Snart till salu

Nyproducerad trea med smakfulla tillval

Matilda Öhrfeldt
ansvarig mäklare

Lundin Mölndal

Med Lundin Mölndal får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Snart till salu

Samuel Norbergsgatan 6

3:a Mölndal / Kvarnby

Kortfakta

Avgift:
4 764 kr/mån
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 99 kvm
Adress:
Samuel Norbergsgatan 6,
431 34 Mölndal
Lundin
Lundin

Beskrivning

Denna bostad kommer snart ut till försäljning. Är du intresserad? Gör din intresseanmälan här så blir du kontaktad av ansvarig mäklare. Du kan även maila direkt till mäklaren på matilda.ohrfeldt@lundin.se.

Välkomna till Brf Kvarnbyterrassen som har ett fantastiskt läge och fri utsikt!

Modern och genomtänkt lägenhet med bra planlösning och mycket hög standard. Lägenheten har härliga sällskapsytor med öppen planlösning och en rejäl balkong med eftermiddags och kvällssol! Tillvalen i denna lägenhet är något utöver det vanliga.

Här bor man med bekvämt avstånd till det mesta. Med promenadavstånd till Mölndals bro med dess bra kommunikationer samt Mölndals Centrum och den nyöppnade Mölndal Galleria. Även närhet till Stensjöns badplats, naturområden och den vackra parken runt Gunnebo slott.

Lägenheten disponeras enligt följande:

Inne i bostaden möts man av en rymlig hall med plats för avhängning samt goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten har genomgående vitpigmenterad ekparkett och ljusa väggar.

Genomtänkt kök med inredning i en trendig mörkgrå nyans från Marbodal, bänkskiva i ljus kvartskomposit och ett kakel i grått ger en fullt stilren känsla. En köksö ger maximalt med förvaring och arbetsyta. Köket är utrustat med lyxiga val så som infällda spotlights vid arbetsbänken och integrerad diskmaskin. Centrerat i köksdelen finns ett stort fönster som bidrar med bra ljus. Köket är även utrustat med induktionshäll med flera funktioner, fläkt, inbyggnadsugn, inbyggnadsmikro samt dubbla kyl och frys från Electrolux/Husqvarna.

Vidare in i lägenheten nås vardagsrummet med dess ljusa sällskapsytor i gavelläge med fönster i två väderstreck som ger ett fint ljusinsläpp. Från vardagsrummet nås lägenhetens balkong med fin utsikt. Vardagsrummet kan inredas med soffa, tv-bänk, soffbord samt ytterligare möblemang om så önskas. Öppen planlösning mot köket ger en skön rymd i lägenheten och möjlighet för sociala tillställningar för den som önskar det.

I lägenhetens största sovrum finns det gott om plats för dubbelsäng med sängbord samt en arbetshörna om så önskas.

Bredvid det större sovrummet når man det mindre sovrummet som kan inredas med säng och tillhörande möblemang så som byrå, skrivbord eller extra garderober. Rummet passar perfekt som barnrum, gästrum eller kontor.
Goda förvaringsmöjligheter finns i form av två stycken klädkammare och en garderobsvägg som går att inreda precis enligt smak och tycke.

Direkt till höger om hallen når ni bostadens badrum som är fullt utrustat med wc, handfatskommod med stenskiva och bra förvaring i form av stora lådor, spegelskåp med belysning samt inbyggt badkar och handdukstork. I badrummet finns även en tvättavdelning med arbetsyta samt påkostad tvättmaskin och torktumlare för upp till 9kg.
Bredvid badrummet ligger den helkaklade gästtoaletten med vackert klinkergolv.

Information Ekonomi

Avgift: 4 764 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Obligatoriskt tillägg på varmvatten tillkommer på 237,25 kr/månad samt bredband 200kr/månad. Samtliga kostnader kommer på samma avi.
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift om 1 163 kr som betalas av köparen och en pantsättningsavgift om 465 kr betalas av köparen. Andel i föreningen är 1,4332%. Andel av årsavgift är 1,43321%.

Information Bostad

Typ: Bostadsrättslägenhet.

Lägenhetsnummer: B1201/21201.

Storlek: 3 rum och kök. Boarea ca 99 m². Areauppgifter enligt den ekonomiska förvaltaren.

Uppvärmning: Fjärrvärme.

Övrigt byggnad: Till varje lägenhet finns ett förråd som ligger i anslutning till garaget.

TV- och internetanslutning: Internet: Bredband och kabel-tv aviseras tillsammans med avgiften på 200kr/månad.

Uteplats: Balkong.

Bilplats: Garage finns med totalt 88 platser som tillhör brf Kvarnbyterrassen. Kostnad för att hyra garageplats är 900kr i månaden.

Energideklaration: Status: Energideklaration är utförd. Information om energideklaration:
Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer, blev mer omfattande och ett system infördes med Energiprestanda. Detta skall göra det enklare för konsumenter att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Läs mer om Energideklaration på boverket.se.

Information Förening

Förening: Brf Kvarnbyterrassen.

I föreningen finns 82 st lägenheter.

Allmänt om föreningen: Brf Kvarnbyterrassen
Med ett högt läge i Mölndal kan Brf Kvarnbyterrassen erbjuda ett modernt boende med fantastiska utblickar över omgivningen. Närheten till Kvarnbyns genuina miljöer med sitt forsande vatten, Gamla Torgets service och närheten till kollektivtrafik.

Föreningen består av 82 lägenheter, samt 9 lgh i ett LSS-boende. Under/bakom huset finns även ett 4-vån garage innehållande 194 p-platser där Brf Kvarnbyterrassen har 88 p-platser.

Parkering: Garage finns med totalt 88 platser som tillhör brf Kvarnbyterrassen. Kostnad för att hyra garageplats är 900kr i månaden. Alla lägenheter är garanterade 1 p-plats per lägenhet.

TV och bredband: Tv och bredband via comhem, aviseras tillsammans med avgiften på 200kr/månad.

Gårdsplats: På den övre terrassen finns trevliga grönområden med bänkar och sittplatser. Här finns även en mindre lekplats och lekytor för barn. Mitt på terrassen är också hisshuset placerat för att komma upp till de övre lägenheterna.

Vid Samuel Nordbergsgatan finns ytterligare grönområden samt en trevlig lekplats. Intill uppfarten vid garaget finns också att utegym att tillgå.

Planritning

Counter