Simon

Simon Stark

Fastighetsmäklare & Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se

Med stor passion och glädje brinner jag för att överträffa mina kunders förväntningar. Som person är jag otroligt tävlingsinriktad och drivs ständigt av höga resultat och målsättningar. Med ett starkt varumärke i ryggen och flera års erfarenhet av Göteborgsmarknaden finns alla förutsättningar till att nå högsta möjliga resultat.

Primärt arbetar jag i Östra Centrum, Örgryte och Innerstaden men har även nöjet att kunna följa mina kunder i hela Stor-Göteborg.

Välkommen att kontakta mig om ni funderar på att sälja eller köpa ny bostad!

Vänlig hälsning,
Simon
Jag vill bli kontaktad av Simon
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"Mäklaren var enormt engagerad och lösningsorienterad och jag kan varmt rekommendera honom"

Barbro Hörbergs gata 5
16 mar 2023

"Jag hade nöjet att träffa Simon i samband med mitt bostadsköp och gav honom därför uppdraget att sälja min lägenhet. Inom loppet av en vecka var bostaden såld och Simon visade en enorm professionalism och gav mig goda råd både under köp- och säljprocessen.. Med sitt engagemang, lugn och trevliga sätt har jag stort förtroende för Simon och kan ge honom mina varmaste rekommendationer vid val av mäklare. "

Anders Zornsgatan 21A
1 feb 2023

"Vi är mycket nöjda med Simon, han genomförde hela försäljningsprocessen på ett professionellt och tryggt sätt. Simon är engagerad, lyhörd och har ett mycket trevligt bemötande. Vi kan varmt rekommendera Simon!"

Lundehagsgatan 5
29 jan 2023

"Högsta betyg till Simon, han är grymt strukturerad, snabb på återkoppling, påläst och har en god social kompens. Han lyssnar in och har ett lugnt sätt, vilket är väldigt förtroendeingivande."

Anders Zornsgatan 21A
16 jan 2023

"Grym säljare som var noga med att informera samt högt driv. Rekommenderas varmt!"

Persgatan 10B
16 jan 2023

"100% nöjd med Simons insats från första besök till försäljning. Klok, strategisk, förtroendegivande och kommunikativ. Rekommenderar utan tvekan Simon till nya uppdrag."

Smörslottsgatan 57
27 nov 2022
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Simon finns här: www.hittamaklare.se/simon.stark
Simon Starks

Försäljningar