Nicklas

Nicklas Arnesson

Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 69 nicklas.arnesson@lundin.se

Sedan 2010 har jag arbetat som mäklare i Göteborg vilket har gett mig mycket erfarenhet och resulterat i att jag numera arbetar nästan uteslutande på rekommendationer. Jag brinner starkt för mäklaryrket och lägger ner min själ i jobbet vilket tydligt framgår i mitt driv, mina höga ambitioner och min framgång. Eftersom jag vet att den enda vägen till framgång är hårt arbete, så ger jag alltid allt. Som är en utpräglad tävlingsmänniska drivs jag av utmaningar, tävlingar och viljan att vara bäst.

I en bostadsaffär får ingenting lämnas åt slumpen därför tycker jag det är viktigt att ni som kunder ska ställa krav och vara kräsna vid valet av mäklare - det är ett stort förtroende som ges till någon annan, förhoppningsvis till mig. Min ambition inför uppdraget att sälja er bostad, är att skräddarsy den bästa lösningen utifrån er bostad och unika situation. Jag arbetar på det sätt som jag vet ger bäst betalt och tryggast affär, oavsett vilken typ av marknad vi befinner oss i. Mitt mål är att ni skall vara så pass nöjda att ni tveklöst vill rekommendera mig till vänner och bekanta.

Oavsett vart ni bor i Göteborgsområdet och om det är i villa eller lägenhet, så ser jag fram emot att hjälpa er på bästa möjliga sätt!

Välkommen att kontakta mig så snackar vi bostad!

Vänlig hälsning,
Nicklas
Jag vill bli kontaktad av Nicklas
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"Nicklas är en lyhörd och sympatisk mäklare som behöll sitt lugn i extremt svårnavigerade förhållanden i en orolig marknad. Han är mycket pålitlig och vinner med rätta båda säljarnas och köparnas förtroende."

Erik Dahlbergsgatan 30
18 maj 2023

"Vi är otroligt nöjda med Nicklas som mäklare. Lyhörd, engagerad och väldigt proffsig. Kan starkt rekommendera! "

Kabelgatan 10
1 maj 2023

"Nicklas var oerhört professionell och trevlig och vi kan väldigt lätt rekommendera honom till andra säljare/köpare. "

Valthornsgatan 6
24 apr 2023

"Rekommenderar verkligen Nicklas som mäklare! En engagerad kille som till 100% guidade oss genom försäljningen av vårt hus och likväl köp av lägenhet!"

Bygatan 23
22 mar 2023

"Nicklas var engagerad från början till slut. Bra återkoppling och väldigt lyhörd. Fantastiskt bra arbete och vi är väldigt nöjda med val av mäklare. "

Vallenvägen 23
17 mar 2023

"Mycket nöjd, rekommenderas verkligen!"

Vallenvägen 23
17 mar 2023
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Nicklas finns här: www.hittamaklare.se/nicklas.arnesson
Nicklas Arnessons

Försäljningar