Victoria

Victoria Wigerud

Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 71 victoria.wigerud@lundin.se

Bästa service och ett trevligt bemötande är en självklarhet för mig som mäklare. Målsättningen är att alltid leverera en trygg affär för både köpare och säljare, tillsammans med ett stort fokus på högsta möjliga slutpris som resultat. Denna kombination ger mycket framgångsrika försäljningar!

Jag vägleder dig gärna genom ditt livs viktigaste affär och ser till att just du blir en av mina nöjdaste kunder. Idag arbetar jag med primärt med bostadsrätter och villor i Göteborgs innerstad, men har nöjet att följa kundens bostad och spännande uppdrag i olika områden. Anlitar du mig får du en driven mäklare som finns tillgänglig för dig genom hela processen.

Välkommen att kontakta mig!

Vänlig hälsning,
Victoria
Jag vill bli kontaktad av Victoria
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"Rekommenderar Victoria till alla! "

Engdahlsgatan 2
12 feb 2024

"Victoria är oerhört professionell, alltid med tydlig, rak och ärlig kommunikation. Victoria har ett stort nätverk av potentiella kunder. och i vårt fall sålde vi lgh genom Victorias befintliga kontakter. Oerhört snabb och smidig försäljning till vår bästa belåtenhet. Vi kan ge Victoria de allra bästa rekommendationer!! "

Smålandsgatan 3J
12 feb 2024

"Professionellt mäklararbete. Vi är väldigt nöjda. "

Vidblicksgatan 1
9 feb 2024

"Victoria är en otrolig mäklare, så inlyssnande, tydlig och tillmötesgående- alltid med glimten i ögat! Vi har både köpt och sålt med henne tidigare så det var självklarhet att anlita henne igen! "

Badvägen 3A
5 feb 2024

"Om du letar efter en engagerad, professionell men också solig mäklare fylld av energi så ska du göra som oss och välja Victoria! Hon var tydlig, uppdaterade oss vid minsta lilla och gjorde oss trygga genom hela processen. Det bästa med Victoria var att hon alltid hade en positiv inställning, trots en tuff marknad för tillfället. Det märks att hon har många års erfarenhet av sitt jobb, men hon är också en solstråle som man blir glad av att träffa. Rekommenderar till alla! "

Kobergsgatan 21
25 jan 2024

"Victoria var väldigt engagerad genom hela processen och var snabb med att tillhandahålla det material jag efterfrågade samt fixa de förändringar jag ville göra på annons och styling. Hennes lokalkännedom och kontaktnät kring Johanneberg är strålande vilket underlättade försäljningen ytterligare."

Gibraltargatan 21D
5 jan 2024
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Victoria finns här: www.hittamaklare.se/victoria.wigerud
Victoria Wigeruds

Försäljningar