Snart till salu

Gavellägenhet med stor inglasad balkong & gemensam takterrass

Anders Pettersson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0704-55 22 72 anders.pettersson@lundin.se

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Penselgatan 10

2:a Kvillebäcken

Kortfakta

Pris/Bud:
2 595 000 kr
Avgift:
3 174 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 50,6 kvm
Våning:
2/10, hiss
Byggår:
2016
Adress:
Penselgatan 10,
417 23 Göteborg
Intresserad av denna bostad - Anders
Intresserad av denna bostad - Anders

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på anders.pettersson@lundin.se.

På Penselgatan 10 som ligger precis intill Kvillebäcksparken ligger denna välplanerade tvåa med härligt gavelläge och stor inglasad balkong. Genomgående stilrena materialval, generös takhöjd om ca 2,60 m och hög standard med golvvärme i hela lägenheten. Tidlöst kök med energieffektiva vitvaror. Rymligt sovrum med goda förvaringsmöjligheter. Stort helkaklat badrum med egen tvättavdelning. Föreningen har en stor gemensam takterrass med underbar utsikt över Göteborg.

Kvillebäcken är en ny stadsdel i Göteborg som ligger bra till på alla tänkbara sätt med all service på nära håll. Mellan de nybyggda husen blandas små mysiga gårdsgator med breda avenyer, pocketparker, torg och grönområden. Här bor man centralt, endast en hållplats från Nordstan med buss och två hållplatser med spårvagn och med praktiskt cykelavstånd till stan. Backaplans köpcentrum och knutpunkten för kollektivtrafiken nås på bara några minuter. Även Kville Saluhall ligger inom kort gångavstånd. Det är inte heller långt till kajerna längs med Norra Älvstranden samt fina naturområden som Ramberget, Flunsåsparken och Slätta damm.

Rumsbeskrivning: Lägenhetens 50,62 kvm är disponerade enligt följande:

Inne i bostaden möts man av en hall plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i fyra garderober och ett städskåp. Lägenheten har genomgående ekparkett med golvvärme och vitmålade väggar.

Från hallen kommer man vidare in i köket som ligger i en passage mot vardagsrummet. Köket har klassiska materialval med köksinredning i vitt, bänkskiva i mörkgrå laminat och vitt kakel i rak liggande sättning. Energieffektiva vitvaror i rostfritt utförande som utgörs av glaskeramikhäll, inbyggnadsugn, fläkt, inbyggnadsmikro, diskmaskin samt kyl med frys.

Vardagsrummet har ett härligt gavelläge med ljusinsläpp från två väderstreck och dubbeldörrar i glas ut till lägenhetens balkong. Balkongen är inglasad och har trätrall som ger en ombonad känsla. Vardagsrummet kan inredas med soffa och matsalsbord.

Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord. Goda förvaringsmöjligheter i en hel garderobsvägg med dörrar i spegelglas. Ett dubbelfönster bidrar med ljusinsläpp.

Välplanerat badrum med grått klinkergolv och vita helkaklade väggar. Badrummet har behaglig golvvärme och inredningen består av wc, handfatskommod, spegel med belysning, väggskåp samt duschhörna med vikdörr i frostat glas. Här finns även en tvättavdelning med arbetsyta, överskåp samt tvättmaskin och torktumlare. Ett smalt fönster bidrar med ljusinsläpp och vädringsmöjlighet.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 2 595 000 kr

Avgift: 3 174 kr/mån. I avgiften ingår värme, kallvatten och tv. Varmvatten och el debiteras av föreningen efter faktisk förbrukning.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 138 kr och en pantsättningsavgift om 455 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,7362%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: B1105/1105.

Våningsplan: Våningsplan 2 av 10, hiss finns. Våningsplan 2 av 10.

Byggår: 2016.

Storlek: 2 rum och kök. Boarea ca 50,6 m².

Uppvärmning: Fjärrvärme och vattenburen golvvärme.

Ventilation: Mekanisk till- och frånluft med värmeåtervinning.

TV- och internetanslutning: TV: TV genom fiber, grundutbud av TV-kanaler ingår månadsavgiften. Internet: Bredband/telefoni/mer TV: Varje lägenhetsinnehavare tecknar separat abonnemang. Kostnader gällande extratillval utav TV, Telefoni och Bredband finns på www.bredbandsbolaget.se alternativt 0770 777 000.

Bilplats: Under huset och innergården finns ett garage med 44 platser. Kostnad för garageplats ca 1000 kr/mån.

Övriga byggnader: Till lägenheten hör ett källarförråd. Gemensamma cykelförråd i källaren.

Information Förening

Förening: Brf Kvillebäcksparken.

Allmänt om föreningen: Brf Kvillebäcksparken bildades 2009 och den ekonomiska planen registrerades 2015. Föreningen består av fyra flerbostadshus, med adress Penselgatan 10, Solventilsgatan 4 och Långängen 1A-B, som utgörs av 121 lägenheter som upplåts med bostadsrätt. Kvarteret uppförs i enlighet med kraven på Miljöbyggnad Silver. Det innebär hus med höga energikrav och låga driftskostnader. Husen uppfördes av Ivar Kjellberg och var inflyttningsklara 2016.

Gemensamma utrymmen: Till lägenheten hör ett källarförråd. Gemensamma cykelförråd i källaren.

Föreningens ekonomi: Den ekonomiska förvaltningen administreras av SBC.

Försäkring: Fastigheten är fullvärdesförsäkad via Trygg-Hansa. Ansvarsförsärking ingår för styrelsen samt ett kollektiv bostadsrättstillägg ingår för lägenheterna.

Kommande/gjorda renoveringar: Inget större underhåll inplanerat då husen är nybyggda.

Parkering: Under huset och innergården finns ett garage med 44 platser. Kostnad för garageplats ca 1000 kr/mån. I dagsläget är det kö.

TV och bredband: TV genom fiber, grundutbud av TV-kanaler ingår månadsavgiften. Bredband/telefoni/mer TV: Varje lägenhetsinnehavare tecknar separat abonnemang. Kostnader gällande extratillval utav TV, Telefoni och Bredband finns på www.bredbandsbolaget.se alternativt 0770 777 000.

Gårdsplats: Grönskande innergård och i hus B finns en stor takterrass om ca 60 kvm med underbar utsikt över Göteborg. På terrassen finns bänkar, solstolar, gasolgrill samt en del växter.

Övrigt: Föreningen accepterar delat ägande mellan barn och förälder med ägarandelar 10/90. Juridisk person accepteras inte som medlem. Andrahandsuthyrning måste godkännas av styrelsen. Varmvatten och el debiteras av föreningen efter faktisk förbrukning.

Centrala Hisingen - Kvillebäcken

bekvämt boende, god service och gröna oaser


Centrala Hisingen består av flera mindre områden såsom Brämaregården, Kvilletorget,
Kyrkbyn och Lundby. Området präglas idag av nytänkande och framtidsvisioner och erbjuder ett rikt utbud av kulturliv, skolor, föreningsliv och affärsverksamheter.

I kvarteren finns närbutiker, matställen och frisörer, ofta samlade kring mindre torg.
Kville Saluhall vid Vågmästareplatsen erbjuder allt från frukt och grönt till lokala delikatesser och smaker från när och fjärran. Saluhallen är en populär mötesplats för kringboende i alla åldrar. Backaplan är det stora shoppingcentret i området. Utöver stormarknader finns här träningsställen och restauranger.

Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park och Flunsåsparken. I den stora Hisingsparken och Slätta Damm finns härliga strövområden, promenadvägar och motionsslingor. Uppifrån Ramberget får man en hänförande utsikt över staden och skärgården.

Kommunikationerna i området är mycket goda. På bara ett par minuter når man Göteborgs centrum. Det finns även gott om gång- och cykelvägar att ta sig fram på.

Centrala Hisingen inbjuder till ett bekvämt boende i storstaden nära vacker grönska och med havet på behändigt avstånd. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning