Lundin Snart till salu

Förbered din bostadsförsäljning

När man byter bostad är det mycket som ska stämma. Ofta är det en av de största och viktigaste affärerna man gör i livet. Funderar du på att sälja men har fortfarande inte hittat en ny bostad? Ofta går det snabbt när du väl hittar din nya bostad. Med vår tjänst Snart till salu förbereder vi din försäljning så att det bara är att trycka på knappen när du är redo för att sälja.

Vi tar fram allt underlag, fotograferar, producerar planritning och gör klart objektsbeskrivningen. Vi samlar på oss spekulanter, så att när det väl är dags för försäljningen har vi redan en rad värdefulla intressenter. Om du önskar kan vi marknadsföra bostaden via vårt Köparregister och vi kan även publicera bostaden som Snart till salu på vår hemsida, Hemnet.se samt på andra betydande bostadsportaler. På detta sätt skapar vi i ett tidigt skede ett intresse för din bostad.

Om du vill så ingår även rådgivning inför ditt bostadsköp. Det kan gälla prisstatistik, tyda besiktningsprotokoll eller årsredovisningar.

Första mötet

Hur ser marknadsläget ut? När är det bäst att sälja? Vad är bostaden värd? Vi har mäklare som är specialister på just ditt område. Vi ger förslag på försäljningsupplägg och upprättar en tidsplan. I samband med detta får du även en offert på mäklararvodet och vad som ingår i detta. Självklart förbinder du dig inte till att sälja och vi tar betalt endast om och när vi sålt din bostad.

Förberedelser

För oss är förberedelserna A och O, då de påverkar kvalitén på hela bostadsförsäljningen. Vi arbetar exklusivt med några få utvalda fotografer för att säkerställa att bilderna på din bostad sticker ut från mängden. Vi samarbetar också med duktiga stylister som erbjuder konsultation på hur du bäst förbereder bostaden inför fotografering och visning.

Lundin Köparregister

När du marknadsför din bostad som Snart till salu genom oss på Lundin Fastighetsbyrå matchas alltid din bostad mot vårt breda köparregister. Utifrån marknadens intresse börjar vi omgående att bearbeta potentiella köpare och erbjuder i samråd med dig en visning för intressenterna.

Marknadsföring

Du bestämmer själv i vilken takt och i vilka kanaler du vill synas med din bostad. Vi har möjlighet att publicera som Snart till salu på vår hemsida, Hemnet och på de andra betydande bostadsportalerna samt sociala medier. I våra sociala medier har vi möjlighet att rikta annonsen till rätt målgrupp och på så sätt få en bredare räckvidd. På detta sätt skapar vi i ett tidigt skede ett intresse för din bostad. Du har dessutom möjlighet att få löpande statistik på hur många som sett din bostad på våra marknadsplatser.

Köparrådgivning

Vi erbjuder även rådgivning och experthjälp inför ditt bostadsköp. Det kan exempelvis gälla prisstatistik, att tyda besiktningsprotokoll eller årsredovisningar.


Lundin Snart till salu passar dig som:

  • Vill vara förberedd den dagen du finner din nya bostad.
  • Vill scanna av marknaden och intresset för din nuvarande bostad, innan du bestämmer dig för att sälja.
  • Vill ha professionell rådgivning och hjälp inför kommande bostadsköp.

Är du intresserad och vill veta mer om tjänsten?

Välkommen att kontakta oss!

info@lundin.se031-17 22 60