Annika

Annika Landqvist

Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 78 annika.landqvist@lundin.se

Att alltid leverera en trygg affär med hög servicenivå och tillgänglighet för både köpare och säljare är för mig en självklarhet, min ambition som er mäklare är att kunna skräddarsy den absolut bästa lösningen utifrån er bostad och er unika situation, vilka jag har alla verktyg för med Lundin Fastighetsbyrå i ryggen. Jag lägger ner mycket tid och engagemang i varje försäljningsprocess och målsättningen är att alltid överträffa era förväntningar och att på ett noggrant genomtänkt och proaktivt sätt driva försäljningsprocessen framåt och skapa de bästa förutsättningarna för att nå högsta möjliga slutpris.

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Göteborg sedan år 2011 och med mycket erfarenhet i bagaget arbetar jag idag nästan uteslutande på rekommendationer. Jag startade min mäklarkarriär på en annan mäklarbyrå där jag fick ta emot priser som både Årets Mäklare i Göteborgs Innerstad och Årets Kvalitetsmäklare med högst kundnöjdhet i bolaget. Kundnöjdheten är det jag värnar om allra mest, jag älskar och är otroligt stolt över mitt yrke. För mig är det mycket mer en livsstil än bara ett jobb.
Primärt arbetar jag i Innerstaden där jag även bor, mitt emellan Vasa och Linné. Men jag har glädjen att kunna följa mina kunder och förmedlar både bostadsrätter och villor i hela Stor-Göteborg.

Välkommen att kontakta mig!

Vänlig hälsning,
Annika
Jag vill bli kontaktad av Annika
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"Oerhört engagerad o tillmötesgående på alla sätt. Bättre mäklare går ej att få. Helt nöjd."

Iskällareliden 15A
13 dec 2022

"En stor trygghet med Annika vid rodret före, genom och efter försäljningen."

Falkenbergsgatan 9A
3 nov 2022

"Annika är helt suverän på alla sätt, lyhörd, proffsig o ödmjuk. Hon höll mig mkt bra informerad i dessa svåra tider! Hon sålde lght till mig 2017 o visade samma styrkor då med stor flexibilitet!"

Falkenbergsgatan 13B
28 sep 2022
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Annika finns här: www.hittamaklare.se/annika.landqvist
Annika Landqvists

Försäljningar