David

David Söderholm

Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se

Det spelar ingen roll om du gör en bostadsaffär, eller hundratals i ditt liv – jag vill att du som säljare eller köpare ska minnas vårt samarbete som den trygga affären där förväntningar överträffades. En mångårig erfarenhet av försäljning, en kandidat i Fastighetsvetenskap och en sällan skådad drivkraft ger oss de bästa förutsättningarna att tillsammans nå målet – högsta möjliga slutpris.

Jag är verksam i Göteborgs innerstad där Lundin Fastighetsbyrå är det självklara valet för mig då vi delar målsättning - att alltid sätta kunden i första rummet. Detta görs med en genuinitet och ett långsiktigt affärstänk som bara kan återfinnas i ett familjeföretag.

Varmt välkommen att kontakta mig om du går i tankar om att sälja eller köpa bostad, eller bara önskar en trevlig mäklarkontakt för framtiden!

Vänlig hälsning,
David
Jag vill bli kontaktad av David
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"Väldigt trevlig men samtidigt tydlig i kommunikationen och satte rimliga förväntningar "

Grafiska vägen 4A
9 nov 2023

"David var lyhörd och uppdaterade oss väl under processens gång. Trots många annonser ute så kände vi oss ändå högprioriterade. Rekommenderar starkt!"

Frida Hjertbergs gata 1
4 nov 2023

"David är väldigt proffsig och enkel att ha att göra med.. "

Åby Allé 25
27 sep 2023

"Trevlig o duktig"

Gibraltargatan 38
31 aug 2023

"David är en fantastisk mäklare på alla sätt! Rekommenderar honom till alla. "

Frida Hjertbergs gata 6
29 aug 2023

"David är mycket kompetent, lyhörd och ser till önskemål som kommer upp, skulle rekommendera David till alla, bara hört bra om honom innan Jag valde, under tiden från andra som hört jag har honom som mäklare och min egna känsla är enbart positiv! 10/10"

Volrat Thamsgatan 15
11 aug 2023
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om David finns här: www.hittamaklare.se/david.soderholm
David Söderholms

Försäljningar