Annika

Annika Landqvist

Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 78 annika.landqvist@lundin.se

Att alltid leverera en trygg affär med hög servicenivå och tillgänglighet för både köpare och säljare är för mig en självklarhet, min ambition som er mäklare är att kunna skräddarsy den absolut bästa lösningen utifrån er bostad och er unika situation, vilka jag har alla verktyg för med Lundin Fastighetsbyrå i ryggen. Jag lägger ner mycket tid och engagemang i varje försäljningsprocess och målsättningen är att alltid överträffa era förväntningar och att på ett noggrant genomtänkt och proaktivt sätt driva försäljningsprocessen framåt och skapa de bästa förutsättningarna för att nå högsta möjliga slutpris.

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Göteborg sedan år 2011 och med mycket erfarenhet i bagaget arbetar jag idag nästan uteslutande på rekommendationer. Jag startade min mäklarkarriär på en annan mäklarbyrå där jag fick ta emot priser som både Årets Mäklare i Göteborgs Innerstad och Årets Kvalitetsmäklare med högst kundnöjdhet i bolaget. Kundnöjdheten är det jag värnar om allra mest, jag älskar och är otroligt stolt över mitt yrke. För mig är det mycket mer en livsstil än bara ett jobb.
Primärt arbetar jag i Innerstaden där jag även bor, mitt emellan Vasa och Linné. Men jag har glädjen att kunna följa mina kunder och förmedlar både bostadsrätter och villor i hela Stor-Göteborg.

Välkommen att kontakta mig!

Vänlig hälsning,
Annika
Jag vill bli kontaktad av Annika
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"Annika kommer vara den mäklaren jag kommer rekommendera till alla jag känner som ska välja att sälja sin bostad i framtiden. Ger ett stort förtroende samt imponerande insatts i detta tuffa klimat. Kände mig lugn och trygg med henne genom hela processen. "

Rundbäcksgatan 4
21 feb 2024

"Annika är fantastisk! Jag kan verkligen rekommendera henne till andra som ska sälja i framtiden. Jag kände mig mycket trygg i hennes kapabla händer. "

Annebergsvägen 715
24 jan 2024

"Otrolig! "

Stenbocksgatan 9
12 jan 2024

"Annika lyssnade verkligen på hur vi ville ha det. Hon var enormt engagerad och lyckades hitta perfekt köpte till våran bostad. För oss var det viktigt att affären gick så smidigt som möjligt och Annika fixade exakt det. Dessutom ett väldigt bra pris - vi är oerhört nöjda och skulle varmt rekommendera henne vidare. Tack Annika!"

Nordhemsgatan 69B
24 nov 2023

"Vi rekommenderar Annika varmt! Vi både köpte och sålde lägenheter via Annika. Allt gick snabbt och smidigt. Trots dessa tuffa tider. Hon är verkligen väldigt engagerad, kunnig och inger ett stort förtroende. Vi är väldigt nöjda! "

Lasarettsgatan 6
24 nov 2023

"Tack Annika för att hjälp och allt stöd. Tack vare dig så blev det en väldigt bra upplevelse att sälja och funkade hus smidigt som helst!"

Smögengatan 10
23 nov 2023
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Annika finns här: www.hittamaklare.se/annika.landqvist
Annika Landqvists

Försäljningar