Matilda Ivarsson

Fastighetsmäklare & Partner
0707-63 04 56 matilda.ivarsson@lundin.se

Jag har arbetat som fastighetsmäklare sedan 2007 och förmedlat otaliga villor, bostadsrätter, radhus, kedjehus, tomter och fritidshus i hela Göteborg med omnejd. Det är en glädje att vara verksam i staden jag älskar och är uppvuxen i, och således känner till så väl. Det är många bitar som ska falla på plats för att en affär skall bli så optimal som möjligt. Givetvis vill man prestera marknadens högsta möjliga försäljningspris, men lika viktigt är att ha en friktionsfri och trygg process. För att nå dit krävs ett gott kontaktnät, kunskap, erfarenhet, lyhördhet och en nyfikenhet som medmänniska.

Mitt genuina intresse för bostäder, material, byggteknik och inredning kommer ofta väl till hands i arbetet. Ibland kan det vara genom att påtala hur man kan ändra planlösning på ett smidigt sätt, andra gånger kan det röra sig om handfasta tips på hur man med enkla medel höjer värdet på sin bostad.
Mina främsta intressen utöver jobbet är konst, musik, inredning, resor, mat och givetvis min familj och mina goa vänner. Särskilt hårt klappar hjärtat för västkusten och familjens landställe där, en liten tillflyktsort om man behöver ladda batterierna lite extra.

Ett urval av mina försäljningar