Jennieann

Jennieann Bergström

Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se

Jag har sedan 2013 arbetat som fastighetsmäklare med fokus på att förmedla bostäder i Östra Centrum och Göteborg med omnejd. Tack vare min breda erfarenhet och mitt gedigna kontaktnät, blir jag ofta kontaktad genom rekommendationer från tidigare kunder vilket jag värdesätter högt!

Det viktigaste för mig är kundnöjdhet, både för köpare och säljare. Med idérikrikedom anpassar jag varje affär efter bästa förutsättningar och lägger största vikt vid ett trevligt bemötande. Alla parter i en fastighetsaffär ska känna sig sedda och hörda. För mig handlar det om kunskap, erfarenhet och att på ett genomtänkt och proaktivt sätt driva försäljningsprocessen framåt. Jag är noggrann, påläst och har ett genuint intresse för bostadsmarknaden.

Varmt välkommen att höra av dig till mig så ska jag berätta hur jag kan hjälpa dig på bästa sätt!

Vänlig hälsning,
Jennieann
Jag vill bli kontaktad av Jennieann
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"Vi kan varmt rekommendera Jennieann. Med sin goda lokalkännedom och sitt stora engagemang kände vi oss trygga att lämna våran lägenhetsaffär i hennes händer. Hon höll oss uppdaterade och var lyhörd hela vägen i mål! Säljare av Birkagatan "

Birkagatan 24A
30 maj 2023

"Jennieann är verkligen toppen! Hon får en att känna sig som ett team som tillsammans ska komma vinnande ur matchen."

Påskbergsgatan 10
26 maj 2023

"Jennieann har varit varit fantastiskt hjälpsam och hennes kunskap om marknaden har varit ovärderlig! Tack vare hennes sätt att annonsera kunde vi till och med sälja vid förhandsvisning till ett bra pris, vilket är mycket svårt i dagens marknad. "

Ulfsparregatan 22
15 maj 2023

"mycket social o kunnig det märktes att hon visste vad hon sysslade med jag kommer alltid att rekommendera henne jag blev väldigt nöjd "

Växthusgränd 16
12 maj 2023

"Var helnöjd under hela processen Kan verkligen Rekommendera Jenniann Bergström "

Spånkullen 9
12 maj 2023

"Detta va min första försäljning och Jennieann har varit fantastisk! Engagerad, stöttande genom hela processen och med ett högt driv att få sålt min lägenhet. Kan varmt rekommendera Jennieann! "

Skillnadsgatan 58B
10 maj 2023
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Jennieann finns här: www.hittamaklare.se/jennieann.bergstrom
Jennieann Bergströms

Försäljningar