Oskar

Oskar Allard

Fastighetsmäklare
0735-16 22 63 oskar.allard@lundin.se

Jag är en engagerad, aktiv samt driven mäklare som alltid sätter kunden i första rummet med en ständig strävan efter att du som kund ska bli mer än nöjd. Med en bakgrund inom elitidrott har jag lärt mig vad som krävs när man jobbar mot ett gemensamt mål – tydlig kommunikation, öppenhet och hårt arbete.

En bostadsaffär är för många den största affär som görs i livet. Därför vill jag att mina kunder ska känna sig trygga och väl omhändertagna under hela processen. Min drivkraft är att varje affär alltid skall avslutas med nöjda parter och målsättningen är att du som kund, efter avslutad affär, vill rekommendera mig vidare till dina vänner och bekanta.

Mitt fokusområde är Östra Göteborg, men jag är verksam i hela Göteborg med omnejd. Jag ser mitt fokusområde som en fördel både för mig och mina kunder då jag är uppvuxen i området och har därvid bra koll på området och bostadsmarknaden.

Vill du ha hjälp med försäljningen av din bostad, hitta ditt nästa drömhem eller har funderingar kring bostadsmarknaden – Varmt välkomna att kontakta mig!

Vänlig hälsning,
Oskar
Jag vill bli kontaktad av Oskar
Oskar Allards

Försäljningar