Victoria

Victoria Wigerud

Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se

Bästa service och ett trevligt bemötande är en självklarhet för mig som mäklare. Målsättningen är att alltid leverera en trygg affär för både köpare och säljare, tillsammans med ett stort fokus på högsta möjliga slutpris som resultat. Denna kombination ger mycket framgångsrika försäljningar!

Jag vägleder dig gärna genom ditt livs viktigaste affär och ser till att just du blir en av mina nöjdaste kunder. Idag arbetar jag med primärt med bostadsrätter och villor i Göteborgs innerstad, men har nöjet att följa kundens bostad och spännande uppdrag i olika områden. Anlitar du mig får du en driven mäklare som finns tillgänglig för dig genom hela processen.

Välkommen att kontakta mig!

Vänlig hälsning,
Victoria
Jag vill bli kontaktad av Victoria
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"Supernöjd med Victoria från start till mål. Hon gav tydliga rekommendationer som jag följde och gav löften som hon höll till 100%. Fick kontinuerliga uppdateringerar via den kontaktväg som var för mig smidigast. Skulle utan tvekan välja Victoria igen vid nästa eventuella försäljning. "

Parkgatan 8A
20 jan 2023

"Victoria var en helt fantastisk mäklare när vi köpte lägenhet av henne såväl som sålde! Redan under första mötet blev det tydligt att Victoria är en otroligt kompetent mäklare som genom hela processen hade ett stort engagemang. Det var härligt att arbeta med henne och hon var alltid kontaktbar för att svar på funderingar och frågor. Dessutom hjälpte hon oss att sälja lägenheten till ett högre pirs än vi hoppats på i dessa osäkra tider. "

Spaldingsgatan 3
19 jan 2023

"Victoria hjälpte mig att sälja min pensionerade mors lägenhet. Hon var en av tre toppsäljare som jag valde mellan. Jag ångrar inte en sekund mitt val av just henne. Hon gjorde ett väldigt bra jobb att få lägenheten såld till ett bra pris, trots det för tillfället osäkra ränteläget och höga inflationen. Hon är full av energi och var alltid lätt att få tag på när plötsliga frågor dök upp under säljprocessen. Jag kan därför verkligen rekommendera Victoria om du står i valet och kvalet om att välja en duktig och ambitiös mäklare."

Tomtegatan 1
27 dec 2022

"Mycket nöjda med vårt val av mäklare! "

Tegnérsgatan 22
8 dec 2022

"Victoria är en väldigt engagerad och kunnig mäklare, som alltid svarar snabbt och har mycket hög servicenivå. Jag kan varmt rekommendera Victoria!"

Viktor Rydbergsgatan 25
4 nov 2022

"Victoria är en av stadens absolut skickligaste och mest dynamiska mäklare. Hennes smittsamt positiva, återkopplade, kompetenta och energiska metodik har fungerat optimalt genom dessa oroliga tider när svårighetsgraden ökat rejält för säljarsidan. Detaljkänslan för människor, bostäder och rådande läge är på en maximal nivå! Victoria har med högt engagemang, resultatfocus och drivkraft tagit sig an och färdigställt vår förhållandevis komplexa flerstegsaffär på ett beaktansvärt sätt. Hela tiden med vänlighet och framåtanda! Victoria ges mina högsta rekommendationer både som köpare och säljare."

Cederbourgsgatan 8
4 okt 2022
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Victoria finns här: www.hittamaklare.se/victoria.wigerud
Victoria Wigeruds

Försäljningar