Ida

Ida Goding

Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 81 ida.goding@lundin.se

Med ett stort leende på läpparna, en drivkraft utöver det vanliga och en stor portion envishet är jag mäklaren som aldrig ger upp. Jag brinner för att ge dig som kund trygghet och bäst betalt för din kanske livs största affär och gör detta genom att vara lyhörd, ha en tydlig strategi och en hög tillgänglighet för både dig som köpare och som säljare. Mitt mål är att överträffa dina förväntningar genom genuin service och stort engagemang, med målet att du ska bli så nöjd att du vill rekommendera mig vidare till grannar, vänner och familj.

Jag har varit verksam i mäklarbranschen sedan 2012 och förmedlar såväl bostadsrätter som villor i hela Göteborgs kommun. Min expertis och det jag brinner lite extra för är Nya Gårda och Stampen, där jag under flera år har varit det självklara valet av mäklare vid bostadsförsäljningar och jag har idag en hög marknadsandel i dessa områden.

Går du i säljtankar eller behöver köphjälp så är du varmt välkommen att kontakta mig!

Vänlig hälsning,
Ida
Jag vill bli kontaktad av Ida
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"Ida är en väldigt engagerad, lyhörd och kunnig mäklare. Vi hade kort om tid på oss att sälja och hon hade en bra uppsatt tidsplan tidigt och vi kunde slimma den ännu mer. Ida överträffade våra förväntningar med råge, löste fotografering och annons snabbare än blixten, svarar alltid snabbt i telefon och på sms, och var väldigt stöttande i hela processen! Fantastiskt duktig mäklare, jag har tidigare både köpt och sålt med Ida och hon får mina allra varmaste rekommendationer, kommer vid ev framtida försäljning använda Ida igen :)"

Kärnvedsgatan 13
29 mar 2023
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Ida finns här: www.hittamaklare.se/ida.goding
Ida Godings

Försäljningar