Kevin

Kevin Arnagård

Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 77 kevin.arnagard@lundin.se

Så länge jag kan minnas har jag alltid haft ett driv för att skapa bättre lösningar och möjligheter, det är exakt det som jag kommer att bidra med som fastighetsmäklare. Jag har i grunden en internationell golfkarriär som sträcker sig långt bak i tiden, där tävlingar och tålamod har format mig till en riktig vinnarskalle. Med intresse för affärer och med ett stort engagemang är jag övertygad om att kunna ge dig som kund de bästa förutsättningarna för en lyckad bostadsaffär.

För mig är det en självklarhet att varje bostadsaffär genomförs på ett professionellt sätt så att alla involverade parter känner sig trygga och nöjda. Så tveka inte att höra av dig om du går i tankar att byta boende eller är i behov utav en konsultation.

Välkommen att kontakta mig!

Vänlig hälsning,
Kevin
Jag vill bli kontaktad av Kevin
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"En engagerad och trevlig mäklare, enkel att ha med att göra. En mäklare som SER ALLA potentiella kunder som kommer på visning och lämnar ingen åtsidan. Jag rekommenderar starkt Kevin till andra kunder som gillar en smidig och problemfri affär."

Masthuggsterrassen 8F
29 jan 2023

"Svarar snabbt på meddelanden, bra på kommunikation. Mycket hjälpsam och enkel att samarbeta med. "

Blåsutgatan 9C
27 jan 2023

"Kevin är en väldigt kompetent, härlig, förtroendeingivande och proffsig mäklare som vi verkligen rekommenderar att anlita! Han var mäklare för vår lägenhet både när vi köpte och sålde den, så vi kan intyga att han är en mäklare som värnar om både köpare och säljare."

Bangatan 58
21 jan 2023

"Kevin är väl insatt i Masthuggets bostadsmarknad vilket ger stora fördelar."

Masthuggsterrassen 10C
20 jan 2023

"Kevin är en pålitlig mäklare med god kännedom om området som gjort att vi känt oss trygga med att sälja vår bostadsrätt trots en tuff marknad."

Vaktmästaregången 7
20 jan 2023

"Kevin är en den tryggaste och mest pålitliga mäklare jag haft. Väldigt hög lokalkännedom och väldigt trevlig att ha att göra med, både som köpare och säljare av en lägenhet. Kan varmt rekommendera att anlita honom som mäklare! "

Masthuggsterrassen 12A
20 jan 2023
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Kevin finns här: www.hittamaklare.se/kevin.arnagard
Kevin Arnagårds

Försäljningar