Patricia

Patricia Warnlöf

Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 74 patricia.warnlof@lundin.se

Mitt mäkleri präglas av engagemang, lyhördhet och viljan att uppnå bästa möjliga resultat. Med en rak och ärlig kommunikation kommer jag att hjälpa er genom en trygg och smidig bostadsaffär. Oavsett om du är säljare eller köpare finns jag här för att svara på frågor och funderingar. Tack vare min kunskap och erfarenhet är mitt mål att genomföra en försäljning där både säljare och köpare känner sig nöjda.

Mina kunder upplever mig som professionell, förtroendeingivande och med ett driv utöver det vanliga. Jag tror på långa relationer och det finaste för mig är när en kund rekommenderar mig vidare. Jag är verksam i hela Göteborg med omnejd med fokus på de östra delarna.

Välkommen att kontakta mig för allt inom köp eller försäljning av din eller din framtida bostad!

Vänlig hälsning,
Patricia
Jag vill bli kontaktad av Patricia
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"Patricia hjälpte oss med försäljning efter att vi köpt radhus med henne. Vi kände oss trygga med henne då hon var ärlig, engagerad och tillgänglig. Tex skrev vi kontrakt en röd dag och fotografen kom två gånger för att få perfekta bilder på lägenheten. "

Fastlagsgatan 14
12 maj 2023

"Sålde Lilla idtjärnsgatan 39 med henne, och även om det tog ett halvår pga stigande räntor och enorm oro på marknaden, lyckades vi vara bland de enda husen i hela angeredsområdet som faktiskt sålde under denna långa mycket dåliga bostadsperiod. Patricia ställde upp med 20 (!!) hela visningar med enormt mycket engagemang. Hon har enorm stor kännedom om området, är väl uppdaterad, arbetar ihop med mycket bra forografer genom lundin, och trots att jag tidigare har sålt många bostäder, och arbetat ihop med många mycket goda mäklare, samt har mycket höga krav på en mäklare, rekommenderar jag henne helhjärtat mycket starkt! Hon säljer definitivt bättre än fastighetsbyrån, länsförsäkringar samt andra rivaler i området "

Lilla Idtjärnsgatan 39
3 maj 2023

"Rätt person för mäklarjobbet, kanonbra"

Forellgatan 30
27 apr 2023

"Mäklaren var väl förberedd och lätt att få tag på."

Sandeslättskroken 48
20 dec 2022

"Patricia är väldigt engagerad och trevlig. Snabb i vändningarna och otroligt hjälpsam. "

Sandeslättskroken 31
15 dec 2022

"En mycket noggrann och erfaren mäklare som jag varmt rekommenderar till alla. Du kommer inte ångra dig det minsta att du valde Patricia som mäklare, bra på alla sätt och vis. "

Björredsvägen 25
14 dec 2022
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Patricia finns här: www.hittamaklare.se/patricia.warnlof
Patricia Warnlöfs

Försäljningar