Simon

Simon Stark

Fastighetsmäklare & Senior Partner
0735-16 22 64 simon.stark@lundin.se

Med stor passion och glädje brinner jag för att överträffa mina kunders förväntningar. Som person är jag otroligt tävlingsinriktad och drivs ständigt av höga resultat och målsättningar. Med ett starkt varumärke i ryggen och flera års erfarenhet av Göteborgsmarknaden finns alla förutsättningar till att nå högsta möjliga resultat.

Primärt arbetar jag i Östra Centrum, Örgryte och Innerstaden men har även nöjet att kunna följa mina kunder i hela Stor-Göteborg.

Välkommen att kontakta mig om ni funderar på att sälja eller köpa ny bostad!

Vänlig hälsning,
Simon
Jag vill bli kontaktad av Simon
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"Simon är en väldigt kompetent mäklare. Uppskattade hans lugn och trovärdighet. Ärlig genom hela säljprocessen. Fick snabb återkoppling och det märks att Simon vill att det ska bli en bra affär för alla i slutändan vilket jag uppskattar. Rekommenderar Simon stark! "

Barbro Hörbergs gata 1
23 nov 2023

"Perfekt "

Barbro Hörbergs gata 1
25 okt 2023

"Vi är mycket nöjda efter att sålt med Simon. Jag kan strakt rekommendera! Allt gick enligt plan och vi fick det vi ville ha för våran lägenhet. Mycket trevlig och lätt att ha att göra med! Så det ska vara. "

Lundgatan 14
9 okt 2023

"Professionellt kunnig och engagerad, trovärdig och sympatisk hantering av uppdraget, med god känsla för helheten och detaljer hos objektet och med en organisation som fungerar från start till mål. Kan därför varmt rekommendera Simon Stark som överträffat förväntningarna."

Åke Falcks gata 9
3 okt 2023

"Simon är mycket inkännande och lyhörd kring synpunkter och önskemål gällande försäljningen. Har återkopplat under hela försäljningsprocessen och är en toppen mäklare som jag varmt kan rekommendera."

Trälåsvägen 14C
3 okt 2023

"Snabb, proffsig och förtroendegivande. Precis som en mäklare ska vara. Simon är en exceptionellt duktig mäklare som vi gärna anlitar igen i framtiden."

Sten-Åke Cederhöks gata 1B
29 sep 2023
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Simon finns här: www.hittamaklare.se/simon.stark
Simon Starks

Försäljningar