Kevin

Kevin Arnagård

Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se

Så länge jag kan minnas har jag alltid haft ett driv för att skapa bättre lösningar och möjligheter, det är exakt det som jag kommer att bidra med som fastighetsmäklare. Jag har i grunden en internationell golfkarriär som sträcker sig långt bak i tiden, där tävlingar och tålamod har format mig till en riktig vinnarskalle. Med intresse för affärer och med ett stort engagemang är jag övertygad om att kunna ge dig som kund de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

För mig är det en självklarhet att varje bostadsaffär genomförs på ett professionellt sätt så att alla involverade parter känner sig trygga och nöjda. Så tveka inte att höra av dig om du går i tankar att byta boende eller är i behov utav en konsultation.

Välkommen att kontakta mig!

Vänlig hälsning,
Kevin
Jag vill bli kontaktad av Kevin
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"Riktig stjärna som var uppmärksam och positiv samtidigt som han alltid fanns till hands när man undrade över något. Kan verkligen rekommendera Kevin! "

Mölndalsvägen 87H
24 apr 2023

"Har haft fler mäklare. Men ingen har haft lika bra lokalkännedom inom sitt område som Kevin Arnagård. Bra påläst om världsekonomin och det mesta som kan påverka bostadsmarknaden idag. Tydlig plan och lugn under hela processen. 10/10"

Masthuggsterrassen 14A
20 apr 2023

"Jag hade en utmärkt upplevelse med Kevin som mäklare. Han var mycket kommunikativ och höll mig uppdaterad genom hela försäljningsprocessen. Jag uppskattade verkligen hans goda råd och insikter om marknaden, vilket hjälpte mig att ha rimliga förväntningar på försäljningen. Jag skulle starkt rekommendera honom till alla som söker en kunnig och pålitlig mäklare."

A R Lorents gata 75
29 mar 2023

"Den som hade skrivit på kontraktet på lägenheten drog sig ur . Men då ordnade Kevin det galant med att organisera så att den som stod på tur under fick lägenheten. Mycket bra skött! Tack "

Mattssonsliden 16
29 mar 2023

"Lätttillgänglig och flexibel mäklare under hela processen. Mycket god kännedom av lokalområdet."

Bockhornsgatan 6A
29 mar 2023

"En engagerad och trevlig mäklare, enkel att ha med att göra. En mäklare som SER ALLA potentiella kunder som kommer på visning och lämnar ingen åtsidan. Jag rekommenderar starkt Kevin till andra kunder som gillar en smidig och problemfri affär."

Masthuggsterrassen 8F
29 jan 2023
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Kevin finns här: www.hittamaklare.se/kevin.arnagard
Kevin Arnagårds

Försäljningar