Vinn Samsungs design-TV The Frame!

Funderar du på att sälja din bostad? Boka en kostnadsfri värdering av din bostad med oss på Lundin Fastighetsbyrå och ta samtidigt chansen att vara med i prisdragningen av Samsungs design-prisade TV The Frame i storlek 50 tum. Varje vecka belönar vi en slumpvist utvald kund med denna snygga och smarta TV.

Välkommen att fylla i dina uppgifter nedan, så kontaktar någon av våra mäklare dig inom kort!

VILLKOR

Prisdragningen sker 1 gång per vecka, under perioden 2021-01-21 t.o.m. 2021-04-01, och avser varje vecka 1 st Samsung The Frame 50’’ TV med tillhörande svart ram, värde ca 11 990 kr. Vinsten kan ej bytas ut mot kontanter eller liknande. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.
Prisdragningen gäller för dig som bor i något av Lundin Fastighetsbyrås verksamhetsområden och du kan bara delta i prisdragningen efter att en kostnadsfri värdering utförts av någon av våra mäklare, på plats i din bostad under ovan nämnda period. Prisdragningen inkluderar ej den som värderat sin bostad med oss på Lundin Fastighetsbyrå under de föregående 6 månaderna och gäller inte heller för den som redan har pågående uppdrag.