Feng Shui-inspirerat boende med stor balkong mot innergården

Anders Pettersson
ansvarig mäklare

Lundin Hisingen

Med Lundin Hisingen får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Borstbindaregatan 19

2:a Kvillebäcken

Kortfakta

Pris/Bud:
2 800 000 kr
Avgift:
3 490 kr/mån
Rum:
2 rum
Boarea:
ca 55 kvm
Våning:
2/5, hiss
Byggår:
2018-2019
Adress:
Borstbindaregatan 19,
417 22 Göteborg

Beskrivning

Välkomna till Borstbindaregatan 19 och Brf Origo som är Kvillebäckens sista projekt! Här finner ni ett Feng Shui-inspirerat boende mitt emot Kville saluhall. Lägenheten har bra materialval som standard och utöver det har även en del tillval gjorts. Yteffektiv tvåa med trivsamma sällskapsytor, generösa fönsterpartier och stor balkong om ca 13 kvm. Hela lägenheten vetter mot den Feng Shui inspirerade innergården vilket ger lugn och ro. Kök från Marbodal med energieffektiva vitvaror, rofyllt sovrum som ligger avskilt från sällskapsytorna samt helkaklat badrum med kombimaskin.

Beräknad inflyttning är våren 2019.

Kvillebäcken är en ny stadsdel i Göteborg som ligger bra till på alla tänkbara sätt med all service på nära håll. Mellan de nybyggda husen blandas små mysiga gårdsgator med breda avenyer, pocketparker, torg och grönområden. Här bor man centralt, endast en hållplats från Nordstan med buss och två hållplatser med spårvagn och med praktiskt cykelavstånd till stan. Backaplans köpcentrum och knutpunkten för kollektivtrafiken nås på bara några minuter. Även Kville Saluhall ligger inom kort gångavstånd. Det är inte heller långt till kajerna längs med Norra Älvstranden samt fina naturområden som Ramberget, Flunsåsparken och Slätta damm. För den som är badsugen når man salta bad på 25 minuter med buss.

Rumsbeskrivning: Lägenhetens 55 kvm disponeras enligt följande:

Inne i bostaden möts man av en hall med plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter i två garderober och ett städskåp. Lägenheten har genomgående ekparkett och vitmålade väggar.

Trivsamma sällskapsytor med ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Här kan man inreda med soffa, matplats och övrigt möblemang. Halvöppen planlösning mot köket.

Köket har köksinredning i vitt från Marbodal med rostfria handtag, laminatbänkskiva i ek och stänkskydd i vitt matt kakel. Energieffektiva vitvaror i rostfritt utförande som utgörs av glaskeramikhäll, fläktkåpa, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro, integrerad diskmaskin samt kyl med frys. Från köket nås lägenhetens generösa balkong om ca 13 kvm som har plats för långbord och vetter mot den Feng Shui inspirerade innergården vilket ger lugn och ro.

Sovrummet ligger avskilt från sällskapsytorna och har två fönster som vetter mot den rofyllda innergården. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande sängbord samt förvaringsmöjligheter i en garderob och ett linneskåp.

Välplanerat badrum med svart klinkergolv och helkaklade väggar i vitt matt kakel. Inredningen består av wc, handfatskommod och spegelskåp i svart ek samt duschhörna med rundade vikdörrar i frostat glas. Här finns även en kombinerad tvättmaskin/torktumlare med arbetsyta och väggskåp ovan.

Information Ekonomi

Pris/Bud: 2 800 000 kr

Avgift: 3 490 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten & Telia Triple Play.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 138 kr och en pantsättningsavgift om 455 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 0,7686%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: 2B-1103.

Våningsplan: Våningsplan 2 av 5, hiss finns.

Byggår: 2018-2019.

Storlek: 2 rum och kök, varav 1 sovrum. Boarea ca 55 m². Areauppgifter enligt den ekonomiska planen.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: FTX.

TV- och internetanslutning: TV: Telia triple play (tv, bredband & IP-telefoni) ingår i avgiften.

Uteplats: Stora balkong som har gott om plats för ett långbord med många sittande. Balkongen vetter mot den Feng Shui inspirerade innergården vilket ger lugn och ro.

Bilplats: Föreningen förfogar över 48 bilplatser och 3 MC-platser i garage under huset och gården. Kostnad för garageplats för bil är ca 1250 kr/mån och MC ca 650 kr/mån.

Övriga byggnader: Lägenhetsförråd i källarplan med lägenhetsnumret. Barnvagns- och rullstolsrum finns i respektive uppgång. Gemensamt cykelförråd finns i källaren på hus 3 samt i garaget. Innergård kommer anläggas med cykelparkering, grönytor och gångbanor.

Information Förening

Förening: Brf Origo.
Föreningen tillåter delat ägande: Ej angiven.
I föreningen finns 113 st lägenheter och 2 st lokaler.

Allmänt om föreningen: Brf Origo äger fastigheten Brämaregården 61:8 varpå man uppför tre lamellhus. Föreningen kommer bestå av totalt 113 bostadsrätter och två lokaler. Inflyttning beräknas ske preliminärt vintern 2018/ våren 2019. Byggnadsprojektet genomförs på totalentreprenad av Bonava Sverige AB.

Hisingen

Kajpromenader, storstadsliv och vacker naturVälkommen till Hisingen, Sveriges femte största ö! Hisingen utgör en stor del av Göteborgs kommun och här finns flera olika bostadsområden varav Lindholmen, Sannegårdshamnen, Eriksberg, Kvillebäcken, Backa, Lundby, Hisings Backa, Gerrebacka, Hisings Kärra och Tuve är några. Området i stort präglas av nytänkande, framtidsvisioner och utveckling och bostäderna här är en blandning av äldre villor, nybyggnationer, rad- och kedjehusområden samt flerbostadshus. Serviceutbudet är mycket stort och här finns både kvartersbutiker och större köpcentrum. Utmed kajerna på Norra Älvstranden finns fina promenadstråk, småbåtshamnar och ett stort utbud av mysiga caféer och restauranger. Vackra grönområden och parker är exempelvis Rosenparken, Keillers park, Flunsåsparken, den stora Hisingsparken och Slätta Damm. Kommunikationerna är mycket goda och man tar sig lätt fram i staden med båt, buss eller spårvagn. Det finns även gott om gång- och cykelvägar.

På Hisingen lever du ett aktivt storstadsliv med både havet och grönskan på nära håll. Här finns alla förutsättningar att trivas!

Planritning

Counter