Nicklas Arnesson

Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 69 nicklas.arnesson@lundin.se

Jag brinner starkt för mäklaryrket och lägger min själ i jobbet vilket tydligt framgår i mitt driv, mina höga ambitioner och min framgång. Eftersom jag vet att den enda vägen till framgång är hårt arbete, så ger jag alltid allt. Som är en utpräglad tävlingsmänniska drivs jag av utmaningar, tävlingar och viljan att vara bäst. Redan under mitt andra år som mäklare fick jag äran att ta emot priset som Årets Bästa Säljare på min tidigare arbetsplats.
I en bostadsaffär får ingenting lämnas åt slumpen därför tycker jag det är viktigt att ni som kunder ska ställa krav och vara kräsna vid valet av mäklare, det är ett stort förtroende som ges till någon annan, förhoppningsvis till mig.
Min ambition inför uppdraget att sälja er bostad, är att skräddarsy den bästa lösningen utifrån er bostad och unika situation. Jag arbetar på det sätt som jag vet ger bäst betalt och tryggast affär, oavsett vilken typ av marknad vi befinner oss i. Mitt mål är att ni skall vara så pass nöjda att ni tveklöst vill rekommendera mig till vänner och bekanta.
Sedan 2010 har jag arbetat som mäklare i Göteborg vilket har gett mig mycket erfarenhet och resulterat i att jag numera arbetar nästan uteslutande på rekommendationer. Oavsett vart ni bor i Göteborgsområdet och om det är i en villa eller lägenhet ser jag fram emot att hjälpa er på bästa möjliga sätt!
Ring mig så snackar vi bostad!

Ett urval av mina försäljningar