Snart till salu

Tidlöst renoverad femrumslägenhet med villakänsla

Annika Landqvist
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0704-55 22 78 annika.landqvist@lundin.se

Lundin Örgryte

Med Lundin Örgryte får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Örgryte Stomgata 32

5:a Örgryte

Kortfakta

Pris/Bud:
6 500 000 kr
Avgift:
4 940 kr/mån
Rum:
5 rum
Boarea:
ca 109 kvm
Biarea:
ca 35 kvm
Våning:
1/3, ej hiss
Byggår:
1944
Adress:
Örgryte Stomgata 32,
412 67 Göteborg

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på annika.landqvist@lundin.se.

I en välmående villafastighet belägen på Örgryte Stomgata nummer trettiotvå finner ni denna underbara bostad. Ett vackert hem som har de karaktäristiska detaljerna som förväntas men som känns modern med sina välgjorda renoveringar och lämnar en neutral bas att inreda efter. Öppen planlösning mellan fullutrustat kök signerat Kvik och ett generöst sällskapsrum med en fungerande öppen spis, och access mot ljuvlig altan och trädgård. Tre sovrum och helkaklat badrum med dusch på originalplan och ett rymligt sovrum eller allrum med klädkammare intill och ytterligare badrum en trappa ner. Fönster mot tre väderstreck och stora öppna ytor gör att ljuset flödar igenom hela bostaden. Ett hem att verkligen förälskas i!

Varmt välkomna till ett boende i en attraktiv stadsdel för er som vill bo i lugna kvarter med villakänslan och grönskan runtomkring, men som samtidigt önskar bekväma avstånd till hela stadens utbud av restauranger, nöjen, kultur och shopping. Omgivningarna erbjuder all den närservice som förväntas och vi har omedelbar närhet till kommunikationer som tar er till stadskärnan på några få minuter. Delsjön och Skatås ligger i närheten för en mer naturnära upplevelse och är perfekt för er som älskar promenader, löpning eller träning i andra former.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 6 500 000 kr

Avgift: 4 940 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Andel i föreningen är 39,74%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 1001.

Våningsplan: Våningsplan 1 av 3, ej hiss. Våningsplan 1 av 3.

Byggår: 1944.

Storlek: 5 rum och kök. Boarea ca 109 m², biarea ca 35 m².

Uppvärmning: Vattenburen fjärrvärme via radiatorer (friköpt anläggning).

Ventilation: Självdrag.

TV- och internetanslutning: TV: Ansluten till kabelnät.
Internet: Via kabel-TV, Gothnet alt. Boxer mfl.

Uteplats: Stor balkong i gavelläge.

Bilplats: Gratis parkering på gatan.

Övriga byggnader: I källarplan finns förråd samt gemensam tvättstuga.

Information Förening

Förening: BRF Stommen i Göteborg.

Allmänt om föreningen: Brf Stommen förvärvade fastigheten Göteborg Skår 13:10 år 2015 och består av ett flerbostadshus i två plan med källare och inredd vind. Föreningen upplåter tre lägenheter med bostadsrätt och en garageplats med hyresrätt. Fastigheten är friköpt.

Föreningens ekonomi: Föreningens ekonomi är god med en total belåning på ca 1 800 000kr. Den ekonomiska förvaltningen sköts av Fastighetspartner.

Kommande/gjorda renoveringar: Fastigheten är i gott skick.
2015: Nytt tak, dränering, ommålning av söderfasad samt nya fönster på söderfasaden.

Örgryte

Snickarglädje, skogspromenader och storstadspuls


Välkommen till Örgryte, ett genuint och klassiskt område med lång historia! Här bor man lummigt och avskilt men ändå centralt, i ett område med blandad bebyggelse bestående av villor och flerbostadshus från olika epoker. Karaktäristiskt för stadsdelen är alla de ståtliga trähusen med pampiga och omsorgsfullt arbetade entréer, många omgärdade av prunkande trädgårdar och högväxta träd. Göteborgs evenemangsstråk startar vid Liseberg och Universeum, dit man snabbt tar sig. I de egna kvarteren finns bland annat mataffärer och restauranger och i angränsande Focus-huset finns ett brett utbud av butiker. Det stora Delsjöreservatet och Skatås Motionscentral är en stor tillgång för Örgryteborna.

I Örgryte lever du ett aktivt storstadsliv med grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Counter