Simon

Simon Stark

Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se

Med stor passion och glädje brinner jag för att överträffa mina kunders förväntningar. Som person är jag otroligt tävlingsinriktad och drivs ständigt av höga resultat och målsättningar. Med ett starkt varumärke i ryggen och flera års erfarenhet av Göteborgsmarknaden finns alla förutsättningar till att nå högsta möjliga resultat.

Primärt arbetar jag i Östra Centrum, Örgryte och Innerstaden men har även nöjet att kunna följa mina kunder i hela Stor-Göteborg.

Välkommen att kontakta mig om ni funderar på att sälja eller köpa ny bostad!

Vänlig hälsning,
Simon
Jag vill bli kontaktad av Simon
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"Simon Stark var genom hela processen rak, vänlig och proffsig. Gjorde försäljningen av vårt hem sedan 20 år lätt, trygg och smidig för oss som säljare."

Jakobsdalsgatan 36
27 jun 2024

"Så nöjd med samarbetet med Simon. Bra teamwork med tydlighet och öppenhet från båda sidor gav ett bra resultat som följd."

Kärralundsgatan 8
13 maj 2024

"Rekomenderas varmt!"

Sankt Sigfridsgatan 83B
3 maj 2024

"Simon Stark är en mycket professionell mäklare; - snabb i kommunikationen, påläst, ger bra råd när sådana efterfrågades, höll i säljprovessen, ”från ax till limpa”, på ett klokt och betryggande sätt, - han är dessutom väldigt trevlig. Vi kan varmt rekommendera honom."

Iskällareliden 3A
21 apr 2024

"Allting gick mycket snabbt och smidigt. Simon ingav ett stort förtroende och lugn genom hela processen. Det märktes att Simon var mycket kunnig och hade bra kännedom om marknaden. Vi fick hela tiden snabb och bra återkoppling. Vi kan varmt rekommendera Simon! "

Sonya Hedenbratts gata 3
30 mar 2024
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Simon finns här: www.hittamaklare.se/simon.stark
Simon Starks

Försäljningar