Snart till salu

nyproducerad med många tillval och enastående utsikt

Emelie Tolinsson
ansvarig mäklare
Fastighetsmäklare, Partner
0730-91 68 75 emelie.tolinsson@lundin.se

Lundin Mölndal

Med Lundin Mölndal får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Kvarnbygatan 33

3:a Mölndal / Kvarnbyn

Kortfakta

Avgift:
4 125 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 79 kvm
Byggår:
2016
Adress:
Kvarnbygatan 33,
431 34 Mölndal

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på emelie.tolinsson@lundin.se.

Välkommen till Kvarnbyterrassen i populära Mölndals Kvarnby. Här i anrika Kvarnbyn har det skapats omsorgsfullt utformade bostäder med högt läge och utsikt över vackra Störtfjället och södra Mölndal. Denna nyproducerade kvadratsmarta trea har öppna sociala ytor, praktisk vardagrsum och kök i L-form, generösa fönsterpartier samt stor söderbalkong. Man har med omsorg satsat på många exklusiva tillval och lägenheten är långt ifrån standardutförande. Stilrent vitt Marbodalkök med kvalitativa vitvaror från Husqvarna samt helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare. Insynsskyddat och soldränkt läge på balkongen med fantastisk utsikt! I föreningen finns en gemensam takterrass.

Att bo intill Kvarnbyns unika miljö är få förunnat. Det småskaliga och gemytliga genomsyrar livet här, samtidigt som man har nya Mölndals innerstad på bekvämt avstånd. Kvarnbyn skiljer sig från omgivande stadsdelar genom sin gamla bebyggelse och den brusande Mölndalsån som forsar ner längs sluttningen mellan husen. Här kan man gå ner till Kvarnby Bageri och köpa nybakat bröd på morgonen eller äta en middag på charmiga Kråkans Krog. Trots små stadskänslan får du promenadavstånd till Mölndals innerstad och den nya gallerian med ett 70-tal butiker, restauranger och caféer. Goda kommunikationer med bussar från Gamla Torget, tåg från Mölndals station eller spårvagn från Mölndals centrum som snabbt tar dig in till centrala Göteborg på bara 13 min. Promenadvägar med fina naturområden finns i närheten medan Gunnebo Slott, badsjöarna Stensjön och Rådasjön ligger inom kort avstånd.

Beskrivning av interiör: Beskrivning av interiör

Nu erbjuds ett av Kvarnbyns bästa lägen och helt fria läge, där man lever i princip insynsskyddat och med slående panoramautsikt över Kvarnbyn och Mölndals centrum från den härliga balkongen. Denna pärla till bostad disponeras enligt följande;

Innanför entrén möts vi av en inbjudande hall som erbjuder både avhängning och förvaring i stor skjutdörrsgarderob med spegeldörr. Lite längre fram finns även en rymlig walk-in-closet med elfasystem. Hallen rymmer en dekorativ mindre hallmöbel. Genomgående för hela bostaden är väggar målade i vitt och längs golvet löper en parkett i vaniljmatt ek, vilket inger en känsla av rymd och ljus samt ger en god bas att inreda utefter.

Bostadens hjärta och naturliga samlingsplats för hela familjen är vardagsrummet och köket, vilka är integrerade med varandra i en öppen och social planlösning. Ytan är enkel att möblera med både soffgrupp och matplats. Stora fönsterpartier släpper in rikligt med ljus. Från rummet når man en väl tilltagen balkong i sydvästläge och med ett smidesräcke av galvat stål. Här strålar solen från förmiddag till kväll.

Köket från Marbodal andas kvalité och har bredare stomme för maximal förvaring samt är fullt maskinellt utrustat med fin maskinpark från Husqvarna. Här finns induktionshäll, integrerad rostfri ugn och micro i arbetshöjd, integrerad diskmaskin och både kyl och frys i fullhöjd. Många skåp och lådor ger god förvaring för kökets alla redskap, push and open funktion på överskåpen samt vid ugn. Diskhon är underlimmad i den väldisponerade svarta arbetsbänken. Matplatsen tar enkelt 6-8 st gäster. Bjud familj och vänner på en god middag, garanterat uppgjort för succé med en magisk utsikt!

Master bedrom nås från hallen/vardagsrummet. Gott om förvaring erbjuds i en garderobsvägg med skjutdörrar. Här ryms med enkelhet en dubbelsäng med tillhörande sängbord. För den som önskar ryms även kompletterande förvaringsmöbler. Fin fondvägg som ger en harmonisk känsla i rummet. Båda sovrummen har vy mot en lugn "innergård".

Det andra och mindre sovrummet ligger alldeles intill. Det kan med fördel användas som barnrum eller varför inte som gästrum/arbetsrum. Även här finns förvaring i platsbyggda garderober.

Badrummet är lyxigt och generöst i storlek. Väggarna är består av italienskt kakel 600x300 i mörkgrått och samsas med ett smakfullt klinkergolv i ljusgrått. En hörndusch med väggar i glas och takdusch, wc, ett bredare handfat med kommod och handdukstork håller alla samma höga standard. Samtliga av märket Svedbergs. Badrummet har även en praktisk tvättavdelning med både tvättmaskin och torktumlare á 8kg från Husqvarna. Ovanliggande arbetsyta och förvaring. Sex spotlights berikar rummet.

Lägenheten har, förutom uppdaterat kök, vitvaror och badrum dessutom uppdaterat en mängd materialval från standard och exempel på detta är alla innerdörrar som är mer ljudisolerade, vita lister, extra kontaktuttag - detta är genomgående för alla rum.

Till lägenheten hör ett källarförråd.

Information Ekonomi

Avgift: 4 125 kr/mån. Varmvattentillägg:
Denna post faktureras på samma avi som avgiften, men går under fliken driftkostnader och är inte inkluderad i månadsavgiften. Bredband tillkommer på 200kr/månad, som aviseras med avgiften.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 138 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 445 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 1,2409%. Andel av årsavgift är 1,24095%.

Driftkostnad: Driftkostnaden är ca 589 kr/mån. Fördelas enligt följande: försäkring 150 kr, hushållsel 250 kr och övrigt 189 kr.
Varmvatten (under fliken övrigt) baseras på förbrukning och faktureras med avgiften.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: D1101/1101.

Byggår: 2016.

Storlek: 3 rum, varav 2 sovrum. Boarea ca 79 m². Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Ventilation: FTX-system (Mekanisk till- och frånluft).

TV- och internetanslutning: TV: Tv och bredband via comhem, detta ingår i avgiften.

Bilplats: Garageplats. Går att hyra för 900 kr/mån.

Information Förening

Förening: Brf Kvarnbyterrassen.

I föreningen finns 82 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Kvarnbyterrassen
Med ett högt läge i Mölndal kan Brf Kvarnbyterrassen erbjuda ett modernt boende med fantastiska utblickar över omgivningen. Närheten till Kvarnbyns genuina miljöer med sitt forsande vatten, Gamla Torgets service och närheten till kollektivtrafik.

Föreningen består av 82 lägenheter, samt 9 lgh i ett LSS-boende. Under/bakom huset finns även ett 4-vån garage innehållande 194 p-platser där Brf Kvarnbyterrassen har 88 p-platser.

Parkering: Garage finns med totalt 88 platser som tillhör brf Kvarnbyterrassen. Kostnad för att hyra garageplats är 900kr i månaden. Alla lägenheter är garanterade 1 p-plats per lägenhet.

TV och bredband: Tv och bredband via comhem, aviseras tillsammans med avgiften på 200kr/månad.

Gårdsplats: På den övre terrassen finns trevliga grönområden med bänkar och sittplatser. Här finns även en mindre lekplats och lekytor för barn. Mitt på terrassen är också hisshuset placerat för att komma upp till de övre lägenheterna.

Vid Samuel Nordbergsgatan finns ytterligare grönområden samt en trevlig lekplats. Intill uppfarten vid garaget finns också att utegym att tillgå.

Planritning

Counter