Jennieann

Jennieann Bergström

Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se

Med över 10 års erfarenhet inom branschen är jag en engagerad och pålitlig fastighetsmäklare som strävar efter att överträffa dina förväntningar.
Mitt fokus ligger på att skapa varaktiga relationer och leverera enastående resultat till mina kunder. Jag är stolt över att ha byggt upp ett stort nätverk av både nya och återkommande kunder som inte bara litar på mig, utan också rekommenderar mina tjänster till sina vänner och bekanta. Denna förtroendefaktor är en stark indikation på min hängivenhet och kompetens inom mitt arbete.
Med mitt stora intresse för bostadsmarknaden och kontinuerlig uppdatering om de senaste trenderna och lagarna kan du vara säker på att jag alltid kommer att vara i framkant. Jag arbetar dedikerat för att tillgodose dina behov och önskemål för att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just dig.

Jag förstår att en fastighetsaffär kan vara en av de viktigaste ekonomiska besluten du tar i ditt liv. Jag är här för att stötta och vägleda dig genom hela processen. Oavsett om du vill sälja, köpa eller investera i fastigheter så kan du lita på att jag kommer att ge dig professionell rådgivning, förhandlingsförmåga och enastående service.

Tveka inte att kontakta mig för att diskutera dina fastighetsbehov. Jag ser fram emot att få möjligheten att arbeta med dig och göra din fastighetsdröm till verklighet!

Vänlig hälsning,
Jennieann
Jag vill bli kontaktad av Jennieann
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"Jag är helt nöjd med Jennieann som är en både trevlig och kompetent mäklare. Jag har mött henne både i min roll som köpare och säljare och kan definitivt rekommendera henne då jag har stort förtroende för hennes arbete."

Norra Liden 13
22 jul 2024

"Sällsynt engagerad och inkännande. Stark känsla för timing. Snabb, vänlig och handlingskraftig"

Anneholmsgatan 5
20 jul 2024

"Mycket proffsig, trygg och trovärdig i både första mötet och genom hela processen. "

Birkagatan 18C
20 jul 2024

"Kan varmt rekommendera Jennieann för både säljare och köpare. Jag träffade henne när jag köpte lägenheten jag nu sålt, och imponerades av hennes personliga och kunniga arbete. Hon tog sig tid att svara på varje fråga oavsett hur viktig den var. När jag nu säljer min lägenhet var det självklart att vända mig till henne och hon har på ett varmt och kunnigt sätt ledsagat mig genom hela affären. Det har också varit en hel del skratt tillsammans längs vägen. Resultatet av affären är både jag som säljare och köparen mycket nöjda med, vi har också etablerat en god relation alla tre, mycket tack vare Jennieann."

Månskäregatan 3C
19 jul 2024

"Jennieann- mäklare på Lundins. Jag har både köpt och sålt med Jennieann. Med många mäklare brukar det vara stressigt när man säljer eller köper en lägenhet. Processen går ofta snabbt, det handlar om stora pengar osv.. Det blir annorlunda när man anlitar Jennieann på Lundins. Möten organiserade av Jennieann mellan köparen och säljaren blir väldigt lugna, trygga och trevliga! Jennieann skapar en fin atmosfär. Hon är väldigt professionell, klartänkt, konkret, elegant på alla sätt och finner goda, kloka lösningar för olika situationer. TVEKA INTE att anlita henne för er försäljning!"

Iskällareliden 7B
18 jul 2024

"Jennieann Bergström kändes trygg och professionell från första sekunden. Den känslan höll i sig hela försäljningsprocessen. Vi är helt övertygade om att vi aldrig hade fått ett sådant bra pris utan Jennieanns erfarenhet och smidiga arbetssätt. Vi är verkligen supernöjda! "

Sankt Pauli Trappor 8A
18 jul 2024
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Jennieann finns här: www.hittamaklare.se/jennieann.bergstrom
Jennieann Bergströms

Försäljningar