Victoria

Victoria Wigerud

Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se

Bästa service och ett trevligt bemötande är en självklarhet för mig som mäklare. Målsättningen är att alltid leverera en trygg affär för både köpare och säljare, tillsammans med ett stort fokus på högsta möjliga slutpris som resultat. Denna kombination ger mycket framgångsrika försäljningar!

Jag vägleder dig gärna genom ditt livs viktigaste affär och ser till att just du blir en av mina nöjdaste kunder. Idag arbetar jag med primärt med bostadsrätter och villor i Göteborgs innerstad, men har nöjet att följa kundens bostad och spännande uppdrag i olika områden. Anlitar du mig får du en driven mäklare som finns tillgänglig för dig genom hela processen.

Välkommen att kontakta mig!

Vänlig hälsning,
Victoria
Jag vill bli kontaktad av Victoria
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"Victoria är en fantastisk mäklare. Vi sålde på distans och hade många önskemål kring försäljningen men från första mötet fick vi förtroende för Victoria. Hon var mycket engagerad, lyhörd och höll oss uppdaterade genom hela processen på ett tydligt och bra sätt. Lätt att kommunicera med och återkopplar snabbt. Kan varmt rekommendera Victoria! "

Karl Gustavsgatan 7A
29 aug 2023

"Victoria är 10/10! Kunde inte valt en bättre mäklare. Fantastiskt engagerad, snabb återkoppling och allt igenom otroligt proffsig. Hon är allt man önskar av sin mäklare. Rekommenderas varmt! "

Burgårdsgatan 12
26 jul 2023

"Victoria är en väldigt duktig och kompetent mäklare. Rekommenderar henne!"

Stureplatsen 2
21 jun 2023

"Vi är jättenöjda med Victoria, hon har varit oerhört engagerad och gett oss all information vi behövt samt har svarat väldigt snabbt på våra frågor oavsett tid på dygnet, kan varmt rekommendera henne!"

Gibraltargatan 19A
12 jun 2023

"Helt fantastisk mäklare ++++"

Skillnadsgatan 58C
23 maj 2023

"Victoria gjorde ett fantastiskt jobb. Jag behövde aldrig fundera på något då Victoria hela tiden höll mig uppdaterad och hade en plan för att driva försäljningen framåt. Victoria fick oss att känna oss trygga under hela processen. Vi kommer rekommendera Victoria till alla vi känner. Slutresultatet blev också riktigt bra. Vilken stjärna. "

Hedåsgatan 14A
23 maj 2023
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Victoria finns här: www.hittamaklare.se/victoria.wigerud
Victoria Wigeruds

Försäljningar