Jennieann

Jennieann Bergström

Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se

Med över 10 års erfarenhet inom branschen är jag en engagerad och pålitlig fastighetsmäklare som strävar efter att överträffa dina förväntningar.
Mitt fokus ligger på att skapa varaktiga relationer och leverera enastående resultat till mina kunder. Jag är stolt över att ha byggt upp ett stort nätverk av både nya och återkommande kunder som inte bara litar på mig, utan också rekommenderar mina tjänster till sina vänner och bekanta. Denna förtroendefaktor är en stark indikation på min hängivenhet och kompetens inom mitt arbete.
Med mitt stora intresse för bostadsmarknaden och kontinuerlig uppdatering om de senaste trenderna och lagarna kan du vara säker på att jag alltid kommer att vara i framkant. Jag arbetar dedikerat för att tillgodose dina behov och önskemål för att kunna erbjuda skräddarsydda lösningar som passar just dig.

Jag förstår att en fastighetsaffär kan vara en av de viktigaste ekonomiska besluten du tar i ditt liv. Jag är här för att stötta och vägleda dig genom hela processen. Oavsett om du vill sälja, köpa eller investera i fastigheter så kan du lita på att jag kommer att ge dig professionell rådgivning, förhandlingsförmåga och enastående service.

Tveka inte att kontakta mig för att diskutera dina fastighetsbehov. Jag ser fram emot att få möjligheten att arbeta med dig och göra din fastighetsdröm till verklighet!

Vänlig hälsning,
Jennieann
Jag vill bli kontaktad av Jennieann
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"Jennieann var lyhörd, smidig, ärlig och väldigt enkel att arbeta med. Hon höll oss uppdaterade och gav oss rimliga förväntningar och navigerade fint mellan oss tre dödsbodelägare. Marknaden är inte helt förutsägbar i nuläget, men vi fick till ett fint avslut som vi är nöjda med."

Anders Zornsgatan 23E
20 feb 2024

"Jennieann har varit väldigt lyhörd och trevlig! Vi är väldigt nöjda med hennes jobb."

Virginsgatan 34
10 jan 2024

"Jag vill passa på och tacka så mycket för ett strålande arbete Jennieann har gjort. Hon har från början till slut varit perfekt och det finns inte en enda sak jag skulle kunna ta upp som eventuell förbättring. Jag kunde hålla på länge med att ge komplimanger om hennes arbete men några saker som utmärker sig: kunnig, trygg och kan svara på alla frågor, ödmjuk, lyssnar men samtidigt föreslår förbättringar och driver framåt till en lyckad affär. Det var extremt dålig timing på marknaden, höga räntor, många osålda objekt etc. Jennieann lyckades skapa förutsättningar att locka intressenter, genom att ändra annonstexten, ta reda på vad köpare tycker är viktigt (genom att ringa hemnet och tar reda på det) och utifrån det agera på visningar samt lyfta fram. I mitt fall hade jag tur att se båda Jennieann´s sidor, som köpare av ett objekt och sedan säljare av mitt dåvarande objekt och utan Jennieann hade vi inte lyckats att göra klart affären. Hon var en garant och säljarna gick med på upplägget och hon kunde sedan driva hela affären trots en trög marknad. Jag ställer gärna upp på mer detaljerad omdöme om det behövs. Vänligen, Arnes"

Kobbarnas väg 5
10 jan 2024

"Vi hade den stora förmånen att ha Jennieann som våran mäklare under en utmanande tid på marknaden. Trots att försäljningen drog ut på tiden mer än vi förväntade oss var Jennieann en klippa som vi kände ett enormt förtroende för, hon visade genomgående stor empati och hade ett stort tålamod med oss som säljare, var transparent, engagerad och alltid lätt att få tag på för att diskutera högt och lågt genom hela processen. Jag kan inte rekommendera Jennieann nog. Tusen tack! "

Alströmergatan 3B
5 dec 2023

" Jennieann var vår mäklare när vi köpte vår första lägenhet och redan då var vi helt säkra att vi skulle välja henne igen i framtiden om det skulle behövas. En jätte trevlig, charmig och professionell person som bemötte alltid oss med ett leende. Jennieann har alltid varit positiv, engagerad och jätte stödjande för oss både när vi köpte vår lägenhet och när vi sålde den. Hennes omtanke och full förståelse för både köpare och säljare leder alltid till en bra affär för alla inblandade. "

Brattåskärrsvägen 203
19 nov 2023

"En fantastiskt duktig, trevlig och kompetent mäklare som jag starkt rekommenderar. Lätt att få tag i, ger snabba svar och höll mig uppdaterad genom hela processen. Lätt att bolla med, kunnig och erfaren. Kan inte tänka mig en bättre mäklare! "

Morängatan 10
10 okt 2023
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Jennieann finns här: www.hittamaklare.se/jennieann.bergstrom
Jennieann Bergströms

Försäljningar