Annika

Annika Landqvist

Fastighetsmäklare & Senior Partner
0704-55 22 78 annika.landqvist@lundin.se

Att alltid leverera en trygg affär med hög servicenivå och tillgänglighet för både köpare och säljare är för mig en självklarhet, min ambition som er mäklare är att kunna skräddarsy den absolut bästa lösningen utifrån er bostad och er unika situation, vilka jag har alla verktyg för med Lundin Fastighetsbyrå i ryggen. Jag lägger ner mycket tid och engagemang i varje försäljningsprocess och målsättningen är att alltid överträffa era förväntningar och att på ett noggrant genomtänkt och proaktivt sätt driva försäljningsprocessen framåt och skapa de bästa förutsättningarna för att nå högsta möjliga slutpris.

Jag har arbetat som fastighetsmäklare i Göteborg sedan år 2011 och med mycket erfarenhet i bagaget arbetar jag idag nästan uteslutande på rekommendationer. Jag startade min mäklarkarriär på en annan mäklarbyrå där jag fick ta emot priser som både Årets Mäklare i Göteborgs Innerstad och Årets Kvalitetsmäklare med högst kundnöjdhet i bolaget. Kundnöjdheten är det jag värnar om allra mest, jag älskar och är otroligt stolt över mitt yrke. För mig är det mycket mer en livsstil än bara ett jobb.
Primärt arbetar jag i Innerstaden där jag även bor, mitt emellan Vasa och Linné. Men jag har glädjen att kunna följa mina kunder och förmedlar både bostadsrätter och villor i hela Stor-Göteborg.

Välkommen att kontakta mig!

Vänlig hälsning,
Annika
Jag vill bli kontaktad av Annika
Utlåtanden

Vad säger säljarna?

"Annika var så lätt att arbeta med. Hon är saklig, proffsig och rak. Dessutom glad och trevlig vilket underlättar i säljstressen. "

Drottninggatan 14
19 maj 2024

"Annika är en engagerad och pålitlig mäklare som gör sitt yttersta för att vi som säljare ska vara nöjda! Vi kunde inte ha valt en bättre mäklare! "

Linnégatan 39B
18 maj 2024

"I highly recommend Annika as broker since she is dedicated and thorough through the whole process, and explained every question we have, regarding previous 2 buying experience, this is the absolutely the best!"

Fjärde Långgatan 17
17 maj 2024

"Annika är smart, påläst, lätt att ha att göra med och oerhört kunnig. Utan ett tvekan ett proffs inom sitt gebit. Till det kommer att hon dessutom är fantastiskt trevlig. Jag rekommenderar starkt Annika och kommer så göra till alla som behöver en mäklare i framtiden."

Andra Långgatan 8C
3 maj 2024

"Professionell. Lättillgänglig. Lyhörd. Mycket lätt att samarbeta med. Gav det där extra man söker hos en mäklare. "

Nordhemsgatan 70B
3 maj 2024

"Annika är en enormt professionell mäklare. I dessa tider är det viktigt med en mäklare som är kommunikativ, erfaren, människokännare och vass på att förhandla och det är verkligen Annika! Vi kommer aldrig att välja en annan mäklare, hon är verkligen av dem bästa. "

Fridhemsgatan 18A
9 apr 2024
Källa: HittaMäklare
Fler utlåtanden om Annika finns här: www.hittamaklare.se/annika.landqvist
Annika Landqvists

Försäljningar