Annika

Annika Landqvist

Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 78 annika.landqvist@lundin.se

Att alltid leverera en trygg affär med hög servicenivå och tillgänglighet för både köpare och säljare är för mig en självklarhet, min ambition som er mäklare är att kunna skräddarsy den absolut bästa lösningen utifrån er bostad och er unika situation, vilka jag har alla verktyg för med Lundin Fastighetsbyrå i ryggen. Jag lägger ner mycket tid och engagemang i varje försäljningsprocess och målsättningen är att alltid överträffa era förväntningar och att på ett noggrant genomtänkt och proaktivt sätt driva försäljningsprocessen framåt och skapa de bästa förutsättningarna för att nå högsta möjliga slutpris.

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Göteborg sedan år 2011 och med mycket erfarenhet i bagaget arbetar jag idag nästan uteslutande på rekommendationer. Jag startade min mäklarkarriär på en annan mäklarbyrå där jag fick ta emot priser som både Årets Mäklare i Göteborgs Innerstad och Årets Kvalitetsmäklare med högst kundnöjdhet i bolaget. Kundnöjdheten är det jag värnar om allra mest, jag älskar och är otroligt stolt över mitt yrke. För mig är det mycket mer en livsstil än bara ett jobb.
Primärt arbetar jag i Innerstaden där jag även bor, mitt emellan Vasa och Linné. Men jag har glädjen att kunna följa mina kunder och förmedlar både bostadsrätter och villor i hela Stor-Göteborg.

Välkommen att kontakta mig!

Vänlig hälsning,
Annika
Jag vill bli kontaktad av Annika
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"Bästa Annika! Kommer aldrig sälja med någon annan än henne i framtiden."

Alfhemsgatan 7
1 jun 2023

"Fantastisk mäklare aldrig varit med om liknande i tidigare förhandlingar m.m så otroligt nöjd även över priset hon lyckades få till i dessa tuffa tider. Kan varmt rekommendera Annika till folk som har planer att sälja. Otroligt lyhörd och engagerad, stor koll på allt runt om kring. Mvh Stefan."

Fornborgsgatan 31
8 apr 2023

"Tydlig, social och inte tillgjord. Höll oss välinformerade och anpassade kommunikationssättet enligt önskemål. Öppen för att visa lägenheten vid fler tillfällen än bokade visningar. Överlag en mycket positiv upplevelse - rekommenderar Annika starkt. "

Chalmersgatan 16
31 mar 2023

"Snabb och smidig försäljning. Vi hade en hög förväntan på Annika, som hon inte bara levde upp till utan överträffade markant! Vi är mycket nöjda! "

Haga Kyrkogata 16B
29 mar 2023

"Är såå nöjda från start till mål. Fokuserad, målinriktad och alltid ett leende på läpparna. Rekommenderar absolut Annika när ni ska sälja er bostad. "

Ångaren Ernas gata 6
5 mar 2023

"Oerhört engagerad o tillmötesgående på alla sätt. Bättre mäklare går ej att få. Helt nöjd."

Iskällareliden 15A
13 dec 2022
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Annika finns här: www.hittamaklare.se/annika.landqvist
Annika Landqvists

Försäljningar