Elina

Elina Vadász

Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 63 elina.vadasz@lundin.se

Ett personligt engagemang, trygghet och kunskap är det som kännetecknar mig bäst enligt tidigare rekommendationer från kunder. Jag vill att du som kund ska minnas vårt samarbete med överträffade förväntningar. Med mitt engagemang och driv för att sälja ger jag dig en fullt personlig försäljningsprocess, där jag som fastighetsmäklare strävar efter en mycket hög kundnöjdhet. Att skapa förtroende är en viktig del i arbetet som enligt min erfarenhet bidrar till bra och långa relationer år efter år.

Jag förmedlar både bostadsrätter och fastigheter i Göteborg med omnejd sedan många år tillbaka. Mölndal och Härryda kommun är mitt huvudområde där jag har stark lokalkännedom och kunskap om de olika områdena.

Välkommen att kontakta mig!

Vänlig hälsning,
Elina
Jag vill bli kontaktad av Elina
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"Elina är en riktigt härlig och professionell mäklare. Hon lyssnar och tar hänsyn till säljarens önskemål men ger också råd för att få en lyckad försäljning. Vi är väldigt nöjda med hennes utförande och lyckades med en snabb försäljning trotts en svår marknad. "

Delbancogatan 9C
23 apr 2023

"Elina är fantastisk att samarbeta med. Hon är väldigt rak, tydlig och kunnig samtidigt som hon är inlyssnande och lösningsfokuserad. Vi har blivit väldigt uppdaterade genom hela processen och verkligen upplevt att vi haft hennes fulla engagemang. Hon är bra på att förklara både för oss som säljare men även för intressenter/köpare vilket skapar ett stort förtroende. Det är väldigt lätt att tycka om Elina, hon är väldigt charmig och kvicktänkt. Vi har valt henne vid två försäljningar och kommer välja henne igen :)"

Kärnvedsgatan 17
25 feb 2023
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Elina finns här: www.hittamaklare.se/elina.vadasz
Elina Vadászs

Försäljningar