Ida

Ida Goding

Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se

Med ett stort leende på läpparna, en drivkraft utöver det vanliga och en stor portion envishet är jag mäklaren som aldrig ger upp. Jag brinner för att ge dig som kund trygghet och bäst betalt för din kanske livs största affär och gör detta genom att vara lyhörd, ha en tydlig strategi och en hög tillgänglighet för både dig som köpare och som säljare. Mitt mål är att överträffa dina förväntningar genom genuin service och stort engagemang, med målet att du ska bli så nöjd att du vill rekommendera mig vidare till grannar, vänner och familj.

Jag har varit verksam i mäklarbranschen sedan 2012 och förmedlar såväl bostadsrätter som villor i Göteborg och Mölndal men mitt fokusområde är Mölndal då jag även är bosatt i kommunen ligger det mig lite extra varmt om hjärtat. Tveka inte att slå mig en signal så lovar jag att ge er de bästa förutsättningarna för att lyckas med er försäljning.

Vänlig hälsning,
Ida
Jag vill bli kontaktad av Ida
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"Ida gjorde ett fantastiskt arbete från start till mål med vår försäljning. Hon var lyhörd och förstående för hur vi såg på försäljningen, höll oss hela tiden uppdaterade på var vi stod och vägledde oss igenom processen på ett betryggande sätt. "

Sixten Camps gata 14
19 jan 2024

""väldigt professonelt, engagerad, ärligt samt vänlig. Facenerad över hennes tålmodighet. Stor tack till Ida.""

Rävekärrsgatan 77
19 jan 2024
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Ida finns här: www.hittamaklare.se/ida.goding
Ida Godings

Försäljningar