningar