Johan

Johan Gille

Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 70 johan.gille@lundin.se

Som fastighetsmäklare är jag lyhörd, noggrann och driven. Detta i kombination med vårt starka varumärke gör att jag kan erbjuda en mäklartjänst i toppklass som möjliggör att ditt livs största affär också blir den bästa.

Med tidigare erfarenheter från såväl Stockholms- som Göteborgsmarknaden arbetar jag nu sedan flera år tillbaka primärt med bostäder i Göteborgs innerstad, där jag själv också bor. Det absolut viktigaste för mig är att du som kund känner dig trygg och delaktig genom hela processen. Jag brinner för att överträffa mina köpares och säljares förväntningar och ser rekommendationer samt återkommande kunder som ett bra kvitto på att hårt arbete lönar sig.

Varmt välkommen att kontakta mig, så berättar jag mer om hur jag kan hjälpa dig på bästa sätt!

Vänlig hälsning,
Johan
Jag vill bli kontaktad av Johan
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"Johan Gille på Lundin är mycket kompetent och trevlig att ha kontakt med. Jag anlitar honom utan undantag när bostäder skall säljas i Göteborg (jag är jurist och arbetar bl.a. med dödsbon där bostadsförsäljningar förekommer relativt ofta). Jag kan varmt rekommendera andra att anlita honom."

Sveagatan 25
26 jan 2023

"Väldigt trevlig, kunnig och engagerad. Håller dig uppdaterad och ger löpande information genom hela försäljningen. Lyssnar på dina önskemål och ger förslag och skapar förutsättningar. Kan varmt rekommendera Johan Gille och Lundins fastighetsbyrå."

Nordenskiöldsgatan 15
18 jan 2023

"Johan höll oss uppdaterade hela tiden och gav ett professionellt intryck. Kommer rekommendera honom till andra "

Föreningsgatan 3A
17 jan 2023

"Mycket duktig! "

Nilssonsberg 23
8 sep 2022

"Johan är en stjärna. Vi sålde vår lägenhet när vi befann oss på annan ort, något som kan skapa en oro - men Johan höll oss uppdaterade hela tiden. Drev på med visningar och höll oss informerade. Johan jobbade verkligen hårt i en väldigt osäker bostadsmarknad. Vi känner att han gjorde allt. Vi har varit trygga hela vägen, och kan starkt rekommendera honom till andra som vill sälja i innerstaden. "

Linnégatan 45
30 aug 2022

"Mycket engagerad och trevlig mäklare. Vi värdesätter mäklarens sociala förmågor gentemot potentiella köpare särskilt högt."

Haga Östergata 19
10 aug 2022
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Johan finns här: www.hittamaklare.se/johan.gille
Johan Gilles

Försäljningar