Johan

Johan Gille

Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se

Som fastighetsmäklare är jag lyhörd, noggrann och driven. Detta i kombination med vårt starka varumärke gör att jag kan erbjuda en mäklartjänst i toppklass som möjliggör att ditt livs största affär också blir den bästa.

Med tidigare erfarenheter från såväl Stockholms- som Göteborgsmarknaden arbetar jag nu sedan flera år tillbaka primärt med bostäder i Göteborgs innerstad, där jag själv också bor. Det absolut viktigaste för mig är att du som kund känner dig trygg och delaktig genom hela processen. Jag brinner för att överträffa mina köpares och säljares förväntningar och ser rekommendationer samt återkommande kunder som ett bra kvitto på att hårt arbete lönar sig.

Varmt välkommen att kontakta mig, så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig på bästa sätt!

Vänlig hälsning,
Johan
Jag vill bli kontaktad av Johan
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"Jag skulle starkt rekommendera denna mäklare till alla som letar efter någon som pålitlig och professionell. Erfarenheten av att arbeta med Johan var toppen från början till slut. Han var engagerad, lyhörd och mycket kunnig. Kommunikationen var klar och rak under hela processen, vilket gjorde att allt flöt smidigt. Trotts en tuff marknad uppnådde vi ett bra resultat. Jag kände mig verkligen omhändertagen och trygg. Ett plus var dessutom den extremt snygga annonsen och fotona. Stort tack & lycka till i fortsättningen! // Mvh Fethi"

Nordhemsgatan 10
11 apr 2024

"Fantastiskt bra mäklare. Kan varmt rekommenderas. Extremt duktig och proffsig och pålitlig. En av de bästa i Göteborg. "

Föreningsgatan 1A
7 feb 2024

"Johan är enligt oss den bästa mäklaren du kan hitta i Göteborg! Vi har valt honom vid varje försäljning och varit lika nöjda varje gång. Han är lyhörd, engagerad och alltid lätt att få tag på. Han är omtyckt av oss som säljare och lika omtyckt av köparna, vilket är viktigt för oss eftersom en affär ska kännas bra för alla parter. Johan får högsta betyg! "

Sanatoriegatan 16A
17 jan 2024
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Johan finns här: www.hittamaklare.se/johan.gille
Johan Gilles

Försäljningar