Tomislav

Tomislav Magdic

Fastighetsmäklare
0704-55 22 80 tomislav.magdic@lundin.se

Att köpa och sälja sin bostad är för de allra flesta både den största ekonomiska och mest känslofyllda affären man gör i sitt liv. Det är ett privilegium att få hjälpa mina kunder med denna betydelsefulla affär, där jag genom tillgänglighet och bra kommunikation strävar efter att du som kund minns vårt samarbete som en trygg affär och där dina förväntningar överträffas.

Som person är jag driven, lösningsorienterad och resultatinriktad. Med kundens nöjdhet i fokus använder jag mig utav dessa egenskaper för att du ska få en smidig affär med ett så högt slutpris som möjligt.

Mitt fokusområde är Västra Göteborg där jag ständigt är i kontakt med både köpare och säljare, men jag är även verksam i hela Göteborg med omnejd.

Varmt välkommen att kontakta mig om du går i tankar om att sälja eller köpa bostad, eller om du bara önskar en trevlig mäklarkontakt för framtiden!

Vänlig hälsning,
Tomislav
Jag vill bli kontaktad av Tomislav
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"Tomislav har ett enormt tålamod och en fantastisk förmåga att hålla köparen varm. Han hjälpte mig sälja en svårsåld lägenhet, mitt under köparens marknad."

Turkosgatan 27
7 jun 2024

"Vi kritiserade en annan mäklarfirma som inte hört av sig, Tomislav beklagade men ville inte prata illa om någon konkurrent, då visste vi att han var rätt."

Högsbogatan 27
6 jun 2024

"Seriös och ambitiös mäklare! Vi hade många visningar och bra dialog med Tomislav. Efter 3 månader sålde vi lägenheten trotts den tuff bostadsmarknaden!"

Topasgatan 88
5 jun 2024

"Entusiastisk och pålitlig fastighetsmäklare (Enthusiastic and Reliable Real Estate Agent) Jag hade nyligen nöjet att samarbeta med Tomislav för att sälja min lägenhet. Under hela processen imponerade Tomislav på mig med sina positiva egenskaper: Energi och entusiasm: Tomislav tog med sig en positiv och energisk attityd till varje steg i försäljningsprocessen. Hans entusiasm var smittsam och hjälpte mig att hålla mig motiverad hela tiden. Engagemang och hängivenhet: Tomislav var otroligt hängiven att få bästa möjliga resultat för mig. Han gick utöver sina kontraktsmässiga skyldigheter och hjälpte mig till och med med specifika frågor relaterade till huset jag köpte. Lugnt och samlat uppträdande: Tomislavs lugna och samlade uppträdande var en välkommen tillgång under den ibland stressiga processen att sälja ett hem. Han var alltid tålmodig och tillgänglig att svara på mina frågor. Överträffar förväntningarna Tomislavs exceptionella service sträckte sig längre än försäljningen av min lägenhet. Han gick verkligen den extra milen för att säkerställa en smidig övergång för mig. Jag rekommenderar varmt Tomislav till alla som söker en professionell, dedikerad och resultatorienterad fastighetsmäklare."

Kapplandsgatan 146
5 jun 2024
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Tomislav finns här: www.hittamaklare.se/tomislav.magdic
Tomislav Magdics

Försäljningar