Jennieann

Jennieann Bergström

Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 75 jennieann.bergstrom@lundin.se

Jag heter Jennieann och har sedan 2013 arbetat som fastighetsmäklare, med fokus på att förmedla bostäder i Östra Centrum och Örgryte, men även i Göteborg med omnejd. Tack vare min breda erfarenhet och mitt gedigna kontaktnät, blir jag ofta kontaktad genom rekommendationer från tidigare kunder vilket jag värdesätter högt!

Det viktigaste för mig är kundnöjdhet, både för köpare och säljare. Med idérikrikedom anpassar jag varje affär efter bästa förutsättningar och lägger största vikt vid ett trevligt bemötande. Alla parter i en fastighetsaffär ska känna sig sedda och hörda. För mig handlar det om kunskap, erfarenhet och att på ett genomtänkt och proaktivt sätt driva försäljningsprocessen framåt. Jag är noggrann, påläst och har ett genuint intresse för bostadsmarknaden.

Varmt välkommen att höra av dig till mig så ska jag berätta hur jag kan hjälpa dig på bästa sätt!

Vänlig hälsning,
Jennieann
Jag vill bli kontaktad av Jennieann
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"Väldigt kompetent mäklare och mycket trevlig person! "

Carl Larssonsgatan 6A
7 sep 2022

"Erfaren och professionell mäklare som tog hand om både mig som säljare men även spekulanterna på bästa sätt. Detta gjorde Jennieann genom sitt trevliga sätt i kombination med stort engagemang innan och under budgivningen. Det kändes väldigt tryggt genom hela processen vilket är precis det man vill känna när man anlitat en mäklare."

Liedstrandsgatan 12
31 aug 2022

"Herregud vart skall man börja? Fjärde fasigheten jag säljer Genom Jennieann, har följt henne från start i östra Göteborg på svensk fast till sin nuvarande tjänst på Lundin, prisrekord i alla tre bostadsrätter samt överlägset högsta försäljningspris i radhusområdet. Lyhörd med alla våra önskemål, från start med fotograferingen till hur jag ville att radhuset skulle presenteras.. Trots att hon är stationerad i Göteborg hade hon god lokal kännedom om allt ifrån skolor, kommunikation samt livsmedelsbutiker i närområdet.. 10 av 10! kan STARKT rekommendera henne"

Skrivarevägen 48
30 aug 2022
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Jennieann finns här: www.hittamaklare.se/jennieann.bergstrom
Jennieann Bergströms

Försäljningar