Nicklas

Nicklas Arnesson

Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 69 nicklas.arnesson@lundin.se

Sedan 2010 har jag arbetat som mäklare i Göteborg vilket har gett mig mycket erfarenhet och resulterat i att jag numera arbetar nästan uteslutande på rekommendationer. Jag brinner starkt för mäklaryrket och lägger ner min själ i jobbet vilket tydligt framgår i mitt driv, mina höga ambitioner och min framgång. Eftersom jag vet att den enda vägen till framgång är hårt arbete, så ger jag alltid allt. Som är en utpräglad tävlingsmänniska drivs jag av utmaningar, tävlingar och viljan att vara bäst.

I en bostadsaffär får ingenting lämnas åt slumpen därför tycker jag det är viktigt att ni som kunder ska ställa krav och vara kräsna vid valet av mäklare - det är ett stort förtroende som ges till någon annan, förhoppningsvis till mig. Min ambition inför uppdraget att sälja er bostad, är att skräddarsy den bästa lösningen utifrån er bostad och unika situation. Jag arbetar på det sätt som jag vet ger bäst betalt och tryggast affär, oavsett vilken typ av marknad vi befinner oss i. Mitt mål är att ni skall vara så pass nöjda att ni tveklöst vill rekommendera mig till vänner och bekanta.

Oavsett vart ni bor i Göteborgsområdet och om det är i villa eller lägenhet, så ser jag fram emot att hjälpa er på bästa möjliga sätt!

Välkommen att kontakta mig så snackar vi bostad!

Vänlig hälsning,
Nicklas
Jag vill bli kontaktad av Nicklas
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"Andra gången vi har valt Nicklas till vår mäklare! Efter att vi blev så nöjda med första försäljningen så var det en självklarhet att välja honom igen. Även i dessa tider då det har varit en trög marknad lyckades han leverera som förväntat. Nicklas är väldigt professionell, varm och ger alltid 100%, skulle vi sälja i framtiden igen så är Nicklas vårt självklara val av mäklare. Vi ger våra bästa rekommendationer till Nicklas som mäklare!️️️️"

Ättehögsgatan 4H
4 dec 2022

"Nicklas är en otroligt driven och engagerad mäklare. Trots en tuff marknad lyckades han leverera prisrekord. Grymt bra på att återkoppla och är alltid tillgänglig. En riktig stjärna som levererade, kan verkligen rekommendera!"

Nordenskiöldsgatan 24
25 nov 2022

"Vi kontaktade och anlitade Nicklas då vi noterat hans goda resultat i samband med försäljningar i vårt närområde samt att vi uppskattade hans tillgänglighet och bemötande vid en kontakt några år tidigare. I enlighet med våra höga förväntningar levererade Nicklas ett mycket bra resultat kombinerat med en smidigt process. Rekommenderar Nicklas starkt."

Barbro Hörbergs gata 7
20 sep 2022

"Väldigt kommunikativ och trevlig. Enkel och förtroendeingivande att både köpa av och sälja med. Rekommenderas varmt."

Haga Kyrkogata 20C
26 aug 2022
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Nicklas finns här: www.hittamaklare.se/nicklas.arnesson
Nicklas Arnessons

Försäljningar