Lundin Om oss

företaget och våra tjänster

Lundin Fastighetsbyrå är ett väletablerat familjeföretag som gjort framgångsrika bostadsaffärer sedan starten 1979. Tack vare nöjda kunder har vi vuxit till en av Göteborgsområdets mest anlitade fastighetsbyråer. Hos oss arbetar närmare 50 kunniga och drivna personer.  Du tjänar på våra erfarenheter, kunskaper och resurser!

Därför Lundin Fastighetsbyrå

bästa exponering & personligt engagemang

För oss innebär Bästa Exponering framförallt två saker; Var vi marknadsför våra bostäder och hur vi marknadsför dem. Vi erbjuder en heltäckande exponering på internet, via direktutskick och via vårt breda köparregister. Vi lägger också mycket tid och energi på förberedelser, innan bostaden marknadsför, vilket vi tydligt ser påverkar försäljningsprocessen positivt. Vi samarbetar med ett fåtal utvalda stylister och fotografer för att kunna säkerställa att alla våra bostäder exponeras på bästa möjliga sätt, både på webben och i print. Vi har kunskapen och resurserna för att våra kunder ska få de allra bästa förutsättningarna för en riktigt bra försäljning.

Vad innebär det egentligen att ha ett Personligt Engagemang? Vi tycker att vara påläst, inhämta och presentera all relevant information till presumtiva köpare är det minsta man kan begära av en mäklare. Att ha ett personligt engagemang i varje försäljning innebär mer än så. För oss handlar det om kunskap, erfarenhet och att på ett genomtänkt och proaktivt sätt driva försäljningsprocessen framåt. Det handlar också om att ha tid och om att vara tillgänglig, men kanske framförallt om viljan att överträffa förväntningar!

här är vi verksamma

Våra mäklare är pålästa, kunniga och uppdaterade, speciellt inom sina respektive geografiska områden. Vill du veta vad din bostad är värd, hur prisutvecklingen eller intresset för att köpa i ditt område ser ut, så kontakta oss gärna.

I Göteborgsregionen finns vi lokalt i följande områden:
Innerstaden Västra Centrum Östra Centrum Västra Göteborg Östra Göteborg Örgryte Hisingen Torslanda Mölndal Härryda Kungsbacka Partille Lerum Marstrand/Kungälv

våra mäklare och säljstöd

På Lundin Fastighetsbyrå arbetar mäklaren med dig i alla delar genom hela försäljningsprocessen. Hos oss hittar du ett brett spann av erfarna mäklare.
Här finns både äldre och yngre mäklare samt till nästan lika delar kvinnor och män. För att du som köpare, säljare eller spekulant skall få en så bra service som möjligt har vi duktiga mäklarassistenter som stöttar mäklarna i deras dagliga arbete. Vi har en Kundvårdsansvarig som framförallt arbetar med Lundin Köparregister, där vi på ett effektivt sätt fångar upp våra spekulanters önskemål. Dessutom har vi en tillträdesgrupp som förbereder och säkerställer allt som rör tillträdet. Alla våra mäklare är medlemmar i branschorganisationen Mäklarsamfundet

Lundin Fastighetsbyrå samarbetar bland andra med gp.se, di.se, Hemnet, Blocket Bostad, Hittahem.se, Göteborgs Räddningsmission. För att läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter enligt GDPR, klicka här.