Såld

Mindre enplanshus med potential.

Gunilla Jansson
ansvarig mäklare

Lundin Östra Göteborg

Med Lundin Östra Göteborg får du en lokal mäklartjänst där vi känner området väl och har många köpklara spekulanter i Lundin Köparregister.

Såld

Nämndemansgärdet 3

Gunnilse

Kortfakta

Pris/Bud:
Såld
Rum:
3 rum
Boarea:
ca 69 kvm
Biarea:
ca 3 kvm
Byggår:
1957
Tomt:
ca 1 051 kvm
Adress:
Nämndemansgärdet 3,
424 56 Gunnilse

Beskrivning

Här erbjuds ett hus med trevlig planlösning och fungerande öppen spis. Här finns vardagsrum, kök, två sovrum, badrum och ett stort skafferi. Tvättstuga och förråd nås utifrån. Huset är i behov av renovering så här finns alla möjligheter att få sätta sin egna prägel redan från början.

Information Ekonomi

Pris/Bud: Såld

Taxeringsvärde: Taxeringsvärdet är 1 614 000 kr varav byggnadsvärde 754 000 kr (fastställt 2018). 220, Småhusenhet, bebyggd.

Driftkostnad: El 9950 och varmvatten 1520 kWh per år.

Fastighetsskatt: 8 049 kr.

Pantbrev: För information om pantbrev, kontakta ansvarig mäklare.

Servitut, planbestämmelser m m: Rättigheter-förmån: Förmån: Officialservitut Väg Avloppsledning, 14-ANG-906.1.

Information Bostad

Fastighetsbeteckning: Angered 61:3.

Typ: Friliggande villa.

Besiktigad: Ja.

Byggår: 1957.

Storlek: Boarea ca 69 m², biarea ca 3 m². Areauppgifter enligt taxeringsinformationen. 3 rum, varav 2 sovrum.

Byggnadssätt: Grund: Platta på mark. Stomme: Trä, timmer, betong. Fasad: Träpanel, eternit. Takbeklädnad: Plåt. Fönster: Isolerglas, 2-glas, kopplade.

Enskilt vatten, Kommunalt avlopp.

Uppvärmning och el: Uppvärmningssystem: El.

Övrigt byggnad: Tak omlagt och dränering norrsidan 2002. Vattenläcka taket är åtgärdat 2019.

Energideklaration: Energiklass G.
Status: Energideklaration är utförd
Datum: 2019-01-28. Information om energideklaration:
Att energideklarera byggnader är en del av EU:s miljömål om att minska energianvändningen och främja en hållbar utveckling. Lagen om energideklarationer trädde i kraft den 1 oktober 2006. Från den 1 juli 2012 ändrades lagen om energideklarationer, blev mer omfattande och ett system infördes med Energiprestanda. Detta skall göra det enklare för konsumenter att jämföra energiprestandan med jämförliga byggnader. Läs mer om Energideklaration på boverket.se.

Tomt: Tomtarea 1 051 m².

Östra Göteborg

Skogspromenader, friluftsliv och staden om hörnet


Välkommen till de östra delarna av Göteborg, en härlig del av staden som har närhet både till storstadslivet och vacker natur! Området består bland annat av Gamlestaden, Kviberg, Utby, Kortedala, Bergsjön och Fräntorp. Bostäderna är en blandning av lägenheter, villor, radhus och kedjehus. I varje område finns mataffärer, restauranger, förskolor och skolor.
Runt Kviberg finns flera olika sportanläggningar, bland andra Beach Center och Prioritet Serneke Arena med såväl inomhusskidåkning som fotbollshall. Fjällbo ängar, Säveåns stränder, badsjön Bergsjön samt flera mindre parker skänker fina naturupplevelser. Kommunikationerna in till centrum och andra delar av Göteborg är bra med flera spårvagns- och busslinjer.

I Östra Göteborg lever du i en charmerande småstadsmiljö med grönskan inpå knuten. Här finns alla förutsättningar att trivas!
Counter