David

David Söderholm

Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 84 david.soderholm@lundin.se

Det spelar ingen roll om du gör en bostadsaffär, eller hundratals i ditt liv – jag vill att du som säljare eller köpare ska minnas vårt samarbete som den trygga affären där förväntningar överträffades. En mångårig erfarenhet av försäljning, en kandidat i Fastighetsvetenskap och en sällan skådad drivkraft ger oss de bästa förutsättningarna att tillsammans nå målet – högsta möjliga slutpris.

Jag är verksam i Göteborgs innerstad där Lundin Fastighetsbyrå är det självklara valet för mig då vi delar målsättning - att alltid sätta kunden i första rummet. Detta görs med en genuinitet och ett långsiktigt affärstänk som bara kan återfinnas i ett familjeföretag.

Varmt välkommen att kontakta mig om du går i tankar om att sälja eller köpa bostad, eller bara önskar en trevlig mäklarkontakt för framtiden!

Vänlig hälsning,
David
Jag vill bli kontaktad av David
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"David var/är en utmärkt mäklare, han är kunnig och trovärdig. Framförallt har han ett lugn som vi uppskattade i vår försäljning och kunde svara på alla våra frågor! "

Nordenskiöldsgatan 17
8 jun 2023

"Fantastiskt bra mäklare som har full koll och hjälper både säljare och köpare till en bra affär. Även uppskattad av föreningen eftersom han har full koll och bara ställer relevanta frågor. Går inte att hitta en bättre mäklare!"

Cosselsgatan 3B
28 maj 2023

"Mycket kunnig och lyhörd mäklare, lättillgänglig och gott bemötande!"

Pontus Wiknersgatan 3
26 apr 2023

"Vi är mycket nöjda med Davids arbete som mäklare. Han lotsade oss varsamt igenom hela försäljningsprocessen med stor kompetens och erfarenhet. David har en unik fingertoppskänsla och förmåga att tolka skeenden baserat på sin kunskap och erfarenhet. Vi kan varmt rekommendera David. /Therése"

Frida Hjertbergs gata 1
26 apr 2023

"David har gjort ett oerhört bra jobb genom hela processen. Han verkligen översteg våra högt satta förväntningar. Som småbarnsförälder kände vi att vi att en smidig process var det vikitagaste för oss, och som David levererade. Hela processen gick oerhört smidigt och under hela tiden blev vi uppdaterade med information. Vi kunde inte vara mer nöjda med Davids arbete."

Gibraltargatan 64
16 mar 2023

"Helt otroligt bra bemötande och kunnande."

Volrat Thamsgatan 7D
2 mar 2023
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om David finns här: www.hittamaklare.se/david.soderholm
David Söderholms

Försäljningar