Elvira

Elvira Henningsson

Fastighetsmäklare
0704-55 22 80 elvira.henningsson@lundin.se

Som fastighetsmäklare på Lundin Fastighetsbyrå är min ambition att genom personligt engagemang och omsorg, skapa värde och ge trygghet i varje bostadsaffär. Som person är jag driven, lyhörd och kommunikativ, vilket såklart speglas även i mitt arbete. Jag drivs av att överträffa förväntningar och har utöver lyckade affärer, som mål att skapa långsiktiga relationer med kunder som återkommer. Jag brinner för jobbet och det viktigaste för mig är att du som kund känner förtroende och tillit till mig som din mäklare.

Varmt välkommen att kontakta mig!

Vänlig hälsning,
Elvira
Jag vill bli kontaktad av Elvira
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"När man väljer mäklare har en viss förväntan i olika avseenden. Elvira slog förväntningarna på samtliga punkter (även om vi hoppats på ett högre slutpris)."

Sösbacken 34
23 mar 2023

"Har du en mäklare som inte presterar vad som lovats? Tveka inte att byta till Lundin och Elvira. Elvira satte fart direkt och vi kunde inte vara mer nöjda! 10+ av 5 möjliga. "

Beryllgatan 36
16 feb 2023

"Väldigt nöjd med Elviras insats. Gav tydliga och konkreta tips. Allmänt proffsigt intryck"

Antenngatan 6B
5 feb 2023

"Elvira gjorde ett fantastiskt jobb med att få sålt våra bostad. Allt var enkelt med Elvira och aldrig några frågetecken! Engagerad och svarar alltid i sin telefon. Väldigt trevlig!"

Mandolingatan 5
29 nov 2022
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Elvira finns här: www.hittamaklare.se/elvira.henningsson
Elvira Henningssons

Försäljningar