Victoria

Victoria Wigerud

Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se

Bästa service och ett trevligt bemötande är en självklarhet för mig som mäklare. Målsättningen är att alltid leverera en trygg affär för både köpare och säljare, tillsammans med ett stort fokus på högsta möjliga slutpris som resultat. Denna kombination ger mycket framgångsrika försäljningar!

Jag vägleder dig gärna genom ditt livs viktigaste affär och ser till att just du blir en av mina nöjdaste kunder. Idag arbetar jag med primärt med bostadsrätter och villor i Göteborgs innerstad, men har nöjet att följa kundens bostad och spännande uppdrag i olika områden. Anlitar du mig får du en driven mäklare som finns tillgänglig för dig genom hela processen.

Välkommen att kontakta mig!

Vänlig hälsning,
Victoria
Jag vill bli kontaktad av Victoria
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"Helt fantastiskt på alla sett och vis, rekommenderar starkt "

Brunnsgatan 24
27 maj 2024

"Victoria är en helt fantastisk mäklare på alla sätt! Hon är driven,proffsig,lyhörd och ödmjuk. Victoria fick mig att känna mig trygg och lugn under hela säljprocessen, hon är tydlig, återkopplar och uppdaterar hela tiden. "

Norra Gubberogatan 9
23 maj 2024

"Proffsig, trevlig och alltid snabb återkoppling."

Olivedalsgatan 18
15 maj 2024

"Så otorligt tacksam att vi fick äran att ha Victoria som mäklare. Givetvis ser jag mäklare som sliter men det som Victoria gör är på en annan nivå. Alltid tillgänglig, otroligt Lyhörd men framförallt SÅ engagerad i sitt jobb. Så otroligt glada över vårt val av mäklare!! "

Haga Kyrkogata 8
11 apr 2024

"Oerhört engagerad och alltid positiv! Tillmötesgående och flexibel med snabb återkoppling. Victoria har gett mig trygghet genom hela processen vilket uppskattas mycket. Rekommenderar!! "

Västgötagatan 7
5 mar 2024

"Vilken underbar mäklare!! Hjälper till med alla frågor och svarar väldigt snabbt när jag behövt rådgivning. Kunde inte önskat mig bättre!! Positiv och trevlig, alltid ett leende på läpparna vilket gör affären mycket behaglig. "

Södra vägen 17
5 mar 2024
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Victoria finns här: www.hittamaklare.se/victoria.wigerud
Victoria Wigeruds

Försäljningar