Annika Landqvist

Fastighetsmäklare & Partner
0704-55 22 78 annika.landqvist@lundin.se

Att alltid leverera en trygg affär med hög servicenivå och tillgänglighet för både köpare och säljare är för mig en självklarhet, min ambition som er mäklare är att kunna skräddarsy den absolut bästa lösningen utifrån er bostad och er unika situation, vilka jag har alla verktyg för med Lundin Fastighetsbyrå i ryggen. Jag lägger ner mycket tid och engagemang i varje försäljningsprocess och målsättningen är att alltid överträffa era förväntningar och att på ett noggrant genomtänkt och proaktivt sätt driva försäljningsprocessen framåt och skapa de bästa förutsättningarna för att nå högsta möjliga slutpris.
Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Göteborg sedan år 2011 och med mycket erfarenhet i bagaget arbetar jag idag nästan uteslutande på rekommendationer. Jag startade min mäklarkarriär på en annan mäklarbyrå där jag fick ta emot priser som både Årets Mäklare i Göteborgs Innerstad och Årets Kvalitetsmäklare med högst kundnöjdhet i bolaget. Kundnöjdheten är det jag värnar om allra mest, jag älskar och är otroligt stolt över mitt yrke. För mig är det mycket mer en livsstil än bara ett jobb.
Primärt arbetar jag i Innerstaden där jag även bor, mitt emellan Vasa och Linné. Men jag har glädjen att kunna följa mina kunder och förmedlar både bostadsrätter och villor i hela Stor-Göteborg.

Ett urval av mina försäljningar