Ditt nästa steg i karriären?

Hos oss på Lundin Fastighetsbyrå arbetar vi tillsammans i en trivsam miljö på ett stort kontor mitt i Vasastaden, Göteborg. Här arbetar närmare 40 kunniga och drivna personer i ett högt tempo med ett tydligt fokus på resultat och kundnöjdhet.

Med hög servicenivå, stor trivsel och marknadens bästa villkor stoltserar vi med lägst personalomsättning i branschen. Vårt starka varumärke och framgångsrika koncept sticker ut, och har därför lockat många av Göteborgs bästa mäklare att ta nästa steg i karriären hos oss. Vi skiljer ut oss då vi sedan ett par år tillbaka erbjuder branschens bästa partnersystem för våra mäklare, läs mer om Lundin Partner här.

Står du i begrepp att påbörja studier till fastighetsmäklare? Eller är du kanske mitt i eller i slutet av dina studier och behöver praktik? Du kanske rentav har jobbat några år och vill ta nästa steg i karriären? Vi söker alltid efter nya kollegor vars ambitioner matchar våra.

Välkommen att kontakta oss!
Vi behandlar givetvis din ansökan konfidentiellt.

Nedan hittar du våra lediga tjänster.

Koordinator Östra Göteborg: Partner, Mäklare Västra Centrum: Partner, Mäklare Hisingen: Partner, Mäklare Övriga tjänster:Trainee

Du kan även kontakta oss direkt på jobb@lundin.se.